De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

De F‑PACE is een performance SUV die een maximum aan rijplezier combineert met een toonaangevende efficiëntie. Hij is doordrongen van vooruitstrevende technologie en houdt u veilig, verbonden en geëntertaind. Hij leent zich tot alle wegen en dagelijks gebruik. De F‑PACE is een Jaguar voor u en uw gezin. Wacht niet langer en ontdek hem in de showroom van uw Jaguar concessiehouder.

VERKEN HET F‑PACE EXTERIEUR

enable.javascript.txt

VERKEN HET F‑PACE INTERIEUR

enable.javascript.txt

KLIK ON IN INTERACTIE TE GAAN

KLIK ON IN INTERACTIE TE GAAN

ALLES IN NAAM VAN PRESTATIES

Special Vehicle Operations (SVO) heeft het exterieurdesign van de F‑PACE opnieuw vormgegeven, om zo bij te dragen aan de uitzonderlijke en opwindende prestaties. De F‑PACE SVR is de belangrijkste evolutie ooit van de bekroonde F‑PACE.

/

SPECIALE SERIES

BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING

 • Jaguar F-PACE in blue driving along a bridge.

  DNA VAN EEN ECHTE SPORTWAGEN

  De F‑PACE is een performance SUV met het DNA van een echte sportwagen. Van de welvingen op de motorkap tot de uitgesproken flanken achteraan, zorgt zijn krachtige design voor een markante uitstraling die bewonderende blikken oogst. U kunt de F‑PACE nu beleven zoals SVO het heeft bedoeld. De F‑PACE SVR schuwt zijn enorme vermogen niet, mede dankzij een nieuwe voorbumper en bredere luchthappers in de motorkap.

 • Jaguar F-PACE interior rear seats.

  FUNCTIONALITEIT EN RUIMTE

  De F‑PACE heeft een in zijn klasse toonaangevende bagageruimte, met een inhoud van 650 liter1 en een veelzijdige, in drie delen (40:20:40) neerklapbare achterbank.

 • VERMOGEN EN EFFICIËNTIE

  De motoren voor de F‑PACE, inclusief de nieuwe 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor van 550 pk2, zorgen samen met de Lightweight Aluminum Architecture voor raffinement, efficiëntie en opwindende prestaties.

  De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • Jaguar F-PACE InControl touchscreen.

  INTERIEURTECHNOLOGIE

  De F‑PACE biedt u state-of-the-art technologie, zoals Head-Up Display en Activity Key, plus geavanceerde rijhulpmiddelen die elke rit gemakkelijker en minder vermoeiend maken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde InControl multimediasysteem, Touch Pro, dat onderweg voor entertainment zorgt en u geconnecteerd houdt met de buitenwereld.

DE F‑PACE ALS BEDRIJFSWAGEN

De F‑PACE biedt bestuurders een unieke combinatie van dagelijks gebruiksgemak, efficiëntie en een opvallende, sportieve stijl.

De aërodynamische prestaties zijn een belangrijk onderdeel van het carrosseriedesign van de F‑PACE, dragen bij aan de lage CO2-emissies en het uitzonderlijk lage brandstofverbruik, wat op zijn beurt zorgt voor lage totale eigendomskosten.

In combinatie met alle ruimte die u nodig hebt voor elk aspect van uw beroeps- en privéleven. De F‑PACE is de perfecte aanvulling op elk wagenpark.

/

HET JAGUAR F‑PACE GAMMA

Bekijk het F‑PACE programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, stijl en praktische functionaliteit.

De bestuurder dient bedieningen aan boord alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
1Onder de hoedenplank en wanneer de auto is uitgerust met de bandenreparatiekit. 508 liter met ruimtebesparend reservewiel. 463 liter met volwaardig reservewiel.
2Alleen beschikbaar voor de F‑PACE SVR.

De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC 2.0 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2‑emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. NEDC 2.0 cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.