Jaguar F-Types Parked By Dock.

MIJN F-TYPE

Wij bieden een programma producten en diensten die u als eigenaar van een F‑TYPE ondersteunen.

Wij zorgen dat uw F‑TYPE vakkundig wordt onderhouden en hoogwaardig blijft presteren, dankzij originele onderdelen en zorgvuldige aandacht voor details. Wij verschaffen u ook alle kennis die u nodig hebt om het maximale uit uw Jaguar te halen. Dit alles maakt onderdeel uit van de service die wij bieden.

  • JAGUAR CARE: ZORGELOOS ONDERHOUD VAN UW F‑TYPE

    Wij weten dat u uw Jaguar in topconditie wilt houden. De experts bij onze erkende herstellers zijn er nauwkeurig op getraind om hiervoor te zorgen. Ontdek meer over de manier waarop deze hoog gekwalificeerde specialisten uw F‑TYPE de zorg geven die hij verdient. Net zoals alle andere Jaguar modellen, wordt ook de F‑TYPE standaard aangeboden met een gratis onderhoudsprogramma.

  • JAGUAR WAARBORG

    Onze fabriekswaarborg van 3 jaar / 100.000 km (1e bereikte limiet) biedt een uitgebreide dekking voor reparaties aan en vervangende onderdelen voor uw F‑TYPE. Zo bieden wij u optimale gemoedsrust.

  • INSTRUCTIEBOEKJE EN HANDLEIDINGEN

    Wij willen graag dat u uw Jaguar optimaal gebruikt. Daarom hebben wij het instructieboekje, een uitgebreide serie instructievideo's en andere technische documentatie op een centrale plaats toegankelijk voor u gemaakt. Ook op onze speciale website voor Jaguar rijders vindt u diverse nuttige documenten.