Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Het interieur van de F-PACE paart elegantie aan sportiviteit om tot een uiterst eigentijds design te komen.

De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

IN DE BESTUURDERSZETEL

De F-PACE biedt de keuze uit een brede waaier aan handgekozen ledersoorten en verfijnde afwerkingen. Deze hoogwaardige materialen geven de F-PACE een van de meest complete interieurgamma's in zijn klasse. Dit is de perfecte gelegenheid om een ruimte te creëren die uw individuele stijl weerspiegelt.

SPORTIEVE LUXE

Het interieur van de F-PACE begroet u met een geraffineerde en gedurfde sportieve stijl. Maak uw keuze ult het gamma luxueuze kleuren en materialen.

LUXE

  • Zetels in Siena Tan geperforeerd Windsor-leder

Tilt for Sport

Touch for Sport

Naar sportzetels

SPORTIVITEIT

  • Sportzetels met bekleding in Ebony/Pimento generfd leder

Tilt for Luxury

Touch for Luxury

Naar luxezetels

IMAGE_WRAPPER_Quality_FP_17MY_108_GBL_desktop_1366x650.jpg

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

De F-PACE heeft het meest complete interieurgamma in zijn klasse en verenigt Brits vakmanschap met handgekozen hoogwaardige materialen, soepele leders en geavanceerde afwerkingen.

CONFIGUREER

Ontwerp zelf uw F-PACE en stel hem samen om hem perfect af te stemmen op uw levensstijl. Kies uw model en motor, en bekijk het gamma kleuren, velgen en nog veel meer.

SFEERVERLICHTING IN HET INTERIEUR

Kies voor een nieuwe dimensie van personalisering met de optionele, configureerbare sfeerverlichting* voor het interieur, die een rijk visueel effect en een aangename, ontspannende interieursfeer creëert. Het systeem accentueert de fijnste interieurdetails met een zachte verlichting in een van de tien beschikbare kleuren. De F-PACE heeft een sfeer voor elke gemoedstoestand.

*Beschikbaarheid en plaatsing verschillen van markt tot markt.

RUIMTE ACHTERIN

De beenruimte achterin bedraagt 945 mm. Drie volwassenen kunnen comfortabel plaatsnemen achterin terwijl de achterpassagiers ook over een elektrische kantelfunctie beschikken.* Een druk op de knop volstaat om de perfecte zetelpositie te vinden.

*Optie.

De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

PANORAMADAK

Kies een van onze optionele panoramadaken*, vast of openschuifbaar, om het interieur van uw F-PACE te laten baden in het licht en het gevoel van ruimte te versterken. Voor nog meer privacy en om overdreven opwarming door de zon te voorkomen, is elk panoramadak standaard uitgerust met een elektrisch zonnescherm.

*De beschikbaarheid van het glazen panoramadak varieert naargelang de markt en het model.

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.