Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-PACE PRESTIGE

Extra luxe met een prachtig afgewerkt interieur voorzien van onder meer een lederen bekleding.

Grey Jaguar F-PACE Prestige Model

VANAF

€ 49.750

  • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 145 voor de handschakelde transmissie
  • Vanaf 152 voor de automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km
  • Vanaf 5,5 voor de handschakelde transmissie
  • Vanaf 5,8 voor de automatische transmissie

De F-PACE Prestige combineert een opvallend exterieur met een stijlvol interieur, dat gekenmerkt wordt door raffinement en gebruiksgemak. Er zijn diverse motoren verkrijgbaar, gecombineerd met AWD of RWD. En wat uw stijl ook is, elke reis wordt verrijkt met ons programma geavanceerde InControl1 technologieën.

Jaguar F-PACE Prestige Interior Design

LUXUEUZE RUIMTE

Geheel in lijn met het magnifieke exterieurdesign, biedt het interieur van de F-PACE Prestige hoogwaardige, perfect afgewerkte materialen en elegante details.

EXTRA LUXE

Geniet van het comfort dat de 8-voudig verstelbare voorzetels bieden, met hun luxueuze en smaakvolle generfd-lederen bekleding en stiknaden in contrastkleur. Het met zacht generfd leder beklede stuurwiel en het Satin Chrome Touchscreen benadrukken de premium sfeer van het interieur. Maak uw keuze uit de drie kleurenthema's om uw wagen een individueler karakter te geven.

ONTDEK HET INTERIEUR
Soft pools of Phosphor Blue Ambient Interior Lighting adding to the cabin’s ambience

SFEERVERLICHTING

Sfeerverlichting in zacht Phosphor Blue accentueert de middenconsole, de signaturelijnen in de portieren, de portiergrepen en de portiervakken, wat het interieur een bijzondere ambiance verleent.

BEKIJK INTERIEUR
Xenon Headlights for Jaguar F-PACE Prestige

XENONKOPLAMPEN

Jaguar’s xenonkoplampen met hogedruk koplampsproeiers garanderen een uitstekende verlichting van de rijbaan, zowel bij groot- als bij dimlicht. Rijden in het donker wordt hierdoor comfortabeler en veiliger. De geïntegreerde J-blade LED-dagrijlichten geven de wagen een markante visuele signatuur.

ONTDEK HET EXTERIEUR

BELANGRIJKE KENMERKEN, EXTRA T.O.V. F-PACE PURE

IMAGE_WRAPPER_prestige_FP_17MY_136_LHD_SIGNPOST_desktop_683x340.jpg

SPECIFICATIES PRESTIGE

Ontdek meer over de Prestige.

BEKIJK SPECIFICATIES

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F‑PACE MODELLEN

Jaguar Wheel

PERSONALISEER UW AUTO

Stem de F-PACE af op uw levensstijl. Maak uw keuze uit het uitgebreide gamma praktische en stijlvolle accessoires.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

MAAK EEN PROEFRIT IN DE F-PACE

De F-PACE combineert het zuivere Jaguar DNA van legendarische prestaties, rijgedrag en luxe, en voegt daaraan ruimte en praktische functionaliteit toe. Reserveer vandaag nog een proefrit en ontdek de F-PACE self.

Jaguar F-PACE

1 Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.
2Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Neem contact op met uw Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.