View from Drivers seat of E-PACE Interior Design.

INTERIEURTECHNOLOGIE

InControl is ons programma geavanceerde technologieën die u en uw E‑PACE verbinden met de buitenwereld en die u een scala aan informatie en entertainment bieden.

De geïntegreerde technologieën van InControl zijn intuïtief en geavanceerd om ervoor te zorgen dat iedereen maximaal van zijn reis kan genieten. Het 10" Touch Pro-touchscreen in de middenconsole ondersteunt swipe- en pinch-bewegingen en biedt rijke audiovisuele entertainmentfuncties.

Touch Pro Duo Screen.

TOUCH PRO

Om de beleving in de auto te verbeteren, biedt Touch Pro tot 4 persoonlijke startschermen, korte reactietijden en spraakbediening. Voor het interactieve zijpaneel kunt u verschillende schermen kiezen. Zo kan bijvoorbeeld het hoofdgedeelte van het scherm worden gebruikt voor navigatie, terwijl met het zijpaneel de telefoonfuncties kunnen worden bediend. Met swipe-bewegingen omhoog en omlaag kunt u tussen de verschillende panelen schakelen.

INCONTROL-FUNCTIES

 • Connect Pro Pack Inforgraphic.

  CONNECT PRO PACK1

  Touch Pro kan worden uitgebreid met het Connect Pro Pack (optie). Dit omvat de functies Pro Services, een 4G WiFi-hotspot, Smart Settings en Navigation Pro. Luister onderweg naar uw favoriete muziek, radiozenders en podcasts. Allemaal zonder uw smartphone. Koppel uw Deezer- en TuneIn-accounts met het InControl Portal voor directe toegang tot uw media via het touchscreen van uw auto.

 • Smartphone apps displayed on 10 inch screen.

  SMARTPHONE PACK

  Door het scherm van uw smartphone te delen met het InControl infotainmentsysteem blijft u op een veilige manier verbonden met uw smartphone. Apple CarPlay® is een van de beschikbare apps.

  Apple CarPlay is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen.

 • Driver in seat accessing smart settings.

  SMART SETTINGS2

  Direct bij het instappen herkent Smart Settings (optie) elke bestuurder aan zijn of haar sleutel en telefoon, en kan het systeem de gewenste stoel- en buitenspiegelposities activeren, en uw favoriete media afspelen. Smart Settings kan ook leren wat uw voorkeuren zijn en deze automatiseren op basis van uw gewoonten en routines uit het verleden.

 • E-PACE accessed through Jaguar App on a smartwatch.

  REMOTE3

  Remote biedt informatie over uw auto en stelt u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Deze service omvat een link met Jaguar Assistance die uw locatie en diagnosegegevens verzendt naar de hulpdienst in geval van pech, en SOS Emergency Call. Met de Jaguar InControl Remote-app kunt u ook op afstand het brandstofniveau controleren en zelfs uw auto terugvinden op een drukke parkeerplaats.

 • Birdeye view of city at night.

  SECURE TRACKER4

  Indien iemand inbreekt in uw auto of deze illegaal verplaatst, waarschuwt Secure Tracker u en de meldkamer automatisch, waardoor het lokaliseren en terughalen van uw auto gemakkelijker en sneller wordt gemaakt. Zelfs wanneer de auto is gestolen met uw eigen sleutels, kunt u de meldkamer alarmeren via de Secure Tracker Smartphone App.

 • Optional Click and Go integrated base unit.

  CLICK & GO

  Met de geïntegreerde basisunit (optie) voor Click & Go kunnen achterpassagiers hun tablet onderweg handsfree gebruiken. Dankzij een eenvoudig bevestigingsmechanisme en een USB-lader aan de achterzijde blijven passagiers entertained terwijl hun apparaten opladen.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

In combinatie met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar E‑PACE geleverd met een SIM-kaart en een primair data-abonnement van 500 MB per maand voor een totale periode van 3 jaar. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Abonnementen met grotere databundel zijn beschikbaar. Abonnement kan worden verlengd na de periode van 3 jaar.

Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie.
Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

INFOTAINMENT

 • Head Up Display graphics displayed on drivers windscreen.

  HEAD‑UP DISPLAY

  Head-Up Display, beschikbaar in optie, projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien.

 • Interactive Driver Display.

  INTERACTIVE DRIVER DISPLAY5

  De E-PACE kan als optie worden uitgerust met een 12,3" high-definition Interactive Driver Display. Dit biedt de bestuurder niet alleen nog meer informatie, maar speelt ook een rol bij infotainment en connectiviteit. Het systeem kan een enorme hoeveelheid voor het rijden belangrijke informatie tonen, maar ook data voor entertainment en actieve veiligheid, inclusief navigatie, telefoon en media.

 • MERIDIANTM AUDIO6

  Breng uw muziek tot leven met twee optionele audiosystemen van de Britse audiospecialist MeridianTM. Het geweldige Meridian Surround Sound audiosysteem met TrifieldTM-technologie biedt alle diepte en helderheid van een live concert. Met 14 luidsprekers en 1 subwoofer biedt dit systeem de beste audiobeleving.

IGUIDE

De Jaguar iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw E-PACE. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

iGuide app accessed via smartphone.

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

1Het Connect Pro Pack omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar/Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Voor online-functies en WiFi-connectivity is een micro-SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist.
2Alleen beschikbaar in combinatie met Connect Pro Pack.
3Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.
4Secure Tracker omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.
5Standaard op HSE.
6Het Meridian audiosysteem met 380 W is standaard op SE en HSE.

Meridian is een geregistreerde handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het "three fields" logo zijn handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

InControl omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.