De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

DYNAMISCH ONTWERP

De F‑PACE is de jongste in een reeks mooie en sensationele auto's. Zijn proporties ogen dynamisch, komen de stroomlijn ten goede en maken hem erg veelzijdig. Als aanvulling op zijn assertieve uitstraling wordt de efficiënte druppelvorm van de wagen nog benadrukt door een aflopende daklijn.

VERBETERDE AËRODYNAMICA

De F‑PACE SVR biedt uitstekende aërodynamische prestaties, omdat de lucht over, onder en langs de auto wordt geleid. Daardoor wordt de 'lift' gereduceerd, de grip van de banden verbeterd en worden zowel de motor als de remmen effectief gekoeld. Het resultaat is een compromisloze wendbaarheid, de mogelijkheid van grotere g-krachten in bochten en extra stabiliteit bij rijden met hoge snelheid.

GEAVANCEERDE AËRODYNAMICA

De aërodynamische prestaties zijn een belangrijk onderdeel van het carrosseriedesign van de F‑PACE, met een indrukwekkende Cx-waarde van slechts 0,34 als gevolg1. Het resultaat is dat de F‑PACE werkelijk zo gestroomlijnd is als hij eruitziet. Bijzonder geavanceerde aërodynamica reduceert brandstofverbruik, CO2-emissies en windgeruis, terwijl deze ook bijdraagt aan de stabiliteit bij hoge snelheid en de zelfverzekerdheid van de bestuurder.

/

EXTERIEURDESIGN

SPECIALE SERIES

JAGUAR VELGEN

  • DE F‑PACE SVR LICHTMETALEN VELGEN

    Kies voor 21" gesmede lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish of optionele 22" gesmede lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish of Gloss Black. 295 mm brede achterbanden zorgen voor extra grip en een beter bochtgedrag, en accentueren de sportieve eigenschappen van de F‑PACE SVR nog verder.

    Afgebeelde velg is de optionele 22" 5-Spoke 'Style 5081' in Diamond Turned Finish.

  • SPORTVELGEN

    De F‑PACE biedt een uitgebreide keuze uit lichtgewicht, aërodynamisch efficiënte lichtmetalen velgen gaande van 18" tot zelfs 22" - de perfecte aanvulling op de dynamische uitstraling van de F‑PACE. Kies uw velgen met de configurator.

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

1Afhankelijk van de motor.
2Beschikbaarheid is afhankelijk van uitvoering. Afhankelijk van de uitvoering zijn halogeen- of xenonkoplampen standaard.