Using I-PACE In Car Technologies

INTERIEUR -TECHNOLOGIE

Naadloos geïntegreerde technologieën maken het eenvoudig om de functies van de I‑PACE en van uw verbonden apparatuur te bedienen.

De I-PACE biedt een moeiteloos geconnecteerde beleving, zowel binnen als buiten de auto. Informatie is direct beschikbaar op verschillende schermen en via uw smartphone. Alles wat u nodig hebt, is nooit veraf.

Jaguar I-Pace Dashboard And Controls

PIVI PRO

Ons Pivi Pro-infotainmentsysteem voelt net zo vertrouwd aan als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

INCONTROL FUNCTIES

 • Navigation Pro Screen Display

  VOLLEDIG NIEUWE NAVIGATIE

  Biedt realtime verkeersinformatie en live toegang tot oplaadpunten. U hebt ook toegang tot parkeerinformatie en beschikbare parkeerplekken, zelfs als er geen verbinding beschikbaar is. Alles wordt weergegeven in uitzonderlijke 2D- of 3D-weergave en de spraakbegeleiding wordt automatisch gedempt op bekende routes.

 • Online Media

  ONLINE PACK

  Nog betere verbindingen onderweg. Met het Online Pack hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik, inclusief online media, weerberichten, agenda-informatie en interessepunten. U kunt zelfs berichten verzenden via spraakherkenning, zodat u uw aandacht op de weg kunt houden.

 • Jaguar I-Pace Interior With Wi-Fi Symbol Overlay

  WIFI-VERBINDING MET DATA-ABONNEMENT1

  Met 4G-data rechtstreeks naar uw I-PACE, biedt de optionele WiFi-hotspot vanuit de auto draadloos toegang tot internet. Met de WiFi-verbinding met data-abonnement houdt u contact met vrienden en familie, en kan iedereen zich onderweg vermaken met videostreaming. Zelfs als u zich op minder gebaande paden bevindt. WiFi maakt gebruik van een externe antenne voor de best mogelijke verbinding.

 • Smartwatch Using Jaguar Remote App

  REMOTE2

  Creëer een interactie met uw I-PACE en ontdek belangrijke informatie, zoals de beschikbare actieradius van de auto, waar u ook bent, via de Jaguar InControl-app. Deze toepassing omvat enerzijds een rechtstreekse koppeling met de geoptimiseerde pechverhelpingsdiensten Jaguar Assistance, die uw locatie en diagnosegegevens doorstuurd in geval van pech, en anderzijds de noodoproepfunctie 'SOS Assistance Call', die u rechtstreeks in verbinding stelt met de hulpdiensten.

 • Jaguar I-Pace Touch Screen Display

  SMARTPHONE PACK

  Bedien op eenvoudige wijze uw smartphone via het touchscreen van de I-PACE met Apple CarPlay®.

 • Secure Tracker

  SECURE TRACKER

  Maakt gebruik van tracking-technologie om u te waarschuwen bij (poging tot) diefstal van uw auto en stuurt bij diefstal continu de locatie van de auto naar het Stolen Vehicle Tracking Centre. Secure Tracker Pro3, beschikbaar in optie, biedt een uitbreiding hierop, en stuurt een melding naar de meldkamer en politie wanneer uw auto met behulp van een niet-geregistreerde of gekloonde sleutel wordt gestolen. Omvat een abonnement voor de duur van de garantieperiode.

SMART SETTINGS

Smart Settings, een functie van Pivi Pro, herkent elke bestuurder aan zijn of haar sleutel en telefoon, en kan de gewenste zetel- en spiegelposities selecteren en uw favoriete media afspelen aan het begin van elke rit. Smart Settings kan ook leren wat uw voorkeuren zijn en deze automatiseren op basis van uw gewoonten en routines uit het verleden.

De getoonde voertuigen beantwoorden niet altijd aan de recentste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de gekozen motor. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • HEAD-UP DISPLAY

  Head-Up Display, beschikbaar in optie, projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit, zoals snelheid en navigatie-instructies, zodat u minder wordt afgeleid. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

 • INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  Het 12,3" HD Interactive Driver Display toon relevante rij-informatie, waaronder een 3D-kaart op het volledige display, precies waar u die nodig hebt. De hoge resolutie garandeert maximale helderheid en de geavanceerde processor zorgt voor soepel bewegende, haarscherpe beelden.

 • MERIDIANTM AUDIOSYSTEEM

  Breng uw muziek tot leven met twee audiosystemen van de Britse audiospecialist MeridianTM. Het toonaangevende Meridian 3D Surround Sound audiosysteem met TrifieldTM-technologie, beschikbaar in optie, biedt alle diepte en helderheid van een live concert. Met 16 luidsprekers en 1 subwoofer biedt het MeridianTM audiosysteem de ultieme audiobeleving op de I-PACE HSE, waarop het standaard voorzien is.

 • JAGUAR IGUIDE

  JAGUAR IGUIDE

  De Jaguar iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw I-PACE. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Fair Use-beleid van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar.

2Omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

3Secure Tracker en Secure Tracker Pro vereisen een geschikt datacontract dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Vereist Remote en mobiele connectivity.


Sommige beschreven functies kunnen optioneel zijn. Voor informatie over beschikbaarheid kunt u contact opnemen met een Jaguar concessiehouder. Sommige functies vereisen een geschikt datacontract dat doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient bedieningen aan boord alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.