Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

TECHNOLOGIE IN DE WAGEN

De geavanceerde technologie van de F‑TYPE, die harmonieus samenwerkt met zijn sportwagenkarakter, zorgt ervoor dat u zich steeds veilig, verbonden en geëntertaind voelt.

JGLR_X15219_PRT_0002_013GE-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650

De F‑TYPE is uitgerust met het state-of-the-art Touch Pro infotainmentsysteem en zorgvuldig gecreëerde audiosystemen, voor optimale connectiviteit en infotainment.

Jaguar F-Type In Car Technologies

INTUÏTIEVE VISUELE BEDIENING

Het 10" kleuren touchscreen van de F‑TYPE is uw interface met het infotainmentsysteem. Het geeft u directe controle over navigatie, muziek, telefoon, automatische airconditioning en talrijke andere bestuurderondersteunende systemen, inclusief parkeersystemen en de Configurable Dynamic-modus.

Jaguar InControl Touch Pro Screen F-TYPE

TOUCH PRO

De F‑TYPE heeft nu een 10” touchscreen bij het standaard Touch Pro-infotainmentsysteem. Touch Pro is het meest geavanceerde infotainmentsysteem dat Jaguar ooit heeft gecreëerd en reageert ongelooflijk snel, met een uiterst intuïtieve gebruikersinterface en scherpe beelden.

jaguar f type luxury meridian sound system speaker

MERIDIAN™ AUDIOSYSTEMEN

In samenwerking met de Britse audio-experts van Meridian™ hebben wij speciaal voor de F-TYPE twee hoogwaardige systemen ontworpen. Het standaard systeem biedt 380 W en 8 luidsprekers, inclusief 2 subwoofers. En het als optie beschikbare 770 W-systeem omvat 10 luidsprekers en 2 subwoofers. Dankzij Meridian’s exclusieve Trifield™-technologie biedt het een concertzaal-achtige audiobeleving.

ONTDEK MERIDIAN

BESTUURDERONDERSTEUNING EN VEILIGHEIDSFUNCTIES

Jaguar f type sports car technology PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM

VOETGANGERSIMPACTSENSOR

Bescherm niet alleen de mensen in uw wagen, maar ook die daarbuiten. Wanneer de auto in contact komt met een voetganger, is onze toonaangevende voetgangersimpactdetectie ontworpen om de motorkap automatisch omhoog te brengen en een eventuele impact te dempen.

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F‑TYPE verschaft de wagen prestaties die aansluiten op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg. Of u nu kiest voor de Coupé of Convertible, Rear Wheel Drive of All Wheel Drive, handgeschakeld of automaat; de F‑TYPE biedt uitvoeringen voor elk type bestuurder. Ontwerp en bouw uw perfecte F‑TYPE met onze configurator.

*Optie

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.