ONTDEKKEN

Oog voor detail. De subtiele details stralen vertrouwen uit.

KLAAR, CONNECTEREN, STARTEN

Naadloze connectiviteit. Technologie op uw vraag1.

OPWINDEND OM MEE TE RIJDEN, GEMAKKELIJK OM MEE TE LEVEN

Het gemak van een elektrische plug-in hybride (PHEV). De prestaties van een Jaguar.

BLIJF ONTDEKKEN

Back side view of Jaguar E-PACE

KRACHT EN BALANS

Indrukwekkend exterieur. Verfijnd interieur.

Front view of Jaguar E-PACE

VERMOGEN EN WENDBAARHEID

Ongeëvenaarde prestaties. Compromisloze efficiëntie.

Woman driving Jaguars E-PACE

CONNECTIE EN COMFORT

Naadloze connectiviteit. Superieur comfort.

††Bekijk de WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. De actieradius wordt bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Afhankelijk van het mobiele netwerk, de signaalsterkte en de account van de klant in de markt. De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van Smart Home technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist. Opmerking: Amazon Alexa is niet beschikbaar in België.

 

MeridianTM  is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.