Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

STIMULERINGSREGELINGEN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Als volledig elektrische auto zonder uitlaatemissies biedt de I‑PACE een wereld van voordelen.

Jaguar I-Pace EV Incentives

EEN I-PACE BEZITTEN

De I-PACE combineert elektrische prestaties met een design dat trouw is aan het elan van Jaguar. U kunt ook rekenen op de goede zorgen, service en ondersteuning die u van Jaguar gewend bent. En als emissievrije elektrische auto kan de I‑PACE nog meer voordelen bieden, zoals toegang tot stimuleringsregelingen en voordelen die de overheid, lokale autoriteiten en bedrijven aanbieden om de overschakeling naar elektrische auto's te ondersteunen.

Stimuleringsregelingen variëren per land en stad, en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Jaguar website voor uw land of de lokale Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

Jaguar I-Pace Aftercare

SERVICE

Met bijna 100 jaar ervaring in autoproductie en service is Jaguar synoniem met gemoedsrust. De accu van de I-PACE wordt gedekt door een uitgebreide garantie van 8 jaar*. Daarnaast kunt u altijd vertrouwen op de volledige ondersteuning door ons uitgebreide netwerk van Jaguar concessiehouders met hoogopgeleide technici die uw Jaguar door en door kennen.

* De accu van de I‑PACE heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km (eerst bereikte limiet). U kunt aanspraak maken op deze garantie als de 'gezondheidsstatus' van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent.

ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.