Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

AUTOTECHNOLOGIE

De geavanceerde technologie van de F-PACE uit zich in een aantal systemen die de rijervaring ten goede komen en alle inzittenden optimaal beschermt.

De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

JAGUAR INNOVATIE

InControl is ons gamma geavanceerde technologieën om u en uw F-PACE met de buitenwereld te verbinden. Maak uw keuze uit twee InControl-infotainmentsystemen: het standaard gemonteerde Touch of het hoger gepositioneerde Touch Pro. Beide systemen kunnen nog worden uitgebreid met hun respectievelijke connectiviteitspakketten, Connect* en Connect Pro**.

TOUCH*

STANDAARD OP ELKE F-PACE

InControl is ons programma geavanceerde technologieën die u helpen om uw belangrijke digitale contacten te onderhouden en die u direct en veilig verbinden met uw F-PACE.

 • 8’’ touchscreen
 • Analoog instrumentenpaneel met centraal 5" TFT-infodisplay
 • Jaguar audiosysteem (80 W)
 • AM/FM-radio
 • USB-, Bluetooth®- en AUX-aansluitingen
 •  

TOUCH PRO*

BESCHIKBAAR ALS OPTIE

De volgende generatie hard- en software van Touch Pro tilt connectiviteit en entertainment in de F-PACE naar het allerhoogste niveau.

 • 10,2" touchscreen met multi-touch bediening en configureerbaar startscherm
 • 12,3" digitaal instrumentenpaneel met virtuele instrumenten en full-screen 3D-kaarten
 • Navigation Pro
 • Meridian™ Sound System (380 W)
 • AM/FM-radio, Bluetooth®- en 2 USB-aansluitingen
 • 10 GB nuttig geheugen
 • Cd-/dvd-speler
 •  
X761_18MY_023_JDX_MODEL-DISPLAY-desktop-1366x769.jpg

DUAL VIEW

Dual View is alleen beschikbaar als optie op Touch Pro. Het stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende mediafuncties te gebruiken op hetzelfde 10,2" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

EXTRA INCONTROL-TECHNOLOGIEËN

HEAD-UP DISPLAY

Het optionele Head-Up Display (HUD) met lasertechnologie projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. Informatie van Traffic Sign Recognition (verkeersbordherkenning, indien beschikbaar), rijsnelheid, meldingen van navigatie en cruise control zijn duidelijk zichtbaar, zelfs in direct zonlicht. HUD minimaliseert de tijd die u naar het instrumentenpaneel hoeft te kijken.

Alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit.

IMAGE_WRAPPER_Audio_FP_17MY_105_GBL_desktop_1366x650.jpg

AUDIO

Breng uw muziek tot leven met een programma audiosystemen, inclusief een 380 watt Meridian™ audiosysteem* met 11 luidsprekers of het 825 watt Meridian™ Surround Sound audiosysteem* met 17 luidsprekers. Alle systemen garanderen dat iedereen aan boord zal genieten van een rijke en omhullende audiobeleving.

*Optie.

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

*Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de motorisatie. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.
** Indien gekozen wordt voor het SSD-navigatiesysteem (Navigation Pro) als onderdeel van InControl Touch Pro, zullen bepaalde functies zoals o.a. Real Time Traffic-verkeersinformatie enkel beschikbaar zijn in combinatie met het InControl Connect Pro Pack. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.