Primaire navigatie overslaan

NIEUWE F‑TYPE

Krachtig, wendbaar en bijzonder opvallend. Een echte Jaguar sportwagen. Voortaan ook beschikbaar vanaf € 57.530 met de state-of-the-art 2.0 liter viercilinder Ingenium benzinemotor van 300 pk.

TIK OM TE BEDIENEN

VANAF

€ 66.700

  • ACCELERATIE
  • 0-100 km/u in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/u

Krachtig, wendbaar en bijzonder opvallend. Een echte Jaguar sportwagen. Voortaan ook beschikbaar vanaf € 57.530 met de state-of-the-art 2.0 liter viercilinder Ingenium benzinemotor van 300 pk.

VANAF

€ 66.700

  • ACCELERATIE
  • 0-100 km/u in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/u

Het F‑TYPE programma omvat sportwagens die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en exacte, wendbare handling, in combinatie met raffinement en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Nieuwe elegante en krachtige LED-koplampen verfraaien het exterieur en de vernieuwde LED-achterlichten ronden het geheel af. Binnenin de wagen zijn comfort en stijl verder toegenomen, dankzij een vernieuwd interieur met nieuwe, rank vormgegeven zetels die zowel gewicht en ruimte besparen als meer comfort bieden. Met Touch Pro, ons krachtige infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, geniet u van ongeëvenaarde connectivity en entertainment. Alleen voor dit modeljaar is het programma uitgebreid met de F‑TYPE 400 SPORT Special Edition, die met zijn unieke motor en ontwerp een extra dimensie geeft aan het F‑TYPE programma.

Ontdek het nieuwste in deze volbloed sportwagen.

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE F‑TYPE

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

COUPÉ OF CONVERTIBLE

Hij is verkrijgbaar als Coupé en Convertible, elk met zijn eigen, unieke karakter maar allebei met opwindende prestaties, een uitzonderlijke wegligging en een ongeëvenaarde, bestuurdergerichte rijervaring.

JAGUAR POWER

Het hart van elke F‑TYPE wordt gevormd door een krachtige, uiterst geavanceerde benzinemotor die een hoog koppel levert bij elk toerental.

F-TYPE_18MY_OVERVIEW_POWER_desktop_1366x769.jpg

THE SOUND OF SPEED

Het design en de sound van de exceptionele F‑TYPE SVR zijn absoluut uniek.

X152_18MY_030_GLHD_Device-Desktop_1366x769.jpg

TOUCH PRO

Touch Pro is het meest geavanceerde en snelst reagerende infotainmentsysteem dat wij ooit hebben ontworpen, en is te vinden in elke F‑TYPE.

X152_18MY_183_JDX_Device-Desktop_1366x769.jpg

F‑TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

Een unieke combinatie van assertief design en exceptionele dynamiek maken de F‑TYPE 400 SPORT tot een ware 'special edition'. Zijn naam dankt hij aan het vermogen van de 3.0 liter V6 Supercharged motor met 400 pk die alleen in dit model te vinden is.

Jaguar F-TYPE Convertible and Coupe parked next to a Yatch

ONTDEK HET GAMMA

Ontworpen om puur rijplezier te verzekeren: met zijn uitmuntende technische basis heeft de F‑TYPE alle troeven in huis om de eisen van elke bestuurder en elke weg het hoofd te bieden.