VERLICHTENDE AANWEZIGHEID

Design dat u in de schijnwerpers zet. Technologie die u de toekomst toont.

RESPONSIEVE WENDBAARHEID

Intelligente technologieën die reageren op u en op de weg die voor u ligt.

KRACHTIGE PRESTATIES

Een electric hybrid (PHEV) met compromisloze prestaties.

KIES UW UITVOERING

Alle R-DYNAMIC modellen zijn voorzien van unieke 90ᵗʰ Anniversary-badges.

VIND EEN F-PACE DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Jaguar F-PACE

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe F-PACE, direct beschikbaar bij onze dealers.

 

JAGUAR APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige F-PACE occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-PACE

KRACHTIGE PROPORTIES

Het zorgvuldig vervaardigde exterieur, met weloverwogen details, zorgt voor een imposant silhouet.

Jaguar F-Pace exterior details

NAUWKEURIGE PRESTATIES

Kies uit een reeks high-performance motoren, gecombineerd met intelligente rijtechnologieën.

JAGUAR F-TYPE INTERIOR AUTOMATIC GEAR DETAILS

INSTINCTIEVE INGENIOSITEIT

Naadloze connectiviteit tijdens elke rit, aangevuld met een scala aan comfort- en veiligheidsfuncties. 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehdouer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. 

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Informatie en afbeeldingen met betrekking tot de InControl-technologie, waaronder schermen of stappenreeksen, zijn onderhevig aan software-updates, versiecontrole en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de gekozen opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde functionaliteit van Alexa is afhankelijk van Smart Home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist. Opmerking: Amazon Alexa is niet beschikbaar in België.
 

MeridianTM  is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.