Zowel het interieur als het exterieur van de I‑PACE bieden een ongekend gestroomlijnde rijbeleving. Alles wat u nodig hebt, is altijd binnen handbereik met de twee touchscreens, het Interactive Driver Display en het Head-Up Display, of via uw smartphone.

De getoonde voertuigen beantwoorden niet altijd aan de recentste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de gekozen motor. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

STANDAARD CONNECTIVITEIT

 • Online Media

  ONLINE MEDIA

  Luister onderweg naar uw favoriete muziek, radiozenders en podcasts. Allemaal zonder uw smartphone. Koppel uw Deezer- en TuneIn-accounts met het InControl Portal, voor directe toegang tot uw media via het touchscreen van uw auto.

 • NAVIGATION PRO

  Kies om kaarten weer te geven in 2D of 3D, zoek onmiddellijk bestemmingen en ontvang actuele verkeersinformatie via Navigation Pro. In de I-PACE geeft Navigation Pro tevens gedetailleerde informatie over de actieradius en houdt daarbij rekening met verschillende factoren, zoals wegtopologie en snelheidslimieten.

 • SMARTPHONE PACK

  Bedien op eenvoudige wijze uw smartphone op het touchscreen van de I-PACE, via Apple CarPlayTM.

 • CONNECT PRO

  Met Connect Pro houdt de I‑PACE u altijd op de hoogte. Ontdek wat zich allemaal afspeelt langs uw route, vind parkeerplaatsen en bezienswaardigheden in uw omgeving. Connect Pro Pack omvat Pro Services, 4G WiFi-hotspot en Smart Settings.

 • REMOTE

  Creëer een interactie met uw I-PACE en ontdek belangrijke informatie, zoals de beschikbare actieradius van de auto, waar u ook bent, via de Jaguar InControl-app. Deze toepassing omvat enerzijds een koppeling met Jaguar Assistance, dat uw locatie en diagnosegegevens verzendt naar de hulpdiensten in geval van pech, en anderzijds de noodoproepfunctie 'SOS Assistance Call'.

 • Secure Tracker

  SECURE TRACKER

  Maakt gebruik van tracking-technologie om u te waarschuwen bij (poging tot) diefstal van uw auto en stuurt bij diefstal continu de locatie van de auto naar meldkamer en politie. Secure Tracker Pro1 (optie) biedt een uitbreiding hierop. De meldkamer ontvangt een melding wanneer uw auto met behulp van een niet-geregistreerde of gekloonde sleutel wordt gestolen.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

In combinatie met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar I‑PACE geleverd met een SIM-kaart en een primair data-abonnement van 500 MB per maand voor een totale periode van 3 jaar. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Abonnementen met grotere databundel zijn beschikbaar. Abonnement kan worden verlengd na de periode van 3 jaar.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.
Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie.

/

De getoonde voertuigen beantwoorden niet altijd aan de recentste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de gekozen motor. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • HEAD-UP DISPLAY

  Head-Up Display, beschikbaar in optie, projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit, zoals snelheid en navigatie-instructies, zodat u minder wordt afgeleid. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

 • INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  Het 12,3" HD Interactive Driver Display toon relevante rij-informatie, waaronder een 3D-kaart op het volledige display, precies waar u die nodig hebt. De hoge resolutie garandeert maximale helderheid en de geavanceerde processor zorgt voor soepel bewegende, haarscherpe beelden.

 • MERIDIAN AUDIO

  MERIDIANTM AUDIO

  Breng uw muziek tot leven met twee audiosystemen van de Britse audiospecialist MeridianTM. Het geweldige Meridian Surround Sound audiosysteem met TrifieldTM-technologie biedt alle diepte en helderheid van een live concert. Met 15 luidsprekers zorgt het MeridianTM systeem, standaard op de I‑PACE HSE, voor de ultieme audiobeleving.

 • JAGUAR IGUIDE

  JAGUAR iGUIDE

  De Jaguar iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw I-PACE. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Specifieke, hier beschreven functies zijn mogelijk optioneel of afhankelijk van de markt. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor meer informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.