Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

I‑PACE CONCEPT

Maak kennis met de I‑PACE Concept en werp een blik op de eerste volledig elektrische wagen van Jaguar. In de tweede helft van 2018 lanceren wij de I‑PACE Concept, de ultieme elektrische performance SUV.

De I‑PACE Concept is een elektrische wagen die opwindende Jaguar prestaties biedt. Onze eerste elektrische wagen, verkrijgbaar vanaf de tweede helft van 2018, levert een direct koppel van 700 Nm, een vermogen van 400 pk en accelereert van 0‑100 km/h in circa 4 seconden. De combinatie van technologie van de volgende generatie en toekomstgericht ontwerp levert een rijbeleving zonder emissies uit de wagen op, en toch blijft het onmiskenbaar een Jaguar.

GEWAAGD EXTERIEUR

Door zijn spectaculaire proporties, mogelijk gemaakt door de elektrische technologie, wordt met de I‑PACE Concept een nieuw tijdperk ingeluid in de evolutie van het unieke design-DNA van Jaguar.

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eerste bezitters van een I‑PACE zijn wanneer deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact met de dichtstbijzijnde concessiehouder.

I‑PACE CONCEPT: DE DETAILS

BEREIK

De I‑PACE Concept heeft een bereik van meer dan 500 km op één acculading.*

NEDC-testcyclus.

PRESTATIES

Door het directe koppel, de All Wheel Drive-capaciteiten en het aërodynamische ontwerp, haalt de I‑PACE Concept de acceleratie van een sportwagen: 0-100 km/h in circa 4 seconden.*

ACCU

Het bereik van de I‑PACE wordt mogelijk gemaakt door de hightech lithium-ionaccu met een capaciteit van 90 kWh.*

VERMOGEN

Met 700 Nm direct beschikbaar koppel produceren de twee elektromotoren van de I‑PACE Concept samen een vermogen van 400 pk.*

AFMETINGEN

5 volwaardige zitplaatsen
Laadruimte achter: 530 liter
Bagageruimte vóór: 36 liter
Lengte x Hoogte x Breedte: 4680 mm x 1560 mm x 1890 mm*

OPLADEN

Met een 50 kW-snellader bereikt de I‑PACE Concept een lading van 80% in 90 minuten.*

* Alle cijfers wat betreft acceleratie, vermogen, snelheid, bereik en opladen zijn schattingen van de fabrikant op grond van de beste informatie die ten tijde van de publicatie beschikbaar was. Productiewagens worden vóór de vrijgave getest en gecertificeerd, zodat voorafgaand aan elke bestelling door een klant de officiële cijfers beschikbaar zijn.

De I‑PACE Concept is meer dan een concept. Het is een vooruitblik op onze eerste productiewagen op accuvoeding en het startschot voor ons streven om elektrische wagens te produceren die de automobilist de echte kick van een sportwagen bieden. Niet alleen investeren wij in de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van emissieloze wagens, wij willen automobilisten ook beter informeren over elektrische wagens.

ALLES IS ANDERS

De I‑PACE Concept is ontwikkeld om gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden die zijn ontstaan door de opkomst van elektrische wagens. Alles in het design is gericht op pure opwinding; van de proporties van de innovatieve aluminium architectuur tot de dynamische wendbaarheid en het gemak in het dagelijks gebruik.

PRESTATIES EN TECHNOLOGIE

Bij de I‑PACE Concept draait het puur om het rijplezier, wat tot uitdrukking komt in zowel de opwindende acceleratie als de intuïtieve technologie.

RUIM INTERIEUR

Vanbinnen is de I‑PACE Concept even ruim als sportief. Omdat er geen ruimte nodig is voor een verbrandingsmotor, is het interieur bijzonder ruim, met vijf volwaardige zitplaatsen en luxueuze beenruimte voor de achterpassagiers. Iedereen ervaart het onmiskenbare oog voor design en het onberispelijke vakmanschap van Jaguar.

DE RACE NAAR INNOVATIE

Jaguar legt zich toe op het maken van de meest begerenswaardige elektrische performance-wagens. Daarom hebben wij besloten deel te gaan nemen aan het FIA Formule E Kampioenschap. Racen in de Formule E is voor ons de perfecte proeftuin voor het verleggen van de grenzen van elektrische technologie op de weg.

ONTDEK JAGUAR RACING

TOEKOMST IS VOOR ONS NIET IETS WAT GAAT GEBEUREN, MAAR WAARAAN WIJ ZELF MEEBOUWEN.

Jaguar Racing is trots om opnieuw geschiedenis te schrijven met de introductie van 's werelds eerste internationale raceklasse voor een elektrisch productiemodel: de Jaguar I-PACE eTROPHY.

MEER INFORMATIE

I-PACE CONCEPT: VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG

Wij volgen de reis van de I‑TYPE Formule E-raceauto tot de I‑PACE CONCEPT. Ontdek Jaguar’s eerste elektrische auto.

LEES VERHALEN

Afbeeldingen tonen de I‑PACE Conceptcar. De productiewagen kan afwijken wat betreft de uiteindelijke styling en details, en de plaatsing van de besturingselementen.
Alle cijfers wat betreft acceleratie, vermogen, snelheid, bereik en opladen zijn schattingen van de fabrikant op grond van de beste informatie die ten tijde van de publicatie beschikbaar is. Productiewagens worden vóór de vrijgave getest en gecertificeerd, zodat voorafgaand aan elke bestelling door een klant de officiële cijfers beschikbaar zijn.