Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F‑PACE S

De meest sensationele en prestatiegerichte F-PACE.

Jaguar F-PACE S Model

VANAF

€ 75.850

  • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 170 voor de automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km
  • Vanaf 6,4 voor de automatische transmissie

VANAF

€ 75.850

  • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 170 voor de automatische transmissie
  • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km
  • Vanaf 6,4 voor de automatische transmissie

Kracht, geavanceerde rijdynamiek en sportieve luxe komen samen in de F-PACE S, waarmee een Jaguar met een onweerstaanbare stijl en kwaliteit is neergezet. Het interieur versterkt de sportieve uitstraling van deze Jaguar, terwijl zijn briljante veelzijdigheid onaangetast blijft. Innovatieve Jaguar technologieën die elke rit naar een hoger niveau tillen, maken deze luxe performance SUV compleet.

Jaguar F-PACE S Model Interior Design

DYNAMIEK VANBINNEN UIT

Elk aspect in het interieur van de F-PACE S – van de styling tot de unieke S-logo's – toont dat deze F-PACE een sportieve inborst heeft.

Jaguar powerful supercharged performance engines

PERFORMANCE-MOTOREN

De krachtige 3.0 liter V6 turbodiesel genereert 300 pk en een indrukwekkende 700 Nm aan koppel. Hij kan in 6,4 seconden van 0-100 km/h accelereren.

BEKIJK SPECIFICATIES
Jaguar F-PACE My Dynamic Setup interface displayedon 10 inch screen

ADAPTIVE DYNAMICS EN CONFIGURABLE DYNAMICS

Adaptive Dynamics stemt de reactie van de F‑PACE perfect af op de actuele omstandigheden en uw rijstijl. Het systeem verstelt continu de schokdempers om altijd een optimale balans te creëren tussen carrosseriebeheersing en comfort. Net als bij onze sportwagen, de F-TYPE, kunt u met het systeem voor configureerbare dynamische eigenschappen de dynamiek van de F‑PACE afstemmen op uw eigen voorkeuren voor wielophanging, gasklep-parameters, transmissie-schakelpunten en besturing – afhankelijk van uw prestatiewensen.

ONTDEK DE RIJPRESTATIES
Jaguar F-PACE S driving across bridge

KRACHTIGE STIJL

De F-TYPE S is een zeer herkenbare wagen. Het exterieurdesign benadrukt de gespierde proporties van de F-PACE waardoor zijn verschijning net zo dynamisch is als zijn rijeigenschappen. De 20" Blade aluminium velgen, de rode remklauwen en de unieke S-badges laten er geen twijfel over bestaan dat dit een SUV is met een krachtig DNA.

ONTDEK HET EXTERIEUR

BELANGRIJKE KENMERKEN (EXTRA T.O.V. F‑PACE R‑SPORT)

IMAGE_WRAPPER_FP_17MY_185_GEE_S_JDX_SIGNPOST_desktop_683x340.jpg

MODELSPECIFICATIES

Ontdek meer over de S.

BEKIJK SPECIFICATIES

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE F‑PACE MODELLEN

Jaguar Wheel

PERSONALISEER UW AUTO

Stem de F-PACE af op uw levensstijl. Maak uw keuze uit het uitgebreide gamma praktische en stijlvolle accessoires.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

MAAK EEN PROEFRIT IN DE F-PACE

De F-PACE combineert het zuivere Jaguar DNA van legendarische prestaties, rijgedrag en luxe, en voegt daaraan ruimte en praktische functionaliteit toe. Reserveer vandaag nog een proefrit en ontdek de F-PACE self.

Jaguar F-PACE

De getoonde auto's zijn uitgerust met opties tegen meerprijs.

*Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Neem contact op met uw Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.