Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-PACE PRESTIGE

Extra luxe met een prachtig afgewerkt interieur voorzien van onder meer een lederen bekleding.

IMAGE_WRAPPER_FP_17MY_136_LHD_PRESTIGE_JDX_desktop_1366x650.jpg

VANAF

€ 47.860

  • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 126 g/km (handgeschakeld)
  • Vanaf 134 g/km (automaat)
  • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD (l/100 km)
  • Vanaf 4,8 l/100 km (handgeschakeld)
  • Vanaf 5,1 l/100 km (automaat)

De F-PACE Prestige combineert een opvallend exterieur met een stijlvol interieur, dat gekenmerkt wordt door raffinement en gebruiksgemak. Er zijn diverse motoren verkrijgbaar, gecombineerd met AWD of RWD. En wat uw stijl ook is, elke reis wordt verrijkt met ons programma geavanceerde InControl* technologieën.

IMAGE_WRAPPER_Luxury_Space_X761_18MY_014_GLHD_desktop_1366x769.jpg

LUXUEUZE RUIMTE

Geheel in lijn met het magnifieke exterieurdesign, biedt het interieur van de F-PACE Prestige hoogwaardige, perfect afgewerkte materialen en elegante details.

EXTRA LUXE

Geniet van het comfort dat de 8-voudig verstelbare voorzetels bieden, met hun luxueuze en smaakvolle generfd-lederen bekleding en stiknaden in contrastkleur. Het met zacht generfd leder beklede stuurwiel en het Satin Chrome Touchscreen benadrukken de premium sfeer van het interieur. Maak uw keuze uit de drie kleurenthema's om uw wagen een individueler karakter te geven.

ONTDEK HET INTERIEUR

SFEERVERLICHTING IN HET INTERIEUR

Sfeerverlichting in zacht Phosphor Blue accentueert de middenconsole, de contouren van de portieren, evenals de portiergrepen en portiervakken, wat het interieur een bijzondere ambiance verleent.

ONTDEK HET INTERIEUR

XENON KOPLAMPEN

Jaguar’s Xenon-koplampen met hogedruk koplampsproeiers garanderen een uitstekende verlichting van de rijbaan, zowel bij groot- als bij dimlicht. Rijden in het donker wordt hierdoor comfortabeler en veiliger. De geïntegreerde J-blade LED-dagrijlichten geven de wagen een markante visuele signatuur.

ONTDEK HET EXTERIEUR

F-PACE PRESTIGE - EXTRA STANDAARDUITRUSTING

De F-PACE Prestige biedt een uitgebreide reeks extra uitrustingsdetails.

IMAGE_WRAPPER_prestige_FP_17MY_136_LHD_SIGNPOST_desktop_683x340.jpg

SPECIFICATIES PRESTIGE

Ontdek meer over de Prestige.

BEKIJK SPECIFICATIES

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F-PACE MODELLEN

PERSONALISEER UW AUTO

Stem de F-PACE af op uw levensstijl. Maak uw keuze uit het uitgebreide gamma praktische en stijlvolle accessoires.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

MAAK EEN PROEFRIT IN DE F‑PACE

De F‑PACE combineert het zuivere Jaguar DNA van legendarische prestaties, rijgedrag en luxe, en voegt daaraan ruimte en praktische functionaliteit toe. Reserveer vandaag nog een proefrit en ontdek de F‑PACE zelf.

IMAGE_WRAPPER_Footer_FP_18MY_001_GEE_desktop_1366x769.jpg

*Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de motorisatie. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.