Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

DESIGN VAN DE I‑PACE CONCEPT

De I‑PACE Concept is boven alles een echte Jaguar en staat voor een baanbrekende toekomst voor elektrische wagens.

Bij het ontwerpen van elektrische wagens is geen van de oude regels meer geldig. De I‑PACE Concept biedt een oogstrelende blik op de Jaguar van de toekomst.

SPECTACULAIRE STYLING

“De uitdaging was het ontwerpen en bouwen van een elektrische wagen die duidelijk en onmiskenbaar een Jaguar is – een wagen die laat zien dat een elektrisch voertuig een genot voor de automobilist kan zijn en de zintuigen kan prikkelen.”

Ian Callum, Design Director

AËRODYNAMISCH VERBLUFFEND

De spectaculaire, unieke uitstraling van de I‑PACE Concept, met aërodynamische luchtinlaat op de motorkap, verzonken portiergrepen en opvallende luchtkanalen, maximaliseert het bereik van de elektrische wagen en helpt hem efficiënt door de lucht heen te snijden.

BEKIJK DE FOTOGALERIJ

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eerste bezitters van een I‑PACE zijn wanneer deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact met de dichtstbijzijnde concessiehouder.

OPVALLEND EN VERFIJND

Met een interieur met 5 zitplaatsen, dat zowel luxueus als sportief is dankzij de superieure materialen en geavanceerde technologie, biedt de I‑PACE Concept een bijzondere sensatie zodra u het portier opent. Tezamen creëren de zwevende middenconsole en het glazen panoramadak een licht en luchtig interieur, waardoor het buitengewone interieurpakket wordt benadrukt.

BEKIJK DE FOTOGALERIJ

EEN RUIM EN PRAKTISCH INTERIEUR

In een elektrische wagen is geen ruimte nodig voor een verbrandingsmotor of een transmissietunnel. Het ruime interieur en de langere wielbasis van de I‑PACE Concept zorgen voor luxueuze beenruimte voor 5 volwassenen en uitgebreide, innovatieve opbergruimte voor bagage en andere essentiële zaken.

Afbeeldingen tonen de I‑PACE Conceptcar. De productiewagen kan afwijken wat betreft de uiteindelijke styling en details, en de plaatsing van de besturingselementen.