Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

In de F‑TYPE wordt u een met de auto. Elk aspect van zijn '1+1'-configuratie is ontworpen om een band te creëren met de bestuurder. Hij omhult u en tilt uw rijervaring naar ongekende hoogten.

Het interieur van de F‑TYPE straalt een combinatie van functionele ergonomie en een sportieve stijl uit, door de nauwgezette architectuur van de cockpit, de eenvoudige bedieningselementen en duidelijke instrumenten.

Het interieur is vernieuwd en verder verfijnd, maar de aandacht voor de bestuurder staat nog altijd centraal. Elk element is opnieuw beoordeeld. De grootste wijziging wordt gevormd door de nieuwe, ranke lichtgewicht zetels en als optie zijn koel-/verwarmbare Performance-zetels beschikbaar. Zelfs wijzigingen aan de kleinste details, zoals de afwerking van de middenconsole en de accenten in Chrome op portieren en stuurwiel, versterken het gevoel van luxe.

F-TYPE Convertible Interior Dashboard Luxury Seats

PERSOONLIJKE VOORKEUREN

Dankzij de ongekende keuzemogelijkheden kan het interieur van de F‑TYPE volledig aan de persoonlijke smaak worden aangepast. Maak uw F‑TYPE uniek, met een interieur afgestemd op uw persoonlijke smaak, inclusief keuze uit stiknaden, bekledingsmaterialen en kleurencombinaties. Het is eenvoudig om van de F‑TYPE uw perfecte sportwagen te maken.

BEDIENINGSELEMENTEN

De instrumenten zijn eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk af te lezen, met twee grote, analoge meters - essentieel voor een sportwagen. Voor meer bedieningsgemak zijn de belangrijkste functies opgenomen in het stuurwiel met driespaaks design. Op wagens met de automatische achttraps Quickshift-transmissie maken schakelpaddles aan het stuurwiel handmatig, sequentieel schakelen mogelijk, zonder dat u uw handen van het stuurwiel hoeft te nemen.

LICHTGEWICHT ZETELS

De nieuwe Sport- en Performance-zetels van de F-TYPE hebben een puur sportief DNA. De lichte magnesium constructie van de zetels levert een gewichtsbesparing van 8 kilogram* op, in vergelijking met zetels van de vorige generatie. Dankzij hun ranke design nemen de zetels minder ruimte in, waardoor de verstelmogelijkheden konden worden uitgebreid. De Performance-zetels bieden meer zijdelingse steun tijdens dynamisch rijden en als optie is er een koel-verwarmbare uitvoering beschikbaar.

* Gewichtsbesparing bij Performance zetels.

CONFIGUREERBARE SFEERVERLICHTING

Druk op de startknop en het interieur van de F‑TYPE komt tot leven met subtiele verlichting. De configureerbare sfeerverlichting biedt nog meer personaliseringsmogelijkheden met de keuze uit licht in Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral of Red al naar de gelang de stemming van de bestuurder. Als u de Dynamic-modus inschakelt, wordt de verlichting van portiergrepen, middenconsole en instrumentenpaneel sportief rood.

BAGAGERUIMTE

Wij hebben de bagageruimte van de F‑TYPE Coupé zodanig ontworpen, dat hij geschikt is voor elke lifestyle. Met een inhoud tot 408 liter kan de bagageruimte de concurrentie aan met die van populaire drie- of vijfdeurs gezinsauto's. Voor een gemakkelijke bediening en nog meer comfort kan de achterklep als optie elektrisch worden geopend of gesloten*.

* Alleen Coupé.

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F‑TYPE verschaft de wagen prestaties die aansluiten op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg. Of u nu kiest voor de Coupé of Convertible, Rear Wheel Drive of All Wheel Drive, handgeschakeld of automaat; de F‑TYPE biedt uitvoeringen voor elk type bestuurder. Ontwerp en bouw uw perfecte F‑TYPE met onze configurator of vraag een proefrit aan.