De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

INCONTROL

 • 10” TOUCH PRO

  STANDAARD OP ELKE F‑PACE

  De volgende generatie hard- en software van Touch Pro1 tilt connectiviteit en entertainment in de F‑PACE naar het allerhoogste niveau.

  • 10" touchscreen met tik-, swipe-, pinch- en zoom-commando's en configureerbaar startscherm

  • Analoog instrumentenpaneel met centraal 5" TFT-display2

  • Jaguar audiosysteem2

  • AM/FM-radio, Bluetooth®- en 2 USB-aansluitingen

 • Jaguar F-Pace Dual View.

  DUAL VIEW

  Dual View3 stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder simultaan en over het volledige scherm aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

EXTRA INCONTROL TECHNOLOGIEËN

 • PROTECT

  Protect1 bestaat uit SOS Emergency Call, een verbinding met Jaguar Assistance4 en de Remote Essentials smartphone-app. Deze app biedt u informatie over uw auto en stelt u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Huidig brandstofniveau en actieradius, status van portieren, ruiten en sloten controleren. Kijk waar de auto het laatst is geparkeerd en vind uw weg terug naar de auto met de routebegeleiding op uw smartphone. U kunt ook uw gereden kilometers registreren.

 • CONNECT PRO

  Touch Pro kan worden uitgebreid met het optionele Connect Pro5. Dit omvat InControl Apps, Remote Premium smartphone app, WiFi-hotspot en Pro Services, inclusief Real Time Traffic-verkeersinformatie. Functies zijn onder meer het synchroniseren van routes tussen het Touch Pro navigatiesysteem van de auto en de Route Planner app op uw smartphone en de Route Planner website.

 • Smartphone Pack.

  SMARTPHONE PACK6

  Het scherm van uw telefoon delen met het InControl-infotainmentsysteem van uw F‑PACE was nog zo nooit gemakkelijk. Het functionele design van Apple CarPlay® is eenvoudig in het gebruik, zodat u uw aandacht bij weg en verkeer kunt houden.

 • SECURE TRACKER

  Secure Tracker1 omvat een traceersysteem bij gestolen auto en stuurt meldingen naar uw smartphone en de InControl Secure meldkamer.

 • TRAFFIC SIGN RECOGNITION EN ADAPTIVE SPEED LIMITER

  Het verkeersbordherkenningssysteem Traffic Sign Recognition7 houdt u op de hoogte over bijvoorbeeld snelheidslimieten en inhaalverboden, door deze direct zichtbaar in het instrumentenpaneel weer te geven. De adaptieve snelheidsbegrenzer (Adaptive Speed Limiter) maakt gebruik van Traffic Sign Recognition-informatie om met behulp van Cruise Control uw snelheid overeenkomstig aan te passen.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

Met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar F‑PACE geleverd met een SIM-kaart die is uitgerust met een essentieel data-abonnement van 500 MB per maand gedurende de initiële garantieperiode. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Aanvullende data kan worden aangeschaft.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.

/

INFOTAINMENT

 • Heads Up Display

  HEAD-UP DISPLAY

  Het Head-Up Display (HUD)8 (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit, zoals snelheid, geselecteerde versnelling en navigatie-instructies. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien.

 • MERIDIANTM AUDIO

  Meridian's audiosystemen en geavanceerde Digital Signal Processing-algoritmes zorgen ervoor dat ritme, kracht en timing van elk muziekstuk exact kunnen worden waargenomen zoals de artiest het heeft bedoeld. Kies voor het MeridianTM Surround Sound audiosysteem9 met 825 W, 16 luidsprekers en een subwoofer.

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

1Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De bestuurder dient bedieningen aan boord alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben. 
2Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per uitvoering. Neem contact op met uw Jaguar dealer voor meer informatie. 
3Optie, alleen i.c.m. Navigation Pro, CD/DVD-speler en MeridianTM audiosysteem/MeridianTM Surround Sound audiosysteem. 
4Jaguar Assistance omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. 
5Connect Pro alleen i.c.m. Navigation Pro. Als Navigation Pro is geselecteerd, moet u alle functies van Connect Pro selecteren. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie. Voor online-functies en WiFi-connectiviteit is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist. 
6Alleen beschikbaar als onderdeel van Navigation Pro. 
7De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
8Alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit.
9Optie.