Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

NIEUWE F‑TYPE

Krachtig, wendbaar en bijzonder opvallend. Een echte Jaguar sportwagen. Voortaan ook beschikbaar vanaf € 57.530 met de state-of-the-art 2.0 liter viercilinder Ingenium benzinemotor van 300 pk.

TOUCH TO INTERACT

VANAF

€ 57.530

  • ACCELERATIE
  • 0-100 km/u in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/u
  • ACCELERATIE
  • 0-100 km/u in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/u

Ontdek het nieuwste in een gedistingeerde bloedlijn. Het F-TYPE gamma omvat rasechte sportwagens die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en nauwkeurige wendbaarheid, in combinatie met raffinement en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Het aanbod wordt nu uitgebreid met de meest geavanceerde en efficiënte motor ooit in een F-TYPE: een 300 pk 2.0 liter viercilinder Ingenium turbo benzinemotor. Nieuwe bestuurderondersteunende systemen kunnen uw veiligheid tijdens elke rit nog verder vergroten.

Een vernieuwd interieur met nieuwe, slankere zetels biedt nog meer comfort en stijl. In het hart van het interieur biedt de nieuwste generatie van ons InControl Touch Pro infotainmentsysteem een ongeëvenaard niveau van connectiviteit en entertainment.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE F‑TYPE

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

COUPÉ OF CONVERTIBLE

Hij is verkrijgbaar als Coupé en Convertible, elk met zijn eigen, unieke karakter maar allebei met opwindende prestaties, een uitzonderlijke wegligging en een ongeëvenaarde, bestuurdergerichte rijervaring.

JAGUAR POWER

Het hart van elke F‑TYPE wordt gevormd door een krachtige, uiterst geavanceerde benzinemotor die een hoog koppel levert bij elk toerental.

THE SOUND OF SPEED

Het design en de sound van de exceptionele F‑TYPE SVR zijn absoluut uniek.

TOUCH PRO

Touch Pro is het meest geavanceerde en snelst reagerende infotainmentsysteem dat wij ooit hebben ontworpen, en is te vinden in elke F‑TYPE.

F‑TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

Een unieke combinatie van assertief design en exceptionele dynamiek maken de F‑TYPE 400 SPORT tot een ware 'special edition'. Zijn naam dankt hij aan het vermogen van de 3.0 liter V6 Supercharged motor met 400 pk die alleen in dit model te vinden is.

Jaguar F-TYPE Convertible and Coupe parked next to a Yatch

ONTDEK HET GAMMA

Ontworpen om puur rijplezier te verzekeren: met zijn uitmuntende technische basis heeft de F‑TYPE alle troeven in huis om de eisen van elke bestuurder en elke weg het hoofd te bieden.

F-TYPE COUPÉ F-TYPE CONVERTIBLE