Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR – ACCESSOIRES

Maak de F‑TYPE nog meer de uwe met deze afwerkingsdetails.

Play Video

De auto's die worden getoond in video's zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Jaguar Gear - Met Jaguar accessoires kunt u uw F‑TYPE helemaal afstemmen op uw smaak, uw levensstijl en uw interesses. Bekijk de mogelijkheden en configureer zelf de F‑TYPE van uw dromen. Of doorblader de online catalogus voor het volledige aanbod accessoires.

ACCESSOIRES IN SILVER WEAVE CARBON FIBRE

Versterk het dynamische karakter van uw F‑TYPE nog verder met deze lichtgewicht accessoires met performance-uitstraling. Het assortiment accessoires in Silver Weave Carbon Fibre omvat powervents, motorkaplouvres, buitenspiegelkappen en rolbeugels.

FTYPE_18MY_ACCESSORIES_FULLWIDTH_Carbon_Fibre_Device-Desktop_1366x600.jpg

INTERIEURACCESSOIRES

Met deze hoogwaardige accessoires kunt u het interieur van de F‑TYPE nog verder verfraaien en aan uw eigen smaak aanpassen. Maak een keuze uit een uitgebreid programma met onder meer dorpellijsten met persoonlijke tekst en verlichting, cool‑touch aluminium schakelpaddles voor razendsnelle schakelcommando's met uw vingertoppen en een keuzehendel in high‑grade Carbon Fibre en High Gloss afwerking voor het ware prestatiegevoel.

placeholder_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

EXTERIEURACCESSOIRES

De F‑TYPE is een echte Jaguar performance-sportwagen. Maar met het assortiment hoogwaardige accessoires voor extra capaciteiten, comfort en veelzijdigheid is het eenvoudig om van de F‑TYPE ook een praktische sportwagen te maken. Dit assortiment zeer geraffineerde accessoires past perfect bij de F‑TYPE en omvat een windscherm dat luchtwervelingen en tocht in het interieur van de F‑TYPE Convertible reduceert. De praktische skidrager met Jaguar logo voor montage op de achterzijde is een veilig systeem voor het vervoer van wintersportuitrusting. Voor een extra stijlvol en strak accent zijn ook rolbeugels in Gloss Black beschikbaar.

*Standard op F‑TYPE R en F‑TYPE SVR Convertible

IMG_WRAPPER_FTYPE_18MY_ACCESSORIES_FULLWIDTH_Exterior_Device-Desktop_1366x600.jpg

Kies uw F‑TYPE model en voeg opties en accessoires toe naar wens, als u uw F‑TYPE configureert. Wilt u nog meer keuze en personalisatiemogelijkheden? In onze volledige online catalogus vindt u zeker wat u zoekt.