NIEUWE JAGUAR E-PACE PLUG-IN HYBRID COMPACTE SUV

Biedt de voordelen van een Plug-in Hybrid (PHEV) met het gebruiksgemak van een compacte SUV van Jaguar.

RIJBEREIK E-PACE PHEV (PLUG-IN HYBRID)

In de elektrische modus (EV) heeft de Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid een actieradius van maximaal 68 km†‡, perfect voor dagelijkse ritten in de stad. En met de benzinemotor voor langere ritten is de E-PACE Plug-in Hybrid de ideale compacte SUV.

SPECIFICATIES E-PACE PLUG-IN HYBRID

LAADTIJD 0-80%
VANAF

30 minuten*

De E-PACE Plug-in Hybrid kan gemakkelijk worden opgeladen, ook onderweg.

BRANDSTOFVERBRUIK
VANAF

2,0l/100 km

Haal meer uit uw reis dankzij het lage brandstofverbruik van de E-PACE Plug-in Hybrid.

CO2-UITSTOOT
VANAF

43 g/km

Profiteer van een lagere CO2-uitstoot met de E-PACE Plug-in Hybrid.

EV-ACTIERADIUS
TOT

68 km†‡

De elektrische (EV) modus is perfect voor uw korte ritten.

ONTWORPEN VOOR EFFICIËNTIE

De perfecte combinatie van een op een sportauto geïnspireerd ontwerp en het gebruiksgemak van een compacte SUV. Met krachtige ontwerpdetails aan de buitenkant en efficiënte hybride technologie aan de binnenkant.

WAAROM KIEZEN VOOR DE E-PACE PLUG-IN HYBRID?

 • GEMAKKELIJK OPLADEN

  Of u nu op uw bestemming bent of onderweg wilt opladen, met de verschillende opties kunt u overal terecht.
  • Maak gebruik van een thuislader
  • Gebruik openbare laadpunten en DC-snelladers*

 • LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

  De Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid combineert een accu met een benzinemotor voor optimale efficiëntie.
  • De elektrische aandrijving verlaagt het totale brandstofverbruik

 • VERLAAGDE EMISSIES

  De E-PACE Plug-in Hybrid heeft een indrukwekkend lage CO2-uitstoot zonder uitlaatemissies in de elektrische modus (EV), wat een aantal voordelen kan hebben.
  • Lagere CO2-uitstoot
  • Lagere belasting en indirecte taxatie

BLIJF ONTDEKKEN

 • OPLADEN VAN PLUG-IN HYBRIDS 

  De Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid is geschikt voor uw dagelijkse woon-werkverkeer dankzij de elektrische actieradius en diverse oplaadmogelijkheden.

 • WELKE JAGUAR E-PACE KIEST U?

  Een opwindende rijbeleving, eigentijds vakmanschap en praktische functionaliteit zijn standaard. Welke E-PACE kiest u?

*Bij gebruik van een 50kW DC-snellader.


Klik hier om de E-PACE WLTP-waarden te bekijken.
De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2-uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC-testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP-gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC-wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP-waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC-waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.
Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2-gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2-waarde tot en met 31 december 2020.


De officiële brandstofverbruikscijfers voor de E-PACE (exclusief PHEV) zijn: 5,0 - 7,7 l/100 km in gecombineerde cyclus (gecorreleerde NEDC-cijfers). CO2-uitstoot (exclusief PHEV): 131 - 175 g/km (gecorreleerde NEDC-cijfers). Brandstofverbruik PHEV: 2,0 l/100 km in gecombineerde cyclus (gecorreleerde NEDC-cijfers). CO2-uitstoot PHEV: 43 g/km (gecorreleerde NEDC-cijfers). Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route, omgeving, weersomstandigheden, rijstijl en uitrustingen van het voertuig. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot-, brandstof- en energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading en accessoires.