DOORDACHTE INNOVATIE

Beheersing, vermogen en volledig elektrische prestaties in volstrekte harmonie.

NAADLOOS GECONNECTEERD

Handige technologieën die moeiteloos in het nauwgezette design van de I-PACE zijn geïntegreerd.

MOEITELOOS TE ONTKETENEN

Onversaagde acceleratie van 0-100 km/u in 4,8 seconden.

VIND EEN I-PACE DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Jaguar I-PACE

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe I-PACE, direct beschikbaar bij onze dealers.

 

JAGUAR APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige I-PACE occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

Headlight view of Jaguar I-PACE

TOEKOMSTGERICHTE VISIE

Een modernistisch design dat functionaliteit combineert met verfijnd comfort.

Jaguar I-PACE running in the city

100% ELEKTRISCH

Toonaangevend op het gebied van EV-technologie. Dit is de toekomst van het rijden. 

Woman is driving  Jaguar I-Pace

TECHNOLOGIE-GESTUURD

Een naadloos geconnecteerde rit, aangedreven door geavanceerde technologie. 

*Winnaar van World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car in 2019.

 

Voor de 90 kWh-accu van de I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van de eerst bereikte limiet). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar concessiehouder vaststelt dat de ‘State of Health’ van de accu is afgenomen tot minder dan 70%, wat overeenkomt met een capaciteit lager 70% van de oorspronkelijke capaciteit van de accu.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen in functie van de gekozen uitvoering, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf en afhankelijk van de eventuele motorvariant.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Informatie en afbeeldingen met betrekking tot de InControl-technologie, waaronder schermen of stappenreeksen, zijn onderhevig aan software-updates, versiecontrole en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de gekozen opties.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.