Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
X761_SVR_19MY_001_GLHD_EXT_PR-MODEL_DISPLAY

Vanaf

€ 101.150

 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 272 voor de automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km
 • Vanaf 11,9 voor de automatische transmissie

Vanaf

€ 101.150

 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 272 voor de automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km
 • Vanaf 11,9 voor de automatische transmissie
Jaguar F-PACE SVR Luxury Interior Design

Vanaf

€ 101.150

 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 272 voor de automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km
 • Vanaf 11,9 voor de automatische transmissie

Vanaf

€ 101.150

 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 272 voor de automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK, GECOMBINEERD l/100 km
 • Vanaf 11,9 voor de automatische transmissie

Een door Special Vehicle Operations (SVO) gecreëerde Jaguar sportwagen is de ultieme expressie van het beroemde Britse performance-merk. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met opwindende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie. De meest recente creatie van SVO’s state-of-the-art Technical Centre is de F-PACE SVR – Jaguar's ultieme performance SUV.

PRESTATIES

Play Video

EEN OPWINDENDE SOUNDTRACK

De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor van de F‑PACE SVR produceert een door racewagens geïnspireerd crescendo voor een dieper, krachtiger geluid. Geniet van de opwindende soundtrack wanneer deze tot leven komt.

F-PACE Supercharged V8 Engine

V8 SUPERCHARGED

De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor van de F‑PACE SVR ontwikkelt een vermogen van 550 pk, een koppel van 680 Nm, accelereert van 0-100 km/h in 4,3 seconden en door naar een topsnelheid van 283 km/h.

Jaguar Grey F-PACE SVR driven around a bend

GEVORMD VOOR PRESTATIES

Aërodynamische prestaties vormen de essentie van het F‑PACE SVR design. De opwaartse kracht is gereduceerd, de tractie is vergroot en de totale wendbaarheid is verbeterd, wat resulteert in nog grotere stabiliteit en een topsnelheid van 283 km/h

UNIEKE F‑PACE SVR KENMERKEN

HIGH PERFORMANCE-REMMEN

De F-PACE Het High Performance-remsysteem van de SVR biedt een snelle, nauwkeurige respons – vooral bij herhaaldelijk afremmen vanaf hoge snelheid, vanwege de uitstekende weerstand tegen oververhitting.

GEEF UW ZINTUIGEN ALLE VRIJHEID

Voor een opvallende styling, en duidelijk hoorbare prestaties, is het door de F-TYPE geïnspireerde Variable Valve Active-uitlaatsysteem uitgerust met vier uitlaateindstukken in hoogglans gepolijst aluminium.

GESMEDE LICHTMETALEN VELGEN

De sportieve prestaties van de F-PACE SVR worden nog verder versterkt door de prachtige lichtmetalen velgen. Kies voor 21" gesmede lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish of optionele 22" gesmede lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish of Gloss Black.

SPORTSHIFT SELECTOR

De SportShift Selector is eenvoudig en intuïtief te gebruiken voor snel, handmatig schakelen en draagt bij aan het sportieve karakter van de F-PACE SVR.

ZITPLAATSEN VOOR PASSAGIERS

Of u als passagier nu voor- of achterin zit, u voelt zich sterk verbonden met de F-PACE SVR vanaf het moment dat u plaatsneemt in de comfortabele, ergonomisch gevormde Performance zetels bekleed in geperforeerd Windsor leder. De been- en knieruimte achterin komen overeen met die van de standaard de F-PACE en bedragen respectievelijk 945 mm en 65 mm.

LUCHTHAPPERS IN DE MOTORKAP

De optimaal geplaatste, nieuwe motorkapventilatiesleuven van de F-PACE SVR verbeteren de luchtstroming en koeling. Ze maken een vloeiendere uitstroming mogelijk van de lucht die door de radiator stroomt en verbeteren ook de luchtstroming door de motorruimte.

ONTWORPEN VOOR PRESTATIES

De luxe en functionaliteit van de De F-PACE blijven behouden. Maar met de verbeterde aërodynamica benut de De F-PACE SVR het echte potentieel van de auto, voor spectaculaire prestaties.

Grey Jaguar F-PACE driven on desert open road

MAXIMALE KOELING

De grotere luchtinlaten in de voorbumper en de optimaal geplaatste ventilatiesleuven in de motorkap van de F‑PACE SVR verbeteren zowel de stroming van lucht als de koeling.

Grey Jaguar F-PACE driving around a bend desert open road

VERBETERDE LUCHTSTROMING

Unieke luchthappers in de voorvleugels geleiden lucht uit de wielkasten naar buiten waardoor de opwaartse kracht aan de voorzijde van de auto wordt geminimaliseerd. De grotere achterspoiler zorgt voor een betere luchtstroming over de auto, wat resulteert in een lage luchtweerstandscoefficiënt van 0,37.

Rear View of Grey Jaguar F-PACE SVR driving on desert open road

VERBETERDE PRESTATIES

De effen bodemplaat achteraan reduceert luchtweerstand, terwijl de achterdiffuser de luchtstroming nauwkeurig stuurt, wat de stabiliteit van de F‑PACE SVR bij hoge snelheid verder vergroot.

Jaguar 550PS 5.0 litre Supercharged V8 Petrol engine

MOTORSPECIFICATIES

De volledig in aluminium vervaardigde 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor van 550 pk maakt van de F‑PACE SVR de krachtigste F-PACE ooit.

DYNAMISCHE DETAILS

De Dynamic-modus versterkt het sportieve karakter van de F-PACE SVR. Het verscherpt de gaskleprespons, reduceert de mate van stuurbekrachtiging voor nauwkeuriger sturen en laat de transmissie bij hogere toeren opschakelen.

BEKIJK SPECIFICATIES
Jaguar F-PACE Caesium Blue Rear Tail light SVR Model

PERSONALISEER DE F‑PACE SVR

De F‑PACE is de performante cross-over die rijplezier aan functionaliteit en efficiëntie koppelt. Creëer uw perfecte F‑PACE met onze configurator.

CONFIGURATOR
Jaguar F-PACE SVR Options And Gear

OPTIES EN JAGUAR GEAR ACCESSOIRES

Maak uw De F-PACE SVR nog persoonlijker met hoogwaardige opties en accessoires.

BEKIJK OPTIES & ACCESSOIRES

PRIJSLIJSTEN & BROCHURES

Jaguar FPACE SVR Model driven on desert open road

Wilt u meer weten? Download hier de nieuwste brochure voor gedetailleerde informatie over de De F-PACE SVR.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.