Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F‑PACE

Onze luxe prestatiegerichte SUV combineert sportieve wendbaarheid en prachtig design met praktische functionaliteit, efficiëntie en zuinigheid.

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

VANAF

€ 44.310

 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 126 g/km (handgeschakeld)
 • Vanaf 134 g/km (automaat)
 • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD (l/100 km)
 • Vanaf 4,8 l/100 km (handgeschakeld)
 • Vanaf 5,1 l/100 km (automaat)
 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 126 g/km (handgeschakeld)
 • Vanaf 134 g/km (automaat)
 • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD (l/100 km)
 • Vanaf 4,8 l/100 km (handgeschakeld)
 • Vanaf 5,1 l/100 km (automaat)

De F-PACE is een performance SUV die een maximum aan rijplezier combineert met een toonaangevende efficiëntie. Hij is doordrongen van vooruitstrevende technologie en houdt u veilig, verbonden en geëntertaind. Hij leent zich tot alle wegen en dagelijks gebruik. De F-PACE is een Jaguar voor u en uw gezin. Wacht niet langer en ontdek hem in de showroom van uw Jaguar concessiehouder.

VERKEN HET F-PACE INTERIEUR

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

DESIGN GEÏNSPIREERD OP DE F-TYPE

SPORTWAGEN-DNA

De Jaguar F-PACE, die inspiratie put uit de F-TYPE, is een performante cross-over met het DNA van een sportwagen. Van de gewelfde motorkap tot de uitgesproken heupen achteraan: zijn krachtige look onderscheidt hem van de massa en trekt overal de aandacht. De F-PACE vindt de energie, de kracht en de zuivere vormgeving van de F-TYPE opnieuw uit.

VERKEN HET EXTERIEUR

Play Video

PRESTATIES

VERMOGEN EN EFFICIËNTIE

Bekijk het uitgebreide motorenprogramma van de Jaguar F-PACE. Het omvat de alerte 250 pk 2.0 liter viercilinder turbo benzinemotor, een nieuwe, sterkere 300 pk 2.0 liter viercilinder turbo benzinemotor en de zeer krachtige 380 pk 3.0 liter V6 Supercharged benzine. De F-PACE is ook beschikbaar met een ruim aanbod dieselmotoren, waaronder de zuinige 163 pk 2.0 liter viercilinder turbodiesel, die in gecombineerde cyclus een brandstofverbruik van 4,8 l/100 km en CO2-uitstoot van slechts 126 g/km mogelijk maakt.*

* Brandstofverbruik/emissiecijfers kunnen variëren afhankelijk van de bandenmaat.

De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

FUNCTIONALITEIT

FUNCTIONALITEIT EN RUIMTE

De F-PACE heeft een toonaangevend koffervolume tot 650 liter* en een veelzijdige achterbank die zich in drie delen (40/20/40) laat neerklappen.

*Onder de hoedenplank wanneer de wagen is uitgerust met Jaguar Tyre Repair System. 508 liter met ruimtebesparend reservewiel. 463 liter met volwaardig reservewiel.

TECHNOLOGIE

INTERIEURTECHNOLOGIE

De F-PACE biedt u state-of-the-art technologie, zoals Head-Up Display en Activity Key, plus geavanceerde bestuurderondersteunende systemen die elke rit gemakkelijker en minder inspannend maken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde InControl multimediasysteem, dat onderweg voor entertainment zorgt en u verbonden houdt met de buitenwereld.

VERKEN HET INTERIEURTECHNOLOGIE
E PACE awarded maximum 5 Star rating in Euro NCAP 2017 safety tests

EURONCAP-SCORE VAN VIJF STERREN

De F-PACE heeft een EuroNCAP-score van vijf sterren behaald. Hoge scores voor bescherming van volwassen inzittenden, bescherming van kinderen in de auto en voetgangersbescherming bevestigen dat de F-PACE een van de veiligste auto's op de markt is.

De combinatie van actieve en passieve veiligheidssystemen omvat standaard functies zoals Autonomous Emergency Braking & Pedestrian Detection (autonome noodstophulp met voetgangersdetectie) en optionele rijhulpmiddelen waaronder Lane Keep Assist (actieve rijstrookassistent) en Driver Condition Monitoring (vermoeidheidssensor).

BEZOEK DE EURO NCAP SITE

DE F-PACE ALS BEDRIJFSWAGEN

De F-PACE combineert op unieke wijze alledaags gebruiksgemak, indrukwekkende zuinigheid en een apart, sportief design.

Dankzij onder meer 'low-friction' technologie, het lichtgewicht koetswerk en state-of-the-art aerodynamica stoot de F‑PACE weinig CO2 uit en ligt het verbruik uitzonderlijk laag. Daarmee is de total cost of ownership heel competitief.

Daarnaast biedt hij u alle ruimte voor elk aspect van zowel uw professionele leven als uw vrije tijd. De F-PACE is de perfecte firmawagen.

ONTDEK DE F-PACE ALS BEDRIJFSWAGEN

JAGUAR CARE

JAGUAR RIJDEN MET COMPLETE GEMOEDSRUST

De F-PACE wordt standaard aangeboden met een waarborg van drie jaar zonder kilometerbeperking en inclusief drie jaar regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Daarmee behoren de totale eigendomskosten van de F-PACE tot de laagste in zijn klasse.

MEER INFORMATIE

HET F-PACE GAMMA

Bekijk het F-PACE programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, stijl en praktische functionaliteit.

KIES UW F-PACE UITVOERING

F-PACE PURE

De F-PACE in al zijn essentie. Pittig, wendbaar en veelzijdig.

Prijzen vanaf: € 44.310

F-PACE PRESTIGE

Extra luxe met een prachtig afgewerkt interieur voorzien van onder meer een lederen bekleding.

Prijzen vanaf:  € 47.860

F-PACE PORTFOLIO

Het summum van luxe in de F-PACE: smaakvol, verfijnd en met al de nieuwste technologie.

Prijzen vanaf:  € 51.910

F-PACE R-SPORT

Assertieve sportiviteit met een sportief exterieur en specifieke sportzetels.

Prijzen vanaf:  € 50.560

F-PACE S

Voor pure sportprestaties krijgt u de keuze tussen een 3.0 liter V6 twin turbodieselmotor met 300 pk en een drukgevoede 3.0 liter V6-benzinemotor met 380 pk.

Prijzen vanaf:  € 73.360