Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

InControl is ons programma geavanceerde technologieën die u en uw E‑PACE verbinden met de buitenwereld en die u een scala aan informatie en entertainment bieden.

Play Video

De geïntegreerde technologieën van InControl zijn intuïtief en geavanceerd om ervoor te zorgen dat iedereen maximaal van zijn reis kan genieten. Het 10" Touch Pro-touchscreen in de middenconsole ondersteunt swipe- en pinch-bewegingen en biedt rijke audiovisuele entertainmentfuncties.

Jaguar InControl Touchscreen

TOUCH PRO

Om de beleving in de auto te verbeteren, biedt Touch Pro tot 4 persoonlijke startschermen, korte reactietijden en spraakbediening. Voor het interactieve zijpaneel kunt u verschillende schermen kiezen. Zo kan bijvoorbeeld het hoofdgedeelte van het scherm worden gebruikt voor navigatie, terwijl met het zijpaneel de telefoonfuncties kunnen worden bediend. Met swipe-bewegingen omhoog en omlaag kunt u tussen de verschillende panelen schakelen.

INCONTROL-FUNCTIES

CONNECT PRO PACK1

Touch Pro kan worden uitgebreid met het Connect Pro Pack2 (optie). Dit omvat de functies Pro Services, een 4G WiFi-hotspot, Smart Settings en Navigation Pro. Luister onderweg naar uw favoriete muziek, radiozenders en podcasts. Allemaal zonder uw smartphone. Koppel uw Deezer- en TuneIn-accounts met het InControl Portal voor directe toegang tot uw media via het touchscreen van uw auto.

INCONTROL APPS2

De InControl Apps-technologie (optie) maakt het mogelijk om voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw Apple of Android smartphone te gebruiken vanaf het touchscreen van de E-PACE, inclusief uw contacten, agenda en muziekspeler. Sluit uw smartphone eenvoudig aan via een USB-kabel.

SMART SETTINGS3

Direct bij het instappen herkent Smart Settings (optie) elke bestuurder aan zijn of haar sleutel en telefoon, en kan het systeem de gewenste stoel- en buitenspiegelposities activeren, en uw favoriete media afspelen. Smart Settings kan ook leren wat uw voorkeuren zijn en deze automatiseren op basis van uw gewoonten en routines uit het verleden.

REMOTE4

Remote biedt informatie over uw auto en stelt u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Deze service omvat een link met Jaguar Assistance die uw locatie en diagnosegegevens verzendt naar de hulpdienst in geval van pech, en SOS Emergency Call. Met de Jaguar InControl Remote-app kunt u ook op afstand het brandstofniveau controleren en zelfs uw auto terugvinden op een drukke parkeerplaats.

SECURE TRACKER5

Indien iemand inbreekt in uw auto of deze illegaal verplaatst, waarschuwt Secure Tracker u en de meldkamer automatisch, waardoor het lokaliseren en terughalen van uw auto gemakkelijker en sneller wordt gemaakt. Zelfs wanneer de auto is gestolen met uw eigen sleutels, kunt u de meldkamer alarmeren via de Secure Tracker Smartphone App.

CLICK AND GO

Met de geïntegreerde basisunit (optie) voor Click and Go kunnen achterpassagiers hun tablet onderweg handsfree gebruiken. Dankzij een eenvoudig bevestigingsmechanisme en een USB-lader aan de achterzijde blijven passagiers entertained terwijl hun apparaten opladen.

Play Video

HEAD-UP DISPLAY

Head-Up Display, beschikbaar in optie, projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de gekozen motor. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Optional 12.3 high-definition Interactive Driver Display to project driving information

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY6

De E‑PACE kan als optie worden uitgerust met een 12,3" high-definition Interactive Driver Display. Dit biedt de bestuurder niet alleen nog meer informatie, maar speelt ook een rol bij infotainment en connectiviteit. Het systeem kan een enorme hoeveelheid voor het rijden belangrijke informatie tonen, maar ook data voor entertainment en actieve veiligheid, inclusief navigatie, telefoon en media.

Meridian Surround Sound System speakers with Trifield technology for audio clarity

MERIDIAN AUDIO7

Breng uw muziek tot leven met twee optionele audiosystemen van de Britse audiospecialist MeridianTM. Het geweldige Meridian Surround Sound audiosysteem met TrifieldTM-technologie biedt alle diepte en helderheid van een live concert. Met 14 luidsprekers en 1 subwoofer biedt dit systeem de beste audiobeleving.

ONTDEK MERIDIAN

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, toonaangevende wendbaarheid handling en dynamisch rijgedrag. Creëer uw perfecte E‑PACE met onze configurator.

1Het Connect Pro Pack omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar/Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Voor online-functies en WiFi-connectivity is een micro-SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist.
2 Standaard op S, SE en HSE.
3 Alleen beschikbaar in combinatie met Connect Pro Pack.
4 Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.
5Secure Tracker vereist een geschikt abonnement dat doorloopt na de door uw plaatselijke Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. Vereist verbinding met mobiel netwerk.
6 Standaard op HSE.
7 Het Meridian audiosysteem met 380 W is standaard op SE en HSE.

Meridian is een geregistreerde handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het "three fields" logo zijn handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

InControl omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben