Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F‑TYPE 400 SPORT COUPÉ

Elke F‑TYPE is een opvallende wagen, maar de F‑TYPE 400 SPORT Special Edition onderscheidt zich nog sterker.

VANAF

€ 100.390

  • VERMOGEN
  • 400 pk
  • ACCELERATIES VANAF
  • 4,9 seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 275 km/u

De F‑TYPE 400 SPORT is slechts gedurende één modeljaar beschikbaar en met zijn unieke in- en exterieur biedt hij een exclusieve combinatie van aspecten die zowel de luxe als de prestaties op een hoger niveau brengen. Daarmee onderscheidt deze uitvoering zich nadrukkelijk van alle andere F‑TYPES. Hij wordt aangedreven door een 400 pk 3.0 liter V6 Supercharged motor, die alleen beschikbaar is voor deze Special Edition.

INTERIEURSTYLING

Het strak ontworpen interieur van de F‑TYPE 400 SPORT is uitgerust met Performance zetels, bekleed met Premium leder met opvallende stiknaden in Yellow of Cirrus. Het stuurwiel, de afwerking van de middenconsole, de hoofdsteunen en de dorpellijsten zijn ook voorzien van het exclusieve 400 SPORT-logo.

RIJTECHNOLOGIE

De F‑TYPE 400 SPORT beschikt over een programma geavanceerde rijtechnologieën die bij zijn geraffineerde stijl passen. Adaptive Dynamics, remschijven met een diameter van 380 mm voor en 376 mm achter en ook Configurable Dynamics zijn standaard.

MEER OVER RIJPRESTATIES

KEUZE UIT VERSCHILLENDE KLEUREN

In aansluiting op deze unieke stijl is de F‑TYPE 400 SPORT exclusief beschikbaar in de volgende metallic lakkleuren: Yulong White, Indus Silver of Santorini Black.

MEER OVER EXTERIEUR

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

De F‑TYPE 400 SPORT wordt aangedreven door een 400 pk 3.0 liter V6 Supercharged motor, die alleen beschikbaar is voor deze unieke uitvoering.

KENMERKEN F‑TYPE 400 SPORT COUPÉ

STANDAARDUITRUSTING VOOR ELKE F‑TYPE

PERSONALISEER UW F‑TYPE

Maak uw F‑TYPE echt persoonlijk. Kies de kleuren voor carrosserie en dak die bij u passen, en de velgen die hier perfect op aansluiten. Creëer uw persoonlijke interieurstyling, specificeer uw ideale zetels, bekledingsmaterialen en kleurencombinaties. En met Jaguar's uitzonderlijke combinatie van opties, style packs en accessoires wordt uw F‑TYPE echt uniek.

CONFIGUREER UW F-TYPE

ERVAAR EEN JAGUAR PROEFRIT

Ervaar zelf de prestaties, luxe en opwinding van een Jaguar tijdens een proefrit bij de Jaguar concessiehouder.