Jaguar I-PACE Driving Along Road

VEILIGHEID

Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar, waarbij alle functies zijn ontworpen om uw rijbeleving te optimaliseren en uw veiligheid te vergroten.

De I‑PACE is uitgerust met talrijke veiligheidssystemen om u, uw passagiers, de accu en andere weggebruikers te helpen beschermen.

Transparent View Of Jaguar I-PACE Highlighting Vehicle Safety Cage

VEILIGHEIDSKOOI

De I‑PACE maakt gebruik van een combinatie van aluminium en staal voor de stijve constructie rondom de accu, om de veiligheid voor alle inzittenden te vergroten.

 • I-PACE External Sound System

  EXTERN GELUIDSSYSTEEM

  De I‑PACE produceert een extern akoestisch signaal bij snelheden onder de 20 km/h om voetgangers attent te maken op de aanwezigheid van de auto.

 • Transparent Image Of Jaguar I-Pace Displaying Airbag Positions

  AIRBAGS

  Een uitgebreid systeem met zes airbags, inclusief voor- en zijairbags voor bestuurder en passagier, alsook gordijnairbags zijn standaard voorzien om alle inzittenden zo optimaal mogelijk te beschermen.

 • Jaguar I-PACE Isofix Seatbelts

  ISOFIX

  Twee ISOFIX-bevestigingspunten voor baby-/kinderzitjes zijn links en rechts geïntegreerd in de achterbank. Er zijn geen bevestigingspunten voor de middelste zitplaats.

RIJHULPMIDDELEN - STANDAARD UITRUSTINGEN

 • Jaguar I-PACE 3D Camera functionality displayed on 10inch screen

  3D SURROUND CAMERA

  Het 3D omgevingscamerasysteem beschikt nu over 360° parkeerhulpsystemen. Beelden van vier discreet rondom in de auto geïntegreerde camera's worden op intelligente wijze samengevoegd voor een 3D-aanzicht van de auto op het touchscreen; een overzichtsbeeld waarvoor u anders zou moeten uitstappen.

 • I-PACE Emergency Braking Example Image

  EMERGENCY BRAKING

  Helpt aanrijdingen met andere voertuigen, voetgangers en fietsers te voorkomen door gebruik van een camera, radarsysteem en ultrasoon-sensoren. Als een risico op een frontale botsing wordt gedetecteerd, waarschuwt het systeem de bestuurder met een visueel en akoestisch signaal. Indien de bestuurder niet ingrijpt, remt het systeem zelf de auto af om de gevolgen van een mogelijke aanrijding te beperken.

 • Jaguar I-PACE On A Road

  CRUISE CONTROL EN SPEED LIMITER

  Met cruise control kunt u een constante snelheid handhaven zonder dat het gaspedaal continu hoeft te worden ingetrapt. Met Speed Limiter kunt u een maximumsnelheid voor de auto instellen.

 • I-PACE Driving Along Road Demonstrating Traffic Sign Recognition

  ADAPTIVE SPEED LIMITER EN TRAFFIC SIGN RECOGNITION

  Het verkeersbordherkenningssysteem (Traffic Sign Recognition) houdt u op de hoogte van snelheidslimieten en inhaalverboden, door deze duidelijk in het instrumentenpaneel weer te geven. Wanneer de adaptieve snelheidsbegrenzer (Adaptive Speed Limiter) actief is, past het uw snelheid aan de herkende snelheidslimieten aan.

 • Jaguar I-PACE On Road Driver Condition Monitor

  DRIVER CONDITION MONITORING

  Door het evalueren van stuurbewegingen en het gebruik van gas- en rempedaal detecteert Driver Condition Monitoring wanneer u zich slaperig begint te voelen en adviseert u bijtijds via een melding om een pauze te nemen.

 • Video Of Jaguar I-PACE Demonstrating Lane Keep Assist

  LANE KEEP ASSIST

  De rijstrookassistent detecteert wanneer uw auto onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te komen en stuurt u subtiel terug.

 • I-PACE Front and Rear Parking Aid

  PARKEERSENSOREN VOOR & ACHTER

  De parkeersensoren voor en achter zijn discreet in de bumpers geïntegreerd en geven aan hoe dicht u bij obstakels bent om het manoeuvreren gemakkelijker te maken.

RIJHULPMIDDELEN: OPTIEPACKS

Elk pack biedt een combinatie van functies die u veilig en geïnformeerd houden. Het Blind Spot Assist Pack is standaard op de I-PACE SE. Het Driver Assist Pack is standaard op de I-PACE HSE.

 • Jaguar I-PACE Blind Spot Assist Detecting Approaching Vehicle

  BLIND SPOT ASSIST

  Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en de I-PACE detecteert een ander voertuig in de dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden en zorgt dit systeem voor tegenstuur om uw auto veilig van het naderende voertuig weg te leiden en zo een potentiële botsing te voorkomen.

 • Jaguar I-Pace Rear Traffic Monitor Assisting With Reversing

  REAR TRAFFIC MONITOR

  Rear Traffic Monitor waarschuwt u voor potentieel gevaar dat van links en rechts komt tijdens achteruitrijden. Dit is vooral handig wanneer u achteruit wegrijdt uit een parkeervak. Het systeem waarschuwt u via visuele en akoestische signalen. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt, ook wanneer uw zicht is belemmerd.

 • Jaguar I-Pace Clear Exit Detecting Oncoming Vehicles

  CLEAR EXIT MONITOR

  Waarschuwt achterpassagiers voordat zij uitstappen voor eventueel naderende auto's of fietsers. Wanneer een naderend gevaar wordt gedetecteerd, gaat in het portier een waarschuwingslampje knipperen. Het lampje gaat uit wanneer het veilig is om het portier te openen.

 • I-PACE Blind Spot Assist

  BLIND SPOT ASSIST PACK

  Ons Blind Spot Assist Pack concentreert zich op de verschillende dode hoeken van de wagen en helpt u om mogelijke botsrisico's te detecteren en hier veilig op te reageren, zodat u nog zelfverzekerder kunt rijden. Bevat: Blind Spot Assist (actieve rijstrookassistent), Rear Traffic Monitor (detectie van achteropkomend verkeer bij achteruitrijden) en Clear Exit Monitor (veilige uitstap achterin).

 • Video Of Adaptive Cruise Control Detecting Vehicles Ahead And Slowing Jaguar I-PACE

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL

  Zorgt dat de auto op veilige afstand blijft van een voorligger, ook indien deze langzamer gaat rijden. Mocht uw voorligger volledig tot stilstand komen, komt uw auto soepel tot stilstand. Bij langzaam rijdend verkeer zet Adaptive Cruise Control de auto automatisch weer in beweging, waarna deze de voorligger weer gaat volgen.

 • I-PACE Rear Collision Monitor

  REAR COLLISION MONITOR

  Als een achteropkomend voertuig niet afremt, probeert de I-PACE de naderende bestuurder te waarschuwen door de alarmknipperlichten automatisch te laten knipperen, om hem aan te manen zo snel mogelijk te remmen.

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.