Naadloos geïntegreerde technologie, royale ruimte en uitzonderlijke rust. Het interieur heeft een strak en naadloos ontwerp, met aangenaam aanvoelende details en vloeiende lijnen.

LUXUEUZE SFEER

In het gehele interieur bevestigen prachtige, in subliem handwerk vervaardigde accenten de luxueuze uitstraling van de auto. U wordt omringd door exclusieve, uit pure materialen vervaardigde afwerkingen, waarbij de subtiele dubbele stiknaden in contrastkleur voor nog meer raffinement zorgen. 's Nachts accentueert de helderwitte verlichting de prachtige details.

/

VERBORGEN RUIMTE

De I‑PACE heeft een zwevende middenconsole in het hart van het interieur. Dit unieke, vrijdragende ontwerpelement van de I‑PACE versterkt direct het ruimtelijk gevoel dat u ervaart wanneer u het portier opent.

/

ZETELS

 • Jaguar I-PACE Sport Seat

  SPORTZETELS

  De zorgvuldig ontworpen sportzetels van de I‑PACE zijn beschikbaar in diverse materialen en kleuren, zitten perfect en bieden uitstekende zijdelingse steun in bochten. De zetels zijn koel- en verwarmbaar voor extra comfort.

 • Jaguar I-PACE Performance Seat

  PERFORMANCE ZETELS

  De optionele Performance zetels hebben een nadrukkelijk sportief DNA. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden extra zijdelingse steun bij een dynamische rijstijl.

GERUISLOOS RAFFINEMENT

Het interieur is een oase van rust, te midden van de drukke buitenwereld. Het raffinement neemt toe tot een ongekend niveau dankzij de geavanceerde, geluiddempende motorkapseling, terwijl het strakke exterieurdesign het windgeruis minimaliseert.

/

De getoonde voertuigen beantwoorden niet altijd aan de recentste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de gekozen motor. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

 • Jaguar I-PACE Dashboard Display

  VOORVERWARMING/-KOELING VAN INTERIEUR

  U kunt het interieur van de I‑PACE voorverwarmen of voorkoelen via het touchscreen of, op afstand, via de smartphone-app, zodat de auto de gewenste temperatuur heeft voordat u instapt. Door voorverwarming/-koeling van de I‑PACE tijdens het opladen wordt de ideale temperatuur bereikt zonder gebruik van accuvermogen, om de actieradius van de auto te behouden.

 • Jaguar I-PACE Dials And Screen Display

  IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

  De I-PACE biedt een ionisatiesysteem waarmee de kwaliteit van de interieurlucht wordt verbeterd. Ionisatie van de interieurlucht neutraliseert geuren en minimaliseert de hoeveelheid bacteriën en verontreiniging, voor een aangenamer en gezonder interieur.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.