Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR - ACCESSOIRES

Stem de F-PACE af op uw levensstijl. Maak uw keuze uit het uitgebreide gamma praktische en stijlvolle accessoires.

De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Met de Jaguar Gear - Accessoires van personaliseert u uw F-PACE volgens uw eigen smaak, manier van leven en interesses. De populairste ervan hebben we samengebracht in vier handige packs: Carbon Fibre, Exterieur, Interieur en Lifestyle. Neem een kijkje en configureer daarna uw eigen F-PACE, of blader door de online accessoirecatalogus, waarin u het complete assortiment vindt.

FP_17MY_041_GBL-desktop-1366x600.jpg

CARBON FIBRE PACK

Maak de sportieve uitstraling van de F-PACE compleet met hoogwaardige accessoires van carbon fibre.

CARBON FIBRE PACK

Het Carbon Fibre Pack bestaat uit buitenspiegelbehuizingen en zijdelingse ventilatiesleuven van hoogwaardig, echt carbon fibre.

CONFIGUREER
FP_17MY_040_GBL-device_desktop-1366x600.jpg

EXTERIEUR STYLING PACK

Rij nooit onopgemerkt voorbij met deze zwartglanzende accessoires, die de sportieve looks van uw F-PACE in de verf zetten.

EXTERIEUR STYLNG PACK

Het Exterieur Styling Pack omvat zwartglanzende zijdelingse ventilatiesleuven en buitenspiegelbehuizingen.

CONFIGUREER
FP_17MY_046_GBLandFP_17MY_002_GBL-device_desktop-1366x600.jpg

LIFESTYLE PACK

Maak uw F-PACE met het Lifestyle Pack net zo klaar voor het leven als uzelf.

LIFESTYLE PACK

Met dit pack haalt u nog meer uit uw F-PACE. Dankzij dwarsstangen met Jaguar-logo vervoert u alles van sportuitrusting tot bagage op het dak. Spatschermen voor- en achteraan bieden extra bescherming tegen vuil en steenslag. De rubberen koffermat en de set rubberen vloermatten voor het interieur beschermen tegen slijtage en zijn eenvoudig te reinigen.

CONFIGUREER
FP_17MY_019_RHD-desktop-1366x600.jpg

INTERIEUR PACK

Upgrade het interieur van uw F-PACE met deze schitterend gemaakte interieuraccessoires van Jaguar.

INTERIEUR PACK

Dit pack bestaat uit hoogwaardige matten en de luxueuze koffermat, voor extra bescherming van het interieur gecombineerd met nog meer luxe. Voor de bestuurder voorziet het schakelhendels van geanodiseerd aluminium met afwerking in Satin Chrome.

CONFIGUREER

NA Wilt u meer zien dan de vier packs die hier worden aangehaald, en uw F‑PACE verder personaliseren, dan kunt u de volledige online catalogus inkijken.