Jaguar E-PACE Headlight Design.

EXTERIEUR

De Jaguar E‑PACE oogt onmiskenbaar sportief, met zijn typisch en krachtig radiatorrooster in honingraat, geflankeerd door LED‑koplampen met signature 'J‑Blade' dagrijverlichting.

Het zijaanzicht van de E‑PACE toont een vloeiende daklijn die naadloos overgaat in de achterspoiler boven de schuin aflopende achterruit. De sportieve uitstraling van de E‑PACE wordt verder versterkt met 21" lichtmetalen velgen* (optie). De LED-achterlichten geven de auto 's nachts een markante uitstraling

Grey Jaguar E-PACE Exterior Design.
White Jaguar E-PACE R-Dynamic Exterior Design.

SPECIALE SERIES

E-PACE Chequered Flag Model Exterior Design.

NIEUWE E‑PACE CHEQUERED FLAG

Een nieuw perspectief. De E‑PACE Chequered Flag heeft R‑Dynamic carrosseriestyling, 19" lichtmetalen velgen in Satin Dark Grey en het Black Design Pack, allemaal om zijn sportieve karakter te onderstrepen. Unieke Chequered Flag‑badges in zijdelingse powervents maken de uitstraling compleet.

SPECIFIEKE UITRUSTINGEN

 • View of E-PACE Panoramic Roof from rear seats.

  GLAZEN PANORAMADAK

  Kies een vast glazen panoramadak (optie) om het gevoel van licht en ruimte in het interieur van uw E‑PACE nog verder te versterken. Het betrekt de inzittenden nog meer bij de buitenwereld en verschaft hen een fantastisch uitzicht naar boven.

 • Close up of E-PACE Headlights.

  LED‑KOPLAMPEN

  De uitstraling van de E‑PACE wordt versterkt door LED‑koplampen en -achterlichten. LED‑koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en reduceren brandstofverbruik omdat ze minder energie gebruiken. Matrix LED‑koplampen met signature‑dagrijverlichting (optie), Adaptive Driving Beam en richtingaanwijzers met animatie voor en achter. Richtingaanwijzers met animatie achter zijn ook als optie beschikbaar in combinatie met LED‑koplampen en LED‑koplampen met signature‑dagrijverlichting, zodat andere weggebruikers eerder begrijpen welke richting u op wilt gaan.

 • Close up of E-PACE Wheel design.

  21" LICHTMETALEN VELGEN*

  Om het sportieve karakter van de E‑PACE nog sterker te benadrukken is een uitgebreid programma lichtmetalen velgen beschikbaar. Maak een keuze uit een uitgebreid programma eigentijdse en dynamische designs, in maten tot 21". Beschikbaarheid is afhankelijk van de aandrijflijn.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

*Alleen i.c.m. Adaptive Dynamics (optie).