Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

De Jaguar E‑PACE oogt onmiskenbaar sportief, met zijn typisch en krachtig radiatorrooster in honingraat, geflankeerd door LED-koplampen met signature 'J-Blade' dagrijverlichting.

Play Video

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de gekozen motor. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Het zijaanzicht van de E‑PACE toont een vloeiende daklijn die naadloos overgaat in de achterspoiler boven de schuin aflopende achterruit. De sportieve uitstraling van de E‑PACE wordt verder versterkt met 21" lichtmetalen velgen* (optie). De LED-achterlichten geven de auto 's nachts een markante uitstraling

*Voor de beschikbaarheid: raadpleeg uw Jaguar concessiehouder

Jaguar Grey E PACE Model

E‑PACE

De E‑PACE legt sterk de nadruk op moderne luxe.

Jaguar E PACE R-Dynamic Exterior

E‑PACE R‑DYNAMIC

Spraakmakend en assertief, met een onmiskenbaar sportieve interieur- en exterieurstyling.

Jaguar E PACE optional fixed panoramic glass roof

GLAZEN PANORAMADAK

Kies een vast glazen panoramadak (optie) om het gevoel van licht en ruimte in het interieur van uw E‑PACE nog verder te versterken. Het betrekt de inzittenden nog meer bij de buitenwereld en verschaft hen een fantastisch uitzicht naar boven.

Jaguar E PACE all round exterior LED lighting

LED-KOPLAMPEN

De uitstraling van de E-PACE wordt versterkt door LED-koplampen en -achterlichten. LED-koplampen en -achterlichten zijn ontworpen om een autoleven lang mee te gaan en reduceren brandstofverbruik omdat ze minder energie gebruiken. Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting (optie), Adaptive Driving Beam en richtingaanwijzers met animatie voor en achter. Richtingaanwijzers met animatie achter zijn ook als optie beschikbaar in combinatie met LED-koplampen en LED-koplampen met signature-dagrijverlichting, zodat andere weggebruikers eerder begrijpen welke richting u op wilt gaan.

E PACE contemporary and dynamic Wheel designs

21" LICHTMETALEN VELGEN*

Om het sportieve karakter van de E-PACE nog sterker te benadrukken is een uitgebreid programma lichtmetalen velgen beschikbaar. Maak een keuze uit een uitgebreid programma eigentijdse en dynamische designs, in maten tot 21". Beschikbaarheid is afhankelijk van de aandrijflijn.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

* Alleen i.c.m. Adaptive Dynamics (optie).