Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

Naadloos geïntegreerde technologieën maken het eenvoudig om de functies van de I‑PACE en van uw verbonden apparatuur te bedienen.

VIDEO-POSTER_In-Car_Tech_1366x769_jpg

Zowel het interieur als het exterieur van de I‑PACE bieden een ongekend gestroomlijnde rijbeleving. Alles wat u nodig hebt, is altijd binnen handbereik met de twee touchscreens, het Interactive Driver Display en het Head-Up Display, of via uw smartphone.

Play Video

TOUCH PRO DUO

Ons Touch Pro Duo-infotainmentsysteem omvat een 10" touchscreen, dat is geïntegreerd in het dashboard, met daaronder een 5" touchscreen met multifunctionele Dynamic Dials.

TOUCH PRO DUO

Ons Touch Pro Duo-infotainmentsysteem omvat een 10" touchscreen, dat is geïntegreerd in het dashboard, met daaronder een 5" touchscreen met multifunctionele Dynamic Dials.

STANDAARD CONNECTIVITEIT

REMOTE

Blijf verbonden met de I‑PACE. De Remote app is compatibel met de meeste Apple- en Android-smartphones en zorgt dat u op de hoogte blijft van belangrijke informatie over de wagen, zoals beschikbare actieradius, laadstatus, laadsnelheid en stekkerstatus.

NAVIGATION PRO

Met Navigation Pro kunt u kiezen uit verschillende 2D- en 3D-kaarten. Sla uw favoriete bestemmingen op en gebruik multi-touch bediening voor eenvoudige kaartverkenning. Navigation Pro in de I-PACE geeft tevens gedetailleerde informatie over de actieradius en houdt daarbij rekening met verschillende factoren zoals wegtopologie en snelheidslimieten.

CONNECT PRO

Met Connect Pro houdt de I‑PACE u altijd op de hoogte. Ontdek wat zich allemaal afspeelt langs uw route, vind parkeerplaatsen en bezienswaardigheden in uw omgeving en, als u een SIM-kaart hebt geplaatst, creëer een 4G WiFi-hotspot in de auto, zodat u altijd verbonden blijft.

SMARTPHONE PACK

Compatibel met Jaguar InControl Apps, laat het Smartphone Pack u toe om via het touchscreen van de I‑PACE eenvoudig en intuïtief een aantal apps gebruiken. Het pack omvat een unieke Spotify-beleving en Tile® – een app die u helpt zoekgeraakte voorwerpen terug te vinden.

Play Video

SMART SETTINGS

Smart Settings herkent elke bestuurder aan zijn of haar sleutel en telefoon, en kan de gewenste zetel- en spiegelposities selecteren en uw favoriete media afspelen aan het begin van elke rit. Smart Settings kan ook leren wat uw voorkeuren zijn en deze automatiseren op basis van uw gewoonten en routines uit het verleden.

I-PACE Head Up Display

HEAD-UP DISPLAY

Head-Up Display, beschikbaar in optie, projecteert informatie die belangrijk is tijdens het rijden, zoals snelheid en navigatie-instructies, op de voorruit, zodat u minder wordt afgeleid. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het 12,3" HD Interactive Driver Display toont relevante rij-informatie, inclusief een 3D-kaart op het volledige display, precies waar u deze het beste kunt zien. De hoge resolutie garandeert maximale helderheid en de geavanceerde processor zorgt voor soepel bewegende, haarscherpe beelden.

Jaguar I-Pace Meridian Audio

MERIDIAN AUDIO

Breng uw muziek tot leven met twee audiosystemen van de Britse audiospecialist Meridian™. Het geweldige Meridian Surround Sound audiosysteem met Trifield™-technologie biedt alle diepte en helderheid van een live concert. Met 15 luidsprekers zorgt het Meridian™ audiosysteem, standaard op de I‑PACE HSE en First Edition, voor de ultieme audiobeleving.

ONTDEK MERIDIAN
I-PACE IGUIDE

IGUIDE

De Jaguar iGuide-app maakt gebruik van de nieuwste technologie om uitleg te geven over alle wetenswaardige functies en bedieningselementen in uw I-PACE. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

Download voor iOS Download voor Android

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

Specifieke, hier beschreven functies zijn mogelijk optioneel of afhankelijk van de markt. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor meer informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.