Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Zijn krachtige, wendbare look en sportieve karakter geven de F-PACE een unieke uitstraling op de weg. De F-PACE, die voor zijn design inspiratie putte uit de Jaguar F-TYPE, is een prestatiegerichte cross-over met het DNA van een sportwagen.

De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DYNAMISCH ONTWERP

De F-PACE is de jongste in een reeks mooie en sensationele auto's. Zijn proporties ogen dynamisch, komen de stroomlijn ten goede en maken hem erg veelzijdig. Als aanvulling op zijn assertieve uitstraling wordt de efficiënte druppelvorm van de wagen nog benadrukt door een aflopende daklijn.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

Aërodynamica is een essentiële eigenschap van de F-PACE. De luchtweerstandscoëfficiënt bedraagt slechts 0,34*, waardoor de F-PACE werkelijk zo gestroomlijnd is als hij eruitziet. Bijzonder geavanceerde aërodynamica reduceert brandstofverbruik, CO2-emissies en windgeruis, terwijl deze ook bijdraagt aan de stabiliteit bij hoge snelheid en het zelfvertrouwen van de bestuurder.

* Afhankelijk van de motor.

SPORTVELGEN

De F-PACE biedt een uitgebreide keuze aan lichte, aerodynamisch efficiënte lichtmetalen velgen en biedt een brede waaier velgen van 18" tot 22". De perfecte aanvulling op de dynamische look van de F-PACE. Kies uw velgen met onze configurator.

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.