De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Met de originele Jaguar accessoires personaliseert u uw F‑PACE volgens uw eigen smaak, manier van leven en interesses. De populairste ervan hebben we samengebracht in vier handige packs: Carbon Fibre, Exterieur, Interieur en Lifestyle. Neem een kijkje en configureer daarna uw eigen F‑PACE, of blader door de online accessoirecatalogus, waarin u het complete assortiment vindt.

KIES UW JAGUAR ACCESSOIRES

Geef uw F‑PACE een persoonlijk accent. Vind de accessoires die passen bij uw lifestyle.

 • TREEPLANKEN

  Deze optie maakt in- en uitstappen gemakkelijker. Met 'JAGUAR' woordmerk, randen van gepolijst roestvaststaal en bovenzijde in rubber. Treeplanken vormen een fraaie aanvulling op het exterieurdesign van de F‑PACE.

 • ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS

  Hoogglanzend gepolijste roestvrijstalen dorpelbeschermers vormen een perfecte aanvulling op het fraaie exterieurdesign van de auto. De montage van deze buisvormige dorpelbeschermers kan van invloed zijn op de all-terrain capaciteiten van de auto.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN

  Slim en praktisch. De uitklapbare treeplanken maken in- en uitstappen gemakkelijker. Ze worden automatisch geactiveerd zodra u het portier opent.

 • GEPERSONALISEERDE DEURDREMPELPLATEN

  Elegante styling. Roestvaststalen deurdrempelplaten met geïntegreerde verlichting voor beide voorportieren. U kunt ze personaliseren met een eigen tekst.

 • AFWERKING BAGAGERUIMTE

  Verfraait de bagageruimte en beschermt de kofferdrempel bij in- en uitladen. Gemaakt van geborsteld roestvaststaal in Bright Finish.

 • HOOGWAARDIGE INTERIEURTAPIJTEN

  Luxueus, zacht koffertapijt in Ebony, met Jaguar logo. Hoogwaardige en hoogpolige interieurtapijten met omboording in Nubuck-leder en contrasterende stiknaden in Dove.

 • PET CARE & ACCESS PACK

  Omvat alles wat u nodig hebt om uw trouwe viervoeter comfortabel mee te laten reizen. Uw huisdieren reizen volledig in stijl.1

 • FIETSDRAGER - BEVESTIGING AAN WIELEN

  Vergrendelbare fietsdrager voor 1 fiets (maximaal 20 kg). Gemakkelijk op het dak te monteren. Montage van drie fietsdragers mogelijk.

 • DAKKOFFER

  Ruime, vergrendelbare dakkoffer met een inhoud van 410 liter. Afmetingen 175 x 82 x 45 cm. Dwarsdragers benodigd.

 • FIETSDRAGER MET VOORVORKMONTAGE

  Een eenvoudige en veilige bevestiging. Perfect voor lichtgewicht fietsen (maximaal 17 kg) en racefietsen. Montage van maximaal drie houders is mogelijk.

 • SKI-/SNOWBOARDDRAGER

  Een veilig systeem voor het vervoer van wintersportuitrusting. Inclusief schuifrails voor gemakkelijk op het dak laden. Geschikt voor vier paar ski's of twee snowboards.

 • 'CLICK & GO' ACCESSOIRES

  Een multifunctioneel accessoiresysteem gemonteerd op de rugzijde van de voorzetels en bestemd voor de passagiers achterin. Accessoires voor bijvoorbeeld de bevestiging van tablets of het ophangen van uw tassen, overhemden en jasjes zijn apart verkrijgbaar. De basis is gemakkelijk afneembaar wanneer deze niet wordt gebruikt.

Selecteer de F‑PACE uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw F‑PACE. En wanneer u verder wilt gaan dan de vier hier besproken packs, kunt u uw F‑PACE natuurlijk verder personaliseren. Kijk bijvoorbeeld eens in onze online accessoirescatalogus.

1Accessoires uit het Pet Care & Access Pack zijn apart verkrijgbaar.