UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

EXTERIEURDESIGN

Het slanke koplampontwerp past perfect in de strakke lijnen van Jaguar
I-PACE om het futuristische ontwerp te ondersteunen, samen met satijnglans, geïntegreerde LED-lampen en de kenmerkende dubbele ‘J’-signatuur.

De Jaguar I-PACE heeft een krachtige grille en een gewelfde luchtuitlaat in de motorkap voor een aërodynamische uitstraling. De krachtig gelijnde achterflanken creëren een gespierde houding.

De zwarte accenten aan het exterieur omvatten de omlijsting van de zijruiten in Gloss Black afwerking, een schild in Matte Graphite Atlas afwerking met Gloss Black omlijsting en buitenspiegelkappen in Gloss Black afwerking. Zwarte badges en logo maken de uitstraling compleet.

INTERIEURDESIGN

Het raffinement neemt toe tot een ongekend niveau dankzij de geavanceerde, geluiddempende motorkapseling, terwijl het strakke exterieurdesign het windgeruis minimaliseert.

Dankzij de volledig elektrische architectuur van de Jaguar I-PACE kunnen we luxueus vakmanschap combineren met een royale bagageruimte van 656 liter✦ in het interieur van de auto.

Kies voor sportzetels of Performance zetels in een selectie van materialen. Het duurzame KvadratTM (optie) is een zachte bekledingsstof met een moderne uitstraling.

OPWINDEND OM MEE TE RIJDEN, GEMAKKELIJK OM MEE TE LEVEN

Ervaar de opwindende prestaties van Jaguar met de voordelen van elektrisch rijden, zoals lage eigendomskosten, geen uitlaatemissies en acht jaar garantie.

SPECIFICATIES VOOR ELEKTRISCH RIJDEN

ACTIERADIUS

470

km††

Rijd tot 470 km met een volle accu**.

 

WLTP-waarde. De werkelijke cijfers onder reële rijomstandigheden kunnen variëren afhankelijk van uw rijstijl en andere factoren.

LAADTIJD

8,5

uur**

Met een AC-lader van 11 kW kan de accu volledig worden opgeladen in een laadtijd vanaf slechts 8,5 uur**. Perfect om 's nachts thuis op te laden.

 

Tijd gebaseerd op het gebruik van een thuislader op wisselstroom van 11 kW (AC - Alternating Current).

CO2-UITSTOOT

0

g/km

Geniet van nul uitlaatemissies.

ACCELERATIE

4,8

seconden

Acceleratie van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

KENMERKEN

Opwindende kracht en dynamiek. Geen uitlaatemissies. De volledig elektrische aandrijflijn maakt de Jaguar I-PACE een echte rijdersauto.

Boordevol intuïtieve en responsieve technologieën, waaronder het Pivi Pro1 infotainmentsysteem en Amazon Alexa, met een scala aan functies voor spraakbediening. Nota: Amazon Alexa is niet beschikbaar in de Belgisch-Luxemburgse markt.

Opladen thuis of onderweg is eenvoudig met Jaguar I-PACE. Het Pivi Pro1 infotainmentsysteem toont alle oplaadpunten onderweg.

KIES UW UITVOERING

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

– Matrix LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting
– 20" velgen 'Style 5068' in Diamond Turned afwerking met Gloss Dark Grey contrast
– Vast, glazen panoramadak
– Koel-/verwarmbare, 16-voudig elektrisch verstelbare voorzetels met geheugenfunctie aan bestuurderskant
– MeridianTM 3D Surround Sound audiosysteem van 750W met 17 luidsprekers (incl. subwoofer)

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

– Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting

– 20" velgen 'Style 6007' in Diamond Turned afwerking

– Configureerbare interieurverlichting

– Lager geplaatst aanraakscherm

– Draadlooze telefoonlader

BLIJF ONTDEKKEN

JAGUAR I-PACE MODELLEN

Bekijk alle uitvoeringen

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Bekijk de beelden van Jaguar I-PACE.

*Winnaar van World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car in 2019.


**Oplaadtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, het vermogen van het gebuikte laadpunt en de laadduur.


1Geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


††Klik hier om de I-PACE WLTP-waarden te bekijken.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. energieverbruik en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Voor de 90 kWh accu van de I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (eerst bereikte limiet). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar concessiehouder vaststelt dat de State of Health van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent.


Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.


Vloeibaar: theoretisch of bruto koffervolume, gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.