Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

MEER TE WETEN KOMEN OVER ELEKTRISCHE WAGENS

Elektrische wagens bieden een emissieloos alternatief voor de verbrandingsmotor. Dankzij recente investeringen en vooruitgang in de accutechnologie bieden elektrische wagens van de volgende generatie, zoals de I‑PACE Concept, een opwindende nieuwe rijbelevenis.

ALLES OPENENALLES SLUITEN

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eerste bezitters van een I‑PACE zijn wanneer deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact met de dichtstbijzijnde concessiehouder.

Alle cijfers wat betreft acceleratie, vermogen, snelheid, bereik en opladen zijn schattingen van de fabrikant op grond van de beste informatie die ten tijde van de publicatie beschikbaar is. Productiewagens worden vóór de vrijgave getest en gecertificeerd, zodat voorafgaand aan elke bestelling door een klant de officiële cijfers beschikbaar zijn.

De onthulling, beelden, beschrijvingen en prijsstelling van de I‑PACE Concept worden in goed vertrouwen gepresenteerd als indicatie van de opwindende vooruitzichten op de productiewagen. Jaguar Land Rover behoudt zich het recht voor om in de tussentijd elk element te wijzigen, aan te passen of in te trekken (vóór eventuele bindende klantbestellingen), met name maar niet alleen vanwege omstandigheden die voortvloeien uit veranderingen in wet- of regelgeving, tussenliggende significante marktontwikkelingen en eisen met betrekking tot productie of gebruik in verband met de productiewagen of functies of onderdelen daarvan. Voor de volledige algemene voorwaarden klikt u hier.