UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

KIES UW UITVOERING

R-DYNAMIC HSE

– 20" velgen in Diamond Turned afwerking
– Hemelbekleding in suède
– Koel-/verwarmbare, 16-voudig elektrisch verstelbare sportzetels vooraan met geheugenfunctie aan bestuurderskant en bekleding in Windsor leder
– Configureerbare Interieurverlichting

R-DYNAMIC SE

– 19" velgen in Diamond Turned afwerking
– Black Exterior Pack
– Keyless Entry: sleutelloze ver- en ontgrendeling
– Meridian™ audiosysteem van 400W met 12 luidsprekers (incl. subwoofer)
– Draadloze telefoonlader

R-DYNAMIC S

– 18" velgen in Diamond Turned afwerking
– Elektrisch bediende kofferklep
– Duo-lederen, elektrisch verstelbare sportzetels vooraan, 12-voudig met geheughenfunctie aan bestuurderskant en 10-voudig aan passagierskant
– Virtueel, interactief instrumentenpaneel (Interactive Driver Display)

EXTERIEURDESIGN

De slanke en opvallende LED-koplampen van de Jaguar E-PACE, met optionele dubbele J-vormige LED-signatuur en dynamische richtingaanwijzers, zijn voorzien van een pixeltechnologie en het nieuwste op het gebied van grootlicht.

Met het radiatorrooster met monogrampatroon en Gloss Black uiteinden beschikt de Jaguar E-PACE over een dynamisch, stijlvol exterieur. Elk kenmerk van de Jaguar E-PACE heeft een zorgvuldig doordacht ontwerp.

De LED-achterlichten geven de auto 's nachts een absoluut unieke uitstraling. Krachtig gelijnde achterflanken geven de auto een assertieve houding en de brede kofferklep is ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot de grote en veelzijdige bagageruimte.

INTERIEURDESIGN

Schakel de automatische transmissie in met de Drive Selector, voorzien van moderne 'cricket ball'-stiknaden. Als u liever handmatig wilt schakelen, kunt u dat ook moeiteloos doen met de chromen schakelhendels aan het stuur.

Van hoofdsteunen met logo's in reliëf en chromen accenten tot prachtige materialen en subtiele designdetails, elk detail wordt zorgvuldig geëvalueerd en elk onderdeel zorgvuldig ontwikkeld voor een verfijnde beleving.

Het prachtig vervaardigde interieur is beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Pas de ruimte aan uw smaak aan met opties als bekleding in Windsor leder voor een extra gevoel van verfijning.

JAGUAR E-PACE MET ELEKTRISCHE HYBRIDE-MOTOR (PHEV)

SPECIFICATIES JAGUAR E-PACE PHEV

LAADTIJD 0-80% VANAF

30

minuten*

BRANDSTOFVERBRUIK VANAF

1,4

L/100km††

CO2-UITSTOOT VANAF

31

g/km††

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT)

62

km††

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ervaar de opwinding van het rijden in een Jaguar SUV, met het voordeel van Configurable Dynamics, het AWD-systeem (All Wheel Drive) en het optionele Adaptive Dynamics ophangingssysteem.

Boordevol intuïtieve en responsieve technologieën, waaronder het Pivi Pro infotainmentsysteem (inclusief navigatie)1 en Amazon Alexa, met een scala aan functies voor spraakbediening.

De sportieve stijl van de Jaguar E-PACE verbergt een grote bagageruimte en toonaangevende opbergruimtes doorheen het interieur, met slimme oplossingen om uw essentiële zaken bij de hand te houden.

BLIJF ONTDEKKEN

JAGUAR E-PACE - MODELLEN

Bekijk alle uitvoeringen

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Bekijk de beelden van Jaguar E-PACE.

††Klik hier om de E-PACE WLTP-waarden te bekijken.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


*Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.


1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. ​ Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.