De I‑PACE combineert compacte exterieurafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Door de elektrische architectuur biedt het interieur meer ruimte voor u en uw passagiers die u vrij kunt configureren.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Suitcase Being Put In Jaguar I-PACE Loadspace

  BAGAGERUIMTE

  De bagageruimte achter de achterbank bedraagt een royale 6561 liter, met een lengte van 967 mm. Om de bergruimte van de I-PACEhelemaal compleet te maken, is er voorin, onder de motorkap, nog een opbergvak met 27 liter extra bergruimte.

 • Jaguar I-PACE In-Car Storage

  OPBERGRUIMTE IN HET INTERIEUR

  Het ontbreken van een conventionele transmissietunnel heeft ruimte gecreëerd voor een opbergvak van 10,5 liter onder de middenarmsteun voor. Daarnaast is er nog een handige opbergruimte over de volle breedte onder de achterbank. En omdat elektromotoren geen conventionele versnellingsbak gebruiken, hebben wij de ruimte in de middenconsole maximaal benut zodat deze de perfecte plek is voor bijvoorbeeld telefoons en sleutels.

 • I-PACE Activity Key

  ACTIVITY KEY

  Geniet van uw favoriete buitenactiviteiten en berg uw autosleutel veilig op in de auto. De in optie verkrijgbare Activity Key is een robuuste, volledig waterdichte polsband die het u mogelijk maakt allerlei activiteiten te ondernemen zonder dat het meenemen van uw normale autosleutel nog nodig is.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1Met luchtvering wordt de inhoud van de bagageruimte gereduceerd met 18 liter.