2019 WORLD CAR OF THE YEAR

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • OPWINDENDE RIJBELEVING

  De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto. Zijn elektromotoren en vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een direct koppel van 696Nm en de wendbaarheid van een sportauto.

 • INSPIREREND LIJNENSPEL

  Met het elegante, zeer aërodynamische design met een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 d is de I‑PACE gemaakt om nog gemakkelijker door de lucht te snijden, voor optimale stabiliteit en maximale actieradius. De I‑PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt prachtig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchthapper in de motorkap en markante achterflanken.

 • INNERLIJKE RUST

  De I‑PACE biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en onverstoord ontwerp, met vloeiende lijne, tal van aanraakfuncties en aangenaam aanvoelende materialen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I‑PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

 • ALTIJD ALLES ONDER CONTROLE

  Met het Touch Pro Duo-infotainmentsysteem van de I‑PACE kunt u alle technologieën van de auto eenvoudig bedienen. Met standaard 4G WiFi en tal van connectiviteitsfuncties houdt u gemakkelijk contact met uw digitale wereld.

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE I-PACE

enable.javascript.txt
enable.javascript.txt

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE I-PACE

enable.javascript.txt

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

I-PACE: DE DETAILS

 • Jaguar I-PACE Range

  ACTIERADIUS

  Een volledige acculading maakt een actieradius mogelijk van 470 km volgens de WLTP-rijcyclus1.

 • Jaguar I-PACE Performance

  PRESTATIES

  Met een onmiddellijk beschikbaar koppel en All Wheel Drive-tractie kan de I‑PACE accelereren als een sportwagen. Hij accelereert naar 100 km/h in 4,8 seconden.

 • Jaguar I-PACE Battery

  ACCU

  De 90 kWh accu van de I‑PACE is opgebouwd uit lithium-ion pouch-cellen met een hoge energiedichtheid. Het ontwerp en het geavanceerde systeem voor thermisch beheer ondersteunen een lange levensduur en perioden van onafgebroken maximum vermogen.

 • Jaguar I-PACE Power

  VERMOGEN

  De I-PACE wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. Deze motoren genereren samen 400 pk en een koppel van 696 Nm, en zijn vergelijkbaar met de technologie die wordt gebruikt in de I‑TYPE Formule E-raceauto.

 • Jaguar I-PACE Dimensions

  AFMETINGEN

  De I‑PACE combineert compacte exterieurafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Het interieur biedt vijf volwaardige zitplaatsen, innovatieve opbergruimtes, een royale bagageruimte van ruim 1.453 liter achterin en 27 liter voorin.

 • Jaguar I-PACE Charging

  OPLADEN

  Met een 50 kW DC-snellader (gelijkstroom) – die u aantreft bij de meeste openbare laadstations – kan de I‑PACE tot wel 270 km actieradius per uur toevoegen2.

ELEKTRIFICATIE

 • ACTIERADIUS EN OPLAADPROCES

  Of dit nu uw eerste of volgende elektrische auto is, gebruik onze vragenlijst over het opladen om te zien hoe de Jaguar I-PACE naadloos aansluit bij uw lifestyle.

 • STIMULERINGSREGELINGEN

  Wie rijdt in een I‑PACE profiteert van de financiële voordelen waarop eigenaars van elektrische auto's recht hebben. Stimuleringsregelingen die de dagelijkse rijbeleving aangenamer en kostenefficiënter maken, omvatten mogelijk overheidssubsidies, lagere wegenbelasting, lagere toltarieven voor stadscentra en zelfs toegang tot carpoolstroken.

 • Jaguar I-PACE eTrophy vehicle racing around a circuit

  RACE NAAR INNOVATIE

  Bij Jaguar streven wij ernaar om elektrische auto's te bouwen die een opwindende rijbeleving bieden en er bovendien prachtig uitzien. Sinds 2016 neemt Jaguar deel aan het Formule E-kampioenschap en in 2018 is de I-PACE eTROPHY wereldwijd de eerste internationale raceklasse geworden voor volledig elektrische productiemodellen. Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk in onze race naar innovatie.

'VIRTUAL REALITY' BELEVING JAGUAR I‑PACE

Volg een virtuele rondleiding en bekijk het interieur en exterieur van de volledig elektrische Jaguar I-PACE. Met de indrukwekkende 360° VR-beleving kunt u zelf het revolutionaire exterieurdesign en het strakke, zuivere en prachtig afgewerkte interieur bekijken.

/

EURO NCAP-SCORE VAN VIJF STERREN

Na gewonnen prijzen voor zijn design, prestaties en wendbaarheid heeft de Jaguar I-PACE nu een Euro NCAP-score van vijf sterren ontvangen. Dit is een bevestiging dat hij één van de veiligste auto's in zijn klasse is en toont Jaguar's toewijding voor veiligere gezinsauto's.

De volledig elektrische SUV heeft een lichtgewicht aluminium carrosserie en een geïntegreerd accupakket voor uitzonderlijke stijfheid van de constructie waardoor inzittenden optimaal worden beschermd. Hij is ook uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologie.

/

KIES UW I-PACE

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is het nieuwe proces dat is ingegaan in 2017. Hiermee worden brandstof‑ en energieverbruik, actieradius en emissies van personenauto's in Europa gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. 

2De feitelijke laadtijden kunnen variëren al naar gelang de omgevingsomstandigheden en de beschikbare laadinstallatie.

Officiële EU‑testcijfers uit fabrieksmetingen volgens EU‑wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Reëel opgetekende waarden en algehele EV‑prestatiedata kunnen verschillen al naar gelang de rij‑ en omgevingsomstandigheden.

Specifieke beschreven uitrusting is mogelijk optioneel of afhankelijk van de markt. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor meer informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM‑kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software‑updates, versiebeheer en andere systeem‑/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.