NIEUWE JAGUAR E‑PACE

De E‑PACE is Jaguar's eerste compacte SUV. Het model is een unieke combinatie van fraai design, optimale wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Nu ook beschikbaar als Plug-In Hybrid (enkel op R‑Dynamic versies).

VANAF

 39.200

CO2-uitstoot gecombineerde cyclus (WLTP TEH) in g/km

Vanaf 44††

Brandstofverbruik gecombineerde cyclus (WLTP TEH) in l/100 km

Vanaf 2,0††

DESIGN

enable.javascript.txt

BEKIJK INTERIEUR

In het weldoordachte interieur van de E‑PACE heeft alles een specifiek doel met een eigen stijl en gevoel van verfijning.

KLIK VOOR INTERACTIE

TIK VOOR INTERACTIE

DESIGNKENMERKEN

Comfort en karakter gaan hand in hand in de E‑PACE. Geniet van de luxe van zetelbekleding in Windsor leder met stiknaden in passende kleur, of benadruk de levendige vormgeving met contrasterende stiknaden en heldere kleuren. Met een schat aan materialen om uit te kiezen maakt u de E‑PACE helemaal de uwe.

BEKIJK EXTERIEUR

De perfecte combinatie van een op een sportauto geïnspireerd ontwerp en het gebruiksgemak van een SUV. Met gedurfde details, van de powervents tot het radiatorrooster.

enable.javascript.txt

PRESTATIES

RIJPRESTATIES

Een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort – ontdek hoe opwindend rijden in deze Jaguar SUV kan zijn. Dankzij het ruime gamma volledig nieuwe, verbeterde motoren, waaronder nieuwe hybride technologieën, is er een motor die bij u past.

NIEUWE JAGUAR E-PACE PLUG-IN HYBRID SUV

Alles wat u aanspreekt in de Jaguar E‑PACE, met een nog lager brandstofverbruik en lagere brandstofkosten. Nota: in België is de PHEV-aandrijving enkel beschikbaar op de R-Dynamic versies.

JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Kenmerkende designdetails geven de Jaguar E‑PACE 300 SPORT een uniek karakter, maar het echte onderscheid vindt u onder de motorkap. Een viercilindermotor met 300 pk en Active Driveline, die het rijgedrag optimaliseert en een opwindende rijprestaties levert.

 • PRESTATIES

  Een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort – ontdek hoe opwindend rijden in deze Jaguar SUV kan zijn. Dankzij het ruime gamma volledig nieuwe, verbeterde motoren, waaronder nieuwe hybride technologieën, is er een motor die bij u past.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Voor optimale prestaties onder een grote variatie in rijomstandigheden, regelt het AWD-systeem (All Wheel Drive) op intelligente wijze de verdeling van het aandrijfkoppel over de voor- en achteras. De AWD-aandrijving optimaliseert de tractie en verbetert daardoor het dynamische rijgedrag. De auto heeft zo een grotere stabiliteit onder ongunstige omstandigheden, zodat u van uw rit kunt blijven genieten.

 • ADAPTIVE DYNAMICS

  Het Adaptive Dynamics ophangingssysteem, beschikbaar in optie, biedt de optimale balans tussen nauwkeurige dynamiek en soepel rijcomfort door de wielpositie en carrosseriebewegingen te controleren. De schokdempers passen continu de wielophanging aan voor een optimale balans tussen comfort, raffinement en wendbaarheid. ​

INTERIEURTECHNOLOGIE

GEBRUIKSGEMAK ALS STANDAARD

Tot de standaard kenmerken van Pivi behoren:

• 11,4" touchscreen
• Digitale radio-ontvangst DAB+ (Digital Audio Broadcasting)
• Nieuw ontworpen interface
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote3

Kies voor een upgrade naar Pivi Pro4 en u wordt in de auto ondersteund door de nieuwste artificiële intelligentie, die functies biedt als het zelflerende navigatiesysteem, voor een volledig geconnecteerde rit.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende weergaves, waaronder 3D-navigatiesysteem op volledig scherm, rij-informatie of snel zien wat er wordt afgespeeld, allemaal op een nieuw 12,3" digitaal, interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display) met hoge resolutie.

Het optionele Head-Up Display systeem5 projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit. U leest op eenvoudige wijze de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIANTM AUDIO ​

Bij het Britse MeridianTM Audio draait alles om de muzikale beleving. Wij hebben het niet alleen over het verhogen van het volume. Het gaat meer over het intensiveren van diepteniveaus, helderheid en realisme van muziek door gebruik van een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Het resultaat is een audioplatform of het zogenaamde 'geluidsbeeld', dat perfect is voor het interieur van uw E-PACE. Kies uit de optionele MeridianTM of MeridianTM Surround Sound audiosystemen. ​

Autoplay Stop
 • ENTERTAINMENT VOOR IEDEREEN

  Het Online Pack met data-abonnement biedt nog meer geconnecteerde diensten via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot:

  • Onbeperkt streamen van media6
  • Online spraakherkenning
  • Weerberichten
  • Online agenda-synchronisatie

 • ENTERTAINMENT VOOR IEDEREEN

  Kies voor de optionele WiFi-verbinding met data-abonnement7 om de volgende functies te gebruiken:  • Mediastreamingservices naar keuze8
  • Tot 20 GB data per maand
  • Een via externe antenne geoptimaliseerde verbinding
  • Mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten

 • DRAADLOZE TELEFOONLADER

  De optie draadloos opladen van mobiele apparaten met versterker van het telefoonsignaal maakt het mogelijk compatibele smartphones op te laden zonder een snoer of oplaadstation te moeten gebruiken. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

 • LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR MET PM2,5-FILTER

  NanoeTM-ionisatietechnologie, beschikbaar in optie, draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Als u de knop PURIFY in uw auto activeert, houdt het speciaal ontworpen filter fijne deeltjes uit de buitenlucht vast, zoals PM2,5 en luchtgedragen allergenen als stof en pollen.

GEBRUIKSGEMAK EN VEILIGHEID

 • BERGRUIMTE

  Het sportieve uiterlijk van de E‑PACE verbergt een grote bagageruimte en een toonaangevende opbergruimte in zijn segment. Dankzij het ruime handschoenkastje en de diepe opbergvakken in de voorportieren houdt u uw spullen altijd bij de hand. De grote bagageruimte biedt bovendien alle ruimte die u maar nodig hebt voor grotere reizen.

 • ACTIVITY KEY

  Gebruik de optionele water- en schokbestendige, compleet nieuwe Activity Key9 om uw auto te ontgrendelen, vergrendelen en starten. Welke buitenactiviteiten u ook onderneemt, zoals zwemmen of hardlopen, u hoeft niet langer een conventionele autosleutel bij u te dragen.

 • PIXEL LED-KOPLAMPEN

  De Pixel LED-koplampen, beschikbaar in optie, zijn voorzien van dynamische richtingaanwijzers. Adaptive Driving Beam zorgt voor nog beter zicht in het donker, terwijl het automatisch de lichtbundel splitst om verblinding van tegenliggers te voorkomen.

 • RIJHULPMIDDELEN

  De Jaguar E-PACE is uitgerust met een resem aan rijhulpmiddelen waarmee manoeuvreren en parkeren in de stad eenvoudiger en rijden op de snelweg nog plezieriger worden. Deze technologieën verbeteren uw rijbeleving door eventuele rijstress weg te nemen.

BLIJF ONTDEKKEN

 • SELECTEER UW JAGUAR E‑PACE

  Het volledige modellengamma is hier te vinden, met een uitgebreide selectie ongeëvenaarde designs, prestatiehulpmiddelen en technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor onze auto's gevormd. E‑PACE staat synoniem voor verfijning, functionaliteit en zelfverzekerd rijgedrag.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

UW JAGUAR E-PACE

 • CONFIGURATOR

  Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, grote wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Gebruik de configurator om uw ideale Jaguar E-PACE te creëren.

 • JAGUAR APPROVED: JONGE TWEEDEHANDSWAGENS

  Wanneer u een Jaguar Approved koopt, is onze belofte aan de klant van kracht om u de zekerheid te geven dat uw auto is geverifieerd en verjongd om met volledige gemoedsrust de meest opwindende rijbeleving mogelijk te maken.

JAGUAR ACCESSOIRES

Voeg een vleugje eigen stijl toe of voorzie uw E‑PACE van praktische accessoires. U kunt uw auto volledig aanpassen aan uw behoeften met ons ruime aanbod.

JAGUAR COLLECTION

Ons exclusief gamma kleding, accessoires en geschenken is geïnspireerd op onze auto's en hun design.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. TEL (Test Energy Low, energietest licht) en TEH (Test Energy High, energietest zwaar) worden getoond als een gemeten bandbreedte onder WLTP-testomstandigheden. TEL geeft de zuinigste cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de lichtste set opties). TEH geeft de minst zuinige cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de zwaarste set opties). WLTP-wetgeving schrijft voor dat wanneer er een verschil van minder dan 5 g/km CO2 is tussen TEL en TEH, alleen TEH wordt vermeld.​


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

3Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store

4Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

5Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met Pivi Pro.

6Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.

7Illustratie van Jaguar Click & Go-accessoire dat afzonderlijk beschikbaar is. Tablet niet meegeleverd. Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op www.jaguar.be/nl/incontrol/incontrol-support/terms-and-conditions voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat bij deze functie hoort.

8Vereist verbinding met mobiel netwerk. Secure Tracker omvat een service-abonnement voor een beperkte periode van 12 maanden of langer, zoals door uw Jaguar concessiehouder wordt aanbevolen, en kan na de aanloopperiode worden verlengd.

9De Activity Key kan in 1 uur worden opgeladen, zodat de batterij tot 7 dagen meegaat.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

NanoeTM is een handelsmerk van Panasonic Corporation.