RIJBEREIK

Om optimaal gebruik te maken van zijn rijbereik tot 470 km* is de I-PACE uitgerust met geavanceerde technologieën en functies die energieverbruik minimaliseren, en energie terugwinnen die bij wagens met conventionele verbrandingsmotor verloren zou gaan. Regeneratief remmen, Eco Drive-modus en interieurvoorverwarming/-koeling zijn slechts enkele van deze technologieën.

I-PACE ACTIERADIUS-CALCULATOR

Pas de instellingen hieronder aan en zie hoe de Jaguar I-PACE met één acculading naadloos op uw levensstijl aansluit.

I-PACE ACTIERADIUS-CALCULATOR

Zie hoe de Jaguar I-PACE met één acculading naadloos op uw levensstijl aansluit.

nojs.text
test
km
ACTIERADIUS OP ÉÉN VOLLE ACCU
Based on the average UK journeys, I-PACE could take you on ALL of the following:
+
+
+
8
range.calculator.label.days.of.commuting
5
range.calculator.label.shopping.trips
2
range.calculator.label.visit.friends
3
range.calculator.label.leisure.activities
Pas de instellingen hieronder aan

RIJPROFIEL:

In de stad: u rijdt hoofdzakelijk in en rond de bebouwde kom aan een gemiddelde snelheid van 27 km/h.

Buiten de stad: u rijdt hoofdzakelijk op snelwegen aan een gemiddelde snelheid van 92 km/h.

Gecombineerde cyclus: uw regelmatige ritten omvatten een combinatie van rijden in en rond de bebouwde kom enerzijds en op snelwegen anderzijds, aan een gemiddelde snelheid van 47 km/h.

INTERIEUROMGEVING:

VELGMAAT:

BUITENTEMPERATUUR:

Brandstofverbruik: niet van toepassing. CO2-uitstoot: 0 (g/km). EV-actieradius: tot 470 km. De waarden van de EV-actieradius worden berekend volgens de WLTP-cyclus, met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving en rijstijl.
Het bovenstaande aantal ritten is slechts een schatting, gebaseerd op de National Travel Survey uit 2016 van de Britse Department for Transport, Tabel, NTS0405, Gemiddelde* ritlengte per ritdoel: Engeland, 1995/97 t/m 2016, op basis van ritgegevens uit 2016 die zijn gepubliceerd op 27 juli 2017. Het volledige rapport bevat 14 rittypen, waarvan er vier zijn geselecteerd ter illustratie. Typen en afstanden waren: (1) woon-werkverkeer (9,0); (2) winkelbezoek (4,0); (3) bezoek aan vrienden, verkregen door het gemiddelde te nemen van rij 17 'vrienden thuis bezoeken' (10,2) en rij 18 'vrienden elders bezoeken' (6,2), wat een waarde gaf van (8,2); en (4) vrije tijd, hobby en entertainment (7,4). Verdeling van rittypen alleen ter illustratie. Voor het gemak werden gedeeltelijke ritten afgerond naar het dichtstbijzijnde hele nummer.

Brandstofverbruik: niet van toepassing. CO2-uitstoot: 0 (g/km). EV-actieradius: tot 470 km. De waarden van de EV-actieradius worden berekend volgens de WLTP-cyclus, met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving en rijstijl.

WIST U DAT?

Selecteer een categorie en kijk hoe de actieradius van de I‑PACE wordt beïnvloed.
I-PACE Front

INTERIEURKLIMAAT

Verwarmings‑ en aircosystemen gebruiken energie en dit kan de actieradius verkleinen.

Deze systemen worden het meest gebruikt aan het begin van een rit. Om de invloed op de actieradius te verminderen, kan de I‑PACE het interieur voorverwarmen/-koelen voordat u vertrekt, terwijl de auto wordt opgeladen. Zo kan de I‑PACE het interieur verwarmen of koelen met stroom van het elektriciteitsnet, niet van de accu.

I-PACE Rear

EXTREME TEMPERATUREN

Extreem lage en hoge temperaturen beïnvloeden de mate waarin de accu zijn lading kan behouden.

De I‑PACE heeft geavanceerde systemen voor thermisch beheer die de accu op optimale bedrijfstemperatuur houden, zodat de invloed van buitentemperaturen op de actieradius van de auto minimaal is.

Jaguar I-PACE Rear Right Angle

RIJSTIJL

Een van de belangrijkste beïnvloedende factoren van de actieradius is de bestuurder zelf. Vaak en snel accelereren heeft een nadelige invloed op de acculading van de auto, terwijl rijden op een constant tempo de actieradius van de elektrische auto helpt te optimaliseren. Als u geleidelijk accelereert, hoeft u ook minder vaak hard te remmen; hard remmen vergt meer energie dan rustig remmen.

Rijden met een constant tempo helpt de actieradius van de auto te optimaliseren.

Jaguar I-PACE Rear Angle

RIJDEN IN VERKEER

Bij het accelereren en remmen wordt energie verbruikt.

Herhaaldelijk accelereren en remmen, bijvoorbeeld in druk verkeer, is voor de accu even belastend als voor de bestuurder.

Door zo veel mogelijk een constante snelheid aan te houden tijdens druk verkeer blijft de actieradius zo groot mogelijk.

OPLADEN

Met een rijbereik tot 470 km*, meer dan genoeg voor gemiddeld wekelijks woon-werkverkeer, en met naast oplaadmogelijkheden thuis een steeds groter aanbod van openbare laadpalen, past de Jaguar I-PACE perfect bij een drukke, stedelijke levensstijl. Ons Welcome Pack omvat details over hoe u gebruik kunt maken van het grootste laadnetwerk in Europa, met behulp van de Charging Key of Charging App. Oplaadkabels voor thuis en publieke laadpalen worden standaard meegeleverd bij de wagen.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Jaguar heeft aanbevolen leveranciers voor laadapparatuur aangewezen in alle landen waar de I-PACE beschikbaar is. Onze dealers en aanbevolen leveranciers kunnen u adviseren over de laadoplossingen die het beste bij u passen. Raadpleeg uw Jaguar dealer voor meer informatie.

2In andere landen kan tot 7 kW beschikbaar zijn.

3Jaguar heeft in alle landen waar de I-PACE te koop is officiële leveranciers van openbare laadcontracten aangewezen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende tarieven, afhankelijk van hoe vaak u gebruikmaakt van de beschikbare laadpunten. Een DC-snellader levert in korte tijd een grote hoeveelheid energie. De laadsnelheid kan afnemen naarmate de accu dichter bij zijn volledige capaciteit komt. Klanten kunnen er derhalve voor kiezen om de accu snel op te laden tot 80% van de capaciteit, of met zoveel actieradius als nodig is om de reis te vervolgen.

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is de nieuwe officiële EU-test die in 2017 is ingevoerd. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, rijbereik en emissies gemeten van in Europa verkochte personenwagens. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het verbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden wagens getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel.

Officiële EU-testwaarden van onder EU-toezicht uitgevoerde fabriekstests. Alleen voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder ‘real world’-omstandigheden en algehele EV-prestatiecijfers kunnen variëren afhankelijk van rijstijl en weers-, verkeers- en omgevingsomstandigheden.