Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F-PACE S

De meest sensationele en prestatiegerichte F-PACE.

IMAGE_WRAPPER_FP_17MY_138_LHD_S_JDX_desktop_1366x650.jpg

NANAF:

€ 73.360

  • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 159 g/km (handgeschakeld)
  • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD (l/100 km)
  • Vanaf 6,0 l/100 km (automaat)

Kracht, geavanceerde rijdynamiek en sportieve luxe komen samen in de F-PACE S, waarmee een Jaguar met een onweerstaanbare stijl en kwaliteit is neergezet. Het interieur versterkt de sportieve uitstraling van deze Jaguar, terwijl zijn briljante veelzijdigheid onaangetast blijft. Innovatieve Jaguar technologieën die elke rit naar een hoger niveau tillen, maken deze luxe performance SUV compleet.

IMAGE_WRAPPER_Dynamism_FP_17MY_268_LHD_MODEL-DISPLAY_desktop_1366x769.jpg

DYNAMIEK VANBINNEN UIT

Elk aspect in het interieur van de F-PACE S – van de styling tot de unieke S-logo's – toont dat deze F-PACE een sportieve inborst heeft.

PERFORMANCE-MOTOREN

Voor de F-PACE S zijn twee krachtige motoren beschikbaar. De 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor levert 380 pk en een koppel van 450 Nm en accelereert van 0-100 km/h in 5,5 seconden. De krachtige 3.0 liter V6 turbodiesel genereert 300 pk en een indrukwekkende 700 Nm aan koppel. Hij kan in 6,2 seconden van 0-100 km/h accelereren.

BEKIJK SPECIFICATIES

ADAPTIVE DYNAMICS EN CONFIGURABLE DYNAMICS

Adaptive Dynamics stemt de reactie van de F‑PACE perfect af op de actuele omstandigheden en uw rijstijl. Het systeem verstelt continu de schokdempers om altijd een optimale balans te creëren tussen carrosseriebeheersing en comfort. Net als bij onze sportwagen, de F-TYPE, kunt u met het systeem voor configureerbare dynamische eigenschappen de dynamiek van de F‑PACE afstemmen op uw eigen voorkeuren voor wielophanging, gasklep-parameters, transmissie-schakelpunten en besturing – afhankelijk van uw prestatiewensen.

ONTDEK DE RIJPRESTATIES

KRACHTIGE STIJL

De F-TYPE S is een zeer herkenbare wagen. Het exterieurdesign benadrukt de gespierde proporties van de F-PACE waardoor zijn verschijning net zo dynamisch is als zijn rijeigenschappen. De 20" Blade aluminium velgen, de rode remklauwen en de unieke S-badges laten er geen twijfel over bestaan dat dit een SUV is met een krachtig DNA.

ONTDEK HET EXTERIEUR

F‑PACE S - EXTRA STANDAARDUITRUSTING

De F‑PACE S biedt een uitgebreide reeks extra uitrustingsdetails.

IMAGE_WRAPPER_FP_17MY_185_GEE_S_JDX_SIGNPOST_desktop_683x340.jpg

MODELSPECIFICATIES

Ontdek meer over de S.

BEKIJK SPECIFICATIES

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F-PACE MODELLEN

PERSONALISEER UW AUTO

Stem de F-PACE af op uw levensstijl. Maak uw keuze uit het uitgebreide gamma praktische en stijlvolle accessoires.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

MAAK EEN PROEFRIT IN DE F‑PACE

De F‑PACE combineert het zuivere Jaguar DNA van legendarische prestaties, rijgedrag en luxe, en voegt daaraan ruimte en praktische functionaliteit toe. Reserveer vandaag nog een proefrit en ontdek de F‑PACE zelf.

IMAGE_WRAPPER_Footer_FP_18MY_001_GEE_desktop_1366x769.jpg

De getoonde wagens zijn uitgerust met opties tegen meerprijs.