Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

AUTOTECHNOLOGIE

De geavanceerde technologie van de F-PACE uit zich in een aantal systemen die de rijervaring ten goede komen en alle inzittenden optimaal beschermt.

Play Video

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

JAGUAR INNOVATIE

De F-PACE is standaard uitgerust met het geavanceerde Touch Pro infotainmentsysteem. Alert, intuïtief en naadloos geïntegreerd – Jaguar biedt oplossingen die op innovatieve wijze uw rijbeleving verbeteren.

Jaguar InControl Touch Pro screen interface

10" TOUCH PRO1

STANDAARD OP ELKE F‑PACE

De volgende generatie hard- en software van Touch Pro tilt connectiviteit en entertainment in de F-PACE naar het allerhoogste niveau.
  • 10" touchscreen met tik-, swipe-, pinch- en zoom-commando's en configureerbaar startscherm
  • Analoog instrumentenpaneel met centraal 5" TFT-display2
  • Sound System2
  • AM/FM-radio, Bluetooth®- en 2 USB-aansluitingen
  •  
  •  
ONTDEK TOUCH PRO
Jaguar Dual View Screen for both Driver and Passenger to enjoy different media on the same screen

DUAL VIEW2

Dual View stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder simultaan en over het volledige scherm aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

DUAL VIEW2

Dual View stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder simultaan en over het volledige scherm aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

EXTRA INCONTROL TECHNOLOGIEËN

Meridian Audio for Jaguar F PACE

MERIDIANTM AUDIO

Meridian's audiosystemen en geavanceerde Digital Signal Processing-algoritmes zorgen ervoor dat ritme, kracht en timing van elk muziekstuk exact kunnen worden waargenomen zoals de artiest het heeft bedoeld. Kies voor het MeridianTM audiosysteem (optie) met 380 W, 10 luidsprekers en een subwoofer of het MeridianTM Surround Sound audiosysteem met 825 W, 16 luidsprekers en een subwoofer.

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

1 Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De bestuurder dient bedieningen aan boord alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
2 Optie, alleen i.c.m. Navigation Pro, CD/DVD-speler en MeridianTM audiosysteem/MeridianTM Surround Sound audiosysteem.
3 Connect Pro alleen i.c.m. Navigation Pro. Als Navigation Pro is geselecteerd, moet u alle functies van Connect Pro selecteren. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie. Voor online-functies en WiFi-connectiviteit is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist.
4 Alleen beschikbaar als onderdeel van Navigation Pro.
5 Alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit.