Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

EXTERIEURDESIGN

Het revolutionaire design van de I‑PACE blijft zowel trouw aan het elan van Jaguar als aan het ontwerp van de I‑PACE Concept.

Play Video

AËRODYNAMICA

Van de uitgesproken wielkasten tot de diffuser in de achterbumper, laten alle elementen van het aërodynamische design de I-PACE nog gemakkelijker door de lucht snijden, met optimale stabiliteit en maximale actieradius als resultaat.

Jaguar I-Pace Bonnet Scoop

LUCHTSTROOM VOORAAN

Het krachtige radiatorrooster welft naar binnen en verlaagt de weerstand door de lucht binnen te laten en vervolgens weg te leiden door de opening in de motorkap. De lucht stroomt vervolgens verder over een gebogen daklijn waarvan de vorm is afgestemd op maximale efficiëntie.

Jaguar I-Pace Rear

ACHTERDIFFUSER

Afgevlakte hoeken zorgen ervoor dat lucht efficiënt loskomt van de auto, om de drukverschillen die weerstand veroorzaken tot een minimum te beperken.

Jaguar I-Pace Door handles

DEURHENDELS

Om ervoor te zorgen dat de rijwind soepel rond het hele exterieur kan stromen, liggen zelfs de uitklapbare portiergrepen verzonken in de flanken van de auto.

Jaguar I-Pace Flowing Waistline

VLOEIENDE TAILLELIJN

De cabine oogt laag, waarbij de vloeiend gelijnde wielkasten een gevoel van beweging creëren als aanvulling op de dynamische, oplopende taillelijn van de carrosserie.

VLOEIENDE TAILLELIJN

De cabine oogt laag, waarbij de vloeiend gelijnde wielkasten een gevoel van beweging creëren als aanvulling op de dynamische, oplopende taillelijn van de carrosserie.

STYLING

De ranke, futuristische LED-koplampen met onze dubbele 'J'-blade signatureverlichting geven de voorzijde van de I-PACE een karakteristiek aanzicht, terwijl het dak in koetswerkkleur, in zwarte contrastkleur of met glazen panoramadak een bijzonder glooiende uitstraling heeft.

Jaguar I-Pace Led Headlights

LED-KOPLAMPEN

Voor nog beter zicht en extra veiligheid bij rijden in het donker kiest u in optie voor adaptieve Matrix LED-koplampen. In combinatie met optionele adaptieve Matrix LED-koplampen hebben de achterlichten hetzelfde markante richtingaanwijzersysteem met animatie als de koplampen.

Jaguar I-Pace Rear LED

LED-ACHTERLICHTEN

De strakke achterlichten van de I‑PACE zijn eveneens uitgerust met LED-technologie. In combinatie met Adaptive Matrix LED-koplampen (optie) hebben de achterlichten hetzelfde markante richtingaanwijzersysteem met animatie als de koplampen.

Jaguar I-Pace Roof Options

DAKOPTIES

Het dak van de I‑PACE is beschikbaar in koetswerkkleur of in zwarte contrastkleur. Voorzien van het glazen panoramadak biedt het veel natuurlijk licht in het interieur.

Jaguar I-Pace Wheels

JAGUAR LICHTMETALEN VELGEN

De I‑PACE biedt de keuze uit 18", 20" en 22" lichtmetalen velgen, die perfect passen bij de revolutionaire uitstraling van de auto.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.