De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

IN DE BESTUURDERSZETEL

Kies voor de optionele Performance zetels met bekleding in geperforeerd generfd leder1, voor een nog sterker sportwagengevoel. De verstelbare zijwangen bieden meer zijdelingse steun, waardoor u beter op uw plaats wordt gehouden. Bij de F‑PACE SVR zijn de Performance zetels bekleed met geperforeerd Windsor leder, met een ruitvormig stikpatroon en een in reliëf geïntegreerd SVR-logo op de hoofdsteunen.

INTERIEURSTYLING

SPECIALE SERIES

INTERIEURKENMERKEN

Met uitgebreide optiemogelijkheden geven wij u de ruimte om uw F‑PACE nog beter af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

 • Configurable Ambient Interior Lighting.

  PERSONALISEERBARE SFEERVERLICHTING

  Kies voor personalisering van een hoger niveau met de optie van configureerbare sfeerverlichting. Deze creëert een rijk visueel effect en een verwelkomende en ontspannende ambiance voor bestuurder en passagiers. Het systeem accentueert de mooiste interieurdetails met zachte lichtaccenten in tien verschillende lichtkleuren naar keuze. Ook de lichtintensiteit kan persoonlijk geregeld worden. De F‑PACE stelt u in staat om een persoonlijke sfeer creëren die past bij elke stemming.

 • RUIMTE ACHTERIN

  De beenruimte achterin bedraagt 945 mm. Drie volwassenen kunnen comfortabel plaatsnemen achterin terwijl de achterpassagiers ook over een elektrische kantelfunctie beschikken3. Een druk op de knop volstaat om de perfecte zetelpositie te vinden.

  De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • Panoramic Roof.

  PANORAMADAK

  Kies een van onze optionele panoramadaken, vast of openschuifbaar, om het interieur van uw F‑PACE te laten baden in het licht en het gevoel van ruimte te versterken. Voor nog meer privacy en om overdreven opwarming door de zon te voorkomen, is elk panoramadak standaard uitgerust met een elektrisch zonnescherm.

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

1Alleen beschikbaar voor de F‑PACE R‑Sport en F‑PACE S.
2Alleen beschikbaar voor de F‑PACE SVR.
3Optie. Niet beschikbaar voor de F‑PACE SVR.