ERVAAR PRESTATIES DIE EEN OBSESSIE WORDEN

De Jaguar F-PACE SVR bouwt verder op onze legendarische F-TYPE sportwagen en combineert het beste van twee werelden. De prestaties van een sportwagen worden gecombineerd met het gebruiksgemak van een SUV. Dit is de perfecte wagen voor iedereen op zoek naar puur en opwindend rijplezier, zonder toe te geven aan de eisen en verantwoordelijkheden van een moderne levensstijl. De bekroonde F-PACE. Nu verkrijgbaar als SVR.

F-PACE_UpgradeSpecials-signpost

JAGUAR UPGRADE SPECIALS

Elke Jaguar biedt u standaard hoogstaand comfort en rijke uitrusting. U bent uit op het allerbeste? Profiteer dan nu van de ‘Jaguar Upgrade Specials’. Dankzij dit aanbod geniet u van een nog hoger afwerkingsniveau en/of extra opties zonder dat het u meer kost. Daarmee tilt u de Jaguar ervaring naar een nog hoger niveau, met daarbovenop een klantenvoordeel tot € 7.610.

SPECIFIEKE KENMERKEN

 • F-PACE

  KOM AAN IN STIJL

  Met zijn gespierde look, geïnspireerd op de F-TYPE, valt hij overal op. Zelfs ‘s nachts is hij onmiddellijk herkenbaar dankzij de Adaptieve LED-koplampen* met Jaguar’s kenmerkende ‘J-blade’ LED-signature dagrijlichten en de knappe full LED achterlichten.

 • Aluminium Architecture

  COMPROMISLOOS LICHTGEWICHT

  De lichtgewicht aluminium architectuur van de F-PACE verhoogt zowel de efficiëntie als de prestaties. Daarnaast biedt de AWD-overbrenging (All Wheel Drive) superieure grip, dynamischer weggedrag en meer vertrouwen.

 • FORGED ALLOY WHEELS.

  VERSTERK UW GREEP

  Krijg meer grip op de weg met opvallende gesmede 21” of 22” aluminium velgen.

 • F-TYPE

  GEEF TOE AAN UW OBSESSIE

  Met een capaciteit van 650 liter is de kofferruimte van de F-PACE toonaangevend in zijn klasse. Dankzij de doordachte afmetingen geniet u van maximaal gebruiksgemak. Het grootse interieur van de F-PACE werkt inspirerend en geeft vertrouwen, wat uw obsessie ook is.