Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

F‑TYPE R‑DYNAMIC COUPÉ

De R‑Dynamic-uitvoering vergroot de assertieve uitstraling van de F‑TYPE met krachtige, onderscheidende stijlelementen.

placeholder_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

VANAF

€ 64.440

  • VERMOGEN
  • 380 pk
  • ACCELERATIES VANAF
  • 4,9 seconden 0-100 km/u
  • TOPSNELHEID
  • 275 km/u

Laat de F‑TYPE R‑Dynamic uw zintuigen prikkelen. Deze uitvoering voert de spanning verder op met een opvallende styling, grotere lichtmetalen velgen, krachtige LED-koplampen en Switchable Active Exhaust.

X152_19MY_091_GLHD

INTERIEURSTYLING

De F‑TYPE R‑Dynamic is uitgerust met sportzetels met bekleding in generfd leder met Suedecloth middenbanen, dorpellijsten met R‑Dynamic logo in reliëf en een middenconsole met afwerking in Delta aluminium.

Afbeelding toont opties die niet tot de standaarduitrusting behoren.

BETROKKEN RIJBELEVING

Deze wagen wordt gekenmerkt door directe, communicatieve rijeigenschappen, die te danken zijn aan de volledig uit aluminium gesmede double wishbone-wielophanging, de geavanceerde elektrische stuurbekrachtiging en de alerte en krachtige motoren. Afhankelijk van de gekozen motor, is dit model beschikbaar met Rear Wheel Drive of All Wheel Drive en met een handgeschakelde of automatische transmissie.

ONTDEK DE RIJPRESTATIES

GEDURFD DESIGN

De R‑Dynamic-uitvoering vergroot de assertieve uitstraling van de F‑TYPE met krachtige, onderscheidende stijlelementen. Grotere lichtmetalen velgen, details in Gloss Black en ranke, krachtige LED-koplampen ronden het geheel af.

BEKIJK HET EXTERIEUR

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

Deze uitvoering is beschikbaar met drie verschillende motoren. Een 300 pk 2.0 liter viercilinder Ingenium turbo benzinemotor met krachtige prestaties, raffinement en efficiëntie. De 340 pk 3.0 liter V6 Supercharged motor is ontworpen voor puur rijplezier en accelereert van 0-100 km/h in 5,3 seconden en dan door naar een topsnelheid van 260 km/h. De 380 pk 3.0 liter V6-motor ontwikkelt een koppel van 460 Nm voor nog sterkere prestaties en een acceleratie van 0-100 km/h in 4,9 seconden.

ONTDEK DE MOTORTECHNOLOGIE

KENMERKEN F‑TYPE R‑DYNAMIC COUPÉ

STANDAARDUITRUSTING VOOR ELKE F‑TYPE

PERSONALISEER UW F‑TYPE

Maak uw F‑TYPE echt persoonlijk. Kies de kleuren voor carrosserie en dak die bij u passen, en de velgen die hier perfect op aansluiten. Creëer uw persoonlijke interieurstyling, specificeer uw ideale zetels, bekledingsmaterialen en kleurencombinaties. En met Jaguar's uitzonderlijke combinatie van opties, style packs en accessoires wordt uw F‑TYPE echt uniek.

CONFIGURATOR

ERVAAR EEN JAGUAR PROEFRIT

Ervaar zelf de prestaties, luxe en opwinding van een Jaguar tijdens een proefrit bij de Jaguar concessiehouder.

X152_19MY_019_GLHD-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x769