NIEUWE JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SUV

Een opwindende combinatie van Plug‑in Hybrid-brandstofverbruik en Jaguar prestaties.

RIJBEREIK F-PACE PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Met de nieuwe F-PACE Plug-in Hybrid (PHEV) profiteert u van een lager brandstofverbruik en van emissieloos rijden in de elektrische modus.

SPECIFICATIES VAN DE F-PACE PLUG-IN HYBRID

LAADTIJD 0-80%
VANAF

30 minuten*

De F-PACE Plug-in Hybrid kan gemakkelijk worden opgeladen, ook onderweg.

EMISSIES
VANAF

54 g/km

Profiteer van een lagere CO2-uitstoot met de F‑PACE Plug-in Hybrid: versies met 49 g/km CO2 in WLTP-cyclus komen in aanmerking voor een gunstig fiscaal stelsel in België.

BRANDSTOFVERBRUIK
VANAF

2,4 l/100km

Haal meer uit uw reis dankzij het lage brandstofverbruik van de F‑PACE Plug-in Hybrid.

EV-ACTIERADIUS
TOT

59 km†‡

De elektrische (EV) modus is perfect voor uw korte ritten.

BEKROOND DESIGN EN HYBRIDE TECHNOLOGIE

De F-PACE is een van de weinige auto's die zowel World Car of the Year als World Car Design of the Year heeft gewonnen. De nieuwe Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid (PHEV) belichaamt ons ethos van vooruitstrevend design en eigentijdse luxe.

WAAROM KIEZEN VOOR DE F-PACE PLUG-IN HYBRID?

 • GEMAKKELIJK OPLADEN

  Of u nu op uw bestemming bent of onderweg wilt opladen, met de verschillende opties kunt u overal terecht.
  • Maak gebruik van een thuislader
  • Gebruik openbare laadpunten en DC-snelladers*

 • LAGER BRANDSTOFVERBRUIK

  De Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid combineert een accu met een benzinemotor voor optimale efficiëntie.
  • De elektrische aandrijving verlaagt het totale brandstofverbruik

 • MINDER EMISSIES

  De F-PACE Plug-in Hybrid heeft een indrukwekkend lage CO2-uitstoot zonder uitlaatemissies in de elektrische modus (EV), wat een aantal voordelen kan hebben.
  • Lagere CO2-uitstoot
  • Lagere belasting en indirecte taxatie

BLIJF ONTDEKKEN

 • OPLADEN VAN PLUG-IN HYBRIDS

  Onze luxe performance SUV biedt een opwindende combinatie van alledaagse functionaliteit, expressieve schoonheid en sportief rijgedrag. Beschikbaar als Plug-in Hybrid en Mild Hybrid.

 • AAN U DE KEUZE

  Dynamisch, verfijnd, krachtig. Ontdek de F-PACE Plug-in Hybrid (PHEV).

*Bij gebruik van een 50kW DC-snellader.


Klik hier om de F-PACE WLTP-waarden te bekijken.
De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2-uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC-testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP-gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC-wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP-waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC-waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.
Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2-gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2-waarde tot en met 31 december 2020.


De officiële brandstofverbruikscijfers voor de F-PACE (exclusief PHEV) zijn: 5,2 - 8,9 l/100 km in gecombineerde cyclus (gecorreleerde NEDC-cijfers). CO₂-uitstoot (exclusief PHEV): 137 - 202 g/km (gecorreleerde NEDC-cijfers). Brandstofverbruik PHEV: 2,4 l/100 km in gecombineerde cyclus (gecorreleerde NEDC-cijfers). CO₂-uitstoot PHEV: 54 g/km (gecorreleerde NEDC-cijfers). Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route, omgeving, weersomstandigheden, rijstijl en uitrustingen van het voertuig. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO₂-uitstoot-, brandstof- en energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading en accessoires.