White E-PACE mounted with roof bars accessory driven along road by the beach.

OPTIES & ACCESSOIRES

Met de uitzonderlijk ruime keuze uit opties en Jaguar Gear accessoires kunt u de fraaiste E‑PACE ter wereld creëren. Uw eigen E‑PACE.

Kies de juiste Gear voor uw E‑PACE. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende opties en Jaguar Gear accessoires om de uitstraling van uw auto compleet te maken, van speciale opbergmogelijkheden en Premium vloermatten tot hoogwaardige lichtmetalen velgen en sportieve exterieuraccessoires.

OPTIEPACKS VOOR EXTERIEUR

Met het Black Pack (optie) geeft u uw auto nog meer karakter. Het omvat het radiatorrooster, de powervents en de raamlijsten in Gloss Black.

E-PACE Exterior Design with Black Pack.

OPTIEPACKS VOOR INTERIEUR

Het Cold Climate Pack (optie) biedt aangename extra warmte in de winter en omvat verwarmde hogedruk ruitensproeiers, verwarmbare voorruit en verwarmbaar stuurwiel bekleed in zachtgenerfd leder

Close up of E-PACE Steering Wheel.

KIES UW JAGUAR ACCESSOIRES

Geef uw E‑PACE een persoonlijk accent. Zoek de accessoires die passen bij uw lifestyle.

 • Fixed Side Steps.

  TREEPLANKEN

  Treeplanken maken in‑/uitstappen en toegang tot het dak gemakkelijker. Design met 'JAGUAR' woordmerk, randen van gepolijst roestvaststaal en bovenzijde in rubber. Treeplanken vormen een fraaie aanvulling op het exterieurdesign van de auto.

 • E-PACE Bright Side Tubes.

  ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

  Gepolijste roestvrijstalen dorpelbeschermers vormen een perfecte aanvulling op het fraaie exterieurdesign van de auto.

 • E-PACE Carbon Fibre Side Vents.

  POWERVENTS IN CARBON FIBRE

  Hoogwaardige powervents in Carbon Fibre verschaffen de auto een high‑performance uitstraling.

 • Illuminated Personalised Treadplates.

  DORPELLIJSTEN MET VERLICHTING EN INDIVIDUELE TEKST

  Elegante roestvrijtstalen deurdrempelplaat voor bestuurders- of passagiersportier. Lichten op zodra een van de portieren wordt geopend. Geaccentueerd door zachte verlichting in Phosphor Blue. Voor interieur in Ebony.

 • E-PACE Sports Pedals.

  SPORTPEDALEN

  Gemaakt van roestvaststaal en rubber. De pedaalkappen worden over de bestaande pedalen aangebracht en zorgen voor een eigentijdse en sportieve uitstraling.

 • Luxury Carpet Mats.

  PREMIUM MATTEN

  Luxueuze, op maat gemaakte vloermatten voorin van 2.050 g/m2 tapijt met Jaguar logo in reliëf en randafwerking in Nubuck-leder. De premium matten vormen een fraaie finishing touch van het interieur.

 • Pet Pack.

  PET LOADSPACE PROTECTION PACK

  Voor het beschermen van de bagageruimte tegen natte en modderige pootjes. Eenvoudig te reinigen. Een combinatie van laadvloerbescherming, bagagevangrek (vloer tot dak), draagbaar afspoelsysteem en morsbestendige waterbak. De perfecte oplossing voor eigenaren die honden en andere huisdieren meenemen in de bagageruimte van hun auto.

 • Roof Cross Bars.

  DWARSDRAGERS (DAKRAILS VEREIST)

  Met de dwarsdragers kunt u een scala aan dakdrageraccessoires gebruiken. De dwarsdragers van de E‑PACE worden bevestigd op de af-fabriek gemonteerde dakrails met een uniek mechanisme voor snelmontage/‑demontage, zodat u de dwarsdragers eenvoudig en zonder gereedschap kunt bevestigen en verwijderen.

 • Roof Mounted Cycle Carrier.

  FIETSDRAGER

  Afsluitbare fietsdrager voor 1 fiets. Gemakkelijk te monteren. Montage van drie fietsdragers mogelijk op dwarsdragers.

 • Roof Luggage Box.

  DAKKOFFER

  Ruime, vergrendelbare dakkoffer met een inhoud van 410 liter. Afmetingen 175 x 82 x 45 cm. Maximum draagvermogen van accessoire is 75 kg.

 • Click and Go Accessory.

  CLICK & GO

  Dit veelzijdige systeem wordt aan de hoofdsteunstijlen van de voorstoelen bevestigd. Voor entertainment achterin kan een afneembare tablethouder eenvoudig in verschillende standen worden geplaatst.

 • Click and Hang Accessory.

  CLICK & HANG

  Afneembare kledinghanger, waarover overhemden of jasjes kunnen worden gehangen, zodat ze kreukvrij meereizen. Is ook voorzien van een geïntegreerde haak, zodat de kledinghanger ook buiten de auto kan worden gebruikt.

 • Click and Play Accessory.

  CLICK & PLAY

  'Click & Play' is een afneembare tablethouder, beschikbaar in uitvoeringen voor diverse tablets. Eenvoudig in verschillende standen te zetten voor extra comfort en entertainment voor de achterpassagiers.

 • Click and Hook Accessory.

  CLICK & HOOK

  'Click & Hook' maakt deel uit van het 'Click & Go' assortiment. Deze universele haak creëert extra ruimte om spullen op te hangen, vooral handig voor handtassen of boodschappen. De 'Click & Go' basis is benodigd voor montage.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.