Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

PRESTATIES EN TECHNOLOGIE

Door een combinatie van de Jaguar prestaties en legendarische verfijning waar wij zo bekend om staan, biedt de I‑PACE Concept een werkelijk betrokken en stimulerende rijbeleving.

De I‑PACE Concept lanceert u van 0-100 km/h in circa 4 seconden, met behulp van 700 Nm direct koppel en een vermogen van 400 pk. De door twee elektromotoren aangedreven I‑PACE Concept is voorzien van high performance All Wheel Drive voor een opwindende rit onder alle rijomstandigheden.

EEN OPWINDENDE RIT

Direct koppel zorgt voor opwindende lineaire acceleratie. Zoals het een ware Jaguar betaamt, is het vermogen van de I‑PACE Concept ook in verschillende rijomgevingen beschikbaar. Met de stabiliteit van All Wheel Drive en de wendbaarheid van een sportwagen rijdt u met de I‑PACE Concept zelfverzekerd op elk wegdek en onder alle weersomstandigheden.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Technologie vormt de kern van de I‑PACE Concept, maar blijft op de achtergrond en is geheel gericht op een groter genot voor bestuurder en passagiers.

INTUÏTIEVE CONNECTIVITEIT

De geavanceerde technologie van de I‑PACE Concept ligt er nooit te dik bovenop. Elke knop en interactie en ieder stukje informatie, ligt logisch en intuïtief binnen handbereik, zodat u uw aandacht op de weg kunt houden.

PRACHTIGE DISPLAYS

De I‑PACE Concept biedt soepele informatievoorziening via vier schermen die praktisch zijn aangebracht voor de bestuurder. De middenconsole bevat twee infotainment-touchscreens, terwijl de autogegevens apart worden weergegeven achter het stuur. Een full-colour Head-Up Display projecteert essentiële informatie op discrete wijze op de voorruit van de wagen.

VERKRIJGBAAR VANAF DE TWEEDE HELFT VAN 2018


Wilt u een van de eerste bezitters van een I‑PACE zijn wanneer deze in de tweede helft van 2018 op de markt komt? Laat het ons weten, dan brengen wij u in contact met de dichtstbijzijnde concessiehouder.

Afbeeldingen tonen de I‑PACE Conceptcar. De productiewagen kan afwijken wat betreft de uiteindelijke styling en details, en de plaatsing van de besturingselementen.
Alle cijfers wat betreft acceleratie, vermogen, snelheid, bereik en opladen zijn schattingen van de fabrikant op grond van de beste informatie die ten tijde van de publicatie beschikbaar is. Productiewagens worden vóór de vrijgave getest en gecertificeerd, zodat voorafgaand aan elke bestelling door een klant de officiële cijfers beschikbaar zijn.