STIJL EN ‘TECH-APPEAL’

Met Touch Pro, het infotainmentsysteem in de F‑TYPE, bent u moeiteloos verbonden met de rest van de wereld. Gebruik de pinch- en zoomfuncties op het standaard 10-inch touchscreen voor probleemloze toegang tot onze audiovisuele ervaring.

NEEM PLAATS ACHTER HET STUUR

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Eenvoudig en intuïtief. Het nieuwe 12,3" HD Interactive Driver Display biedt u de keuze voor weergave op het volledige display van een 3D-kaart of het informatiepaneel met relevante informatie over uw rit, de navigatie en welk nummer er wordt afgespeeld.

ONLINE MEDIA

Luister onderweg naar uw favoriete muziek, radiozenders en podcasts. Allemaal zonder uw smartphone te gebruiken. Koppel uw Deezer- en TuneIn-accounts met het InControl Portal, voor directe toegang tot uw media via het touchscreen van uw auto.

CONNECTED NAVIGATION PRO

Actuele verkeersinformatie en de zoekfunctie zijn eenvoudig toegankelijk met Connected Navigation Pro. Sla uw favoriete bestemmingen op, gebruik pinch-, swipe- en zoomcommando's voor eenvoudige kaartverkenning, en blijf up-to-date met Map Care.

Interactive driver display screen
Music Screen display
sat nav
Autoplay Stop

GOED GECONNECTEERD

 • F-type weather display

  NAADLOOS GEÏNTEGREERD

  Voor een perfect geïnformeerde rit worden de Live Apps van Touch Pro met elkaar gesynchroniseerd, zodat u een volledig beeld hebt.

 • SLIMME KEUZE

  Een slimmere, veiligere manier om uw smartphone te gebruiken terwijl u in de auto zit. Blader moeiteloos door uw bibliotheek en speel uw muziek af met Apple CarPlay®.

 • Remote access watch

  TOEGANG OP AFSTAND

  Communiceer met uw F‑TYPE, waar u ook bent. Met de Jaguar Remote-app kunt u onder meer het brandstofpeil controleren, de locatie van de auto nauwkeurig bepalen en de auto op afstand vergrendelen/ontgrendelen.

 • F-type rear view driving on-road

  GEMOEDSRUST

  Bij diefstal wordt de locatie van de F‑TYPE door Secure Tracker, beschikbaar in optie, naar de meldkamer gestuurd, zodat uw auto kan worden opgespoord en teruggehaald.

KIES UW F‑TYPE

Er is geen verkeerd antwoord als u moet kiezen tussen Coupé en Convertible.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. De Remote App kan worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient bedieningen aan boord alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen.


Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.