De getoonde voertuigen beantwoorden niet altijd aan de recentste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de gekozen motor. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

ONTDEK DE JAGUAR I-PACE

 • OPWINDENDE RIJBELEVING

  De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto. Zijn elektromotoren en vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een direct koppel van 696 Nm en de wendbaarheid van een sportauto.

 • INSPIREREND LIJNENSPEL

  Met het elegante, zeer aërodynamische design met een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cd is de I‑PACE gemaakt om nog gemakkelijker door de lucht te snijden, voor optimale stabiliteit en maximale actieradius. De I‑PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt prachtig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchthapper in de motorkap en markante achterflanken.

 • INNERLIJKE RUST

  De I‑PACE biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en onverstoord ontwerp, met vloeiende lijne, tal van aanraakfuncties en aangenaam aanvoelende materialen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I‑PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

 • ALTIJD ALLES ONDER CONTROLE

  Ons nieuwe one-touch infotainmentsysteem Pivi Pro biedt alle belangrijke infotainment in één oogopslag. Het is geïnspireerd op uw smartphone en is al even intuïtief.

enable.javascript.txt
enable.javascript.txt
enable.javascript.txt

KLIK VOOR INTERACTIE

KLIK VOOR INTERACTIE

 • Jaguar I-PACE Range

  ACTIERADIUS I-PACE

  Gebruik onze Actieradius-calculator om te zien hoe de Jaguar I-PACE naadloos kan aansluiten op uw lifestyle.

 • Jaguar I-PACE Performance

  I-PACE PRESTATIES

  Met een onmiddellijk beschikbaar koppel en All Wheel Drive-tractie kan de I‑PACE accelereren als een sportwagen. Hij accelereert naar 100 km/u in 4,8 seconden.

 • Jaguar I-PACE Battery

  I-PACE ACCU

  De 90 kWh accu van de I‑PACE is opgebouwd uit lithium-ion pouch-cellen met een hoge energiedichtheid. Het ontwerp en het geavanceerde systeem voor thermisch beheer ondersteunen een lange levensduur en perioden van onafgebroken maximum vermogen.

 • Jaguar I-PACE Power

  I-PACE VERMOGEN

  De I-PACE wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. Deze motoren genereren samen 400 pk en een koppel van 696 Nm, en zijn vergelijkbaar met de technologie die wordt gebruikt in de I‑TYPE Formule E-raceauto.

 • Jaguar I-PACE Dimensions

  I-PACE FUNCTIONALITEIT

  De I‑PACE combineert compacte exterieurafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Het interieur biedt vijf volwaardige zitplaatsen, innovatieve opbergruimtes, een royale bagageruimte van ruim 1.453 liter achterin en 27 liter voorin.

 • Jaguar I-PACE Charging

  I-PACE OPLADEN

  Met twee meegeleverde laadkabels kan de I-PACE thuis of op een groeiend aantal openbare oplaadpunten worden opgeladen.

 • ACTIERADIUS EN OPLAADPROCES

  Of dit nu uw eerste of volgende elektrische auto is, gebruik onze vragenlijst over het opladen om te zien hoe de Jaguar I-PACE naadloos aansluit bij uw lifestyle.

 • STIMULERINGSREGELINGEN

  Wie rijdt in een I‑PACE profiteert van de financiële voordelen waarop eigenaars van elektrische auto's recht hebben. Stimuleringsregelingen die de dagelijkse rijbeleving aangenamer en kostenefficiënter maken, omvatten mogelijk overheidssubsidies, lagere wegenbelasting, lagere toltarieven voor stadscentra en zelfs toegang tot carpoolstroken.

 • RACE NAAR INNOVATIE

  Omdat wij ernaar streven elektrische auto's te bouwen die een opwindende rijbeleving bieden en er even opwindend uitzien, doen wij sinds 2016 mee in de Formule E. Dankzij dit kampioenschap kunnen wij voortdurend nieuwe technologieën testen en ontwikkelen die wij vervolgens gebruiken om onze auto's te verbeteren. Zo bent u verzekerd van een authentieke Jaguar beleving.

KIES UW I-PACE

Creëer uw eigen opwindende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

ONTDEK MEER

 • OPTIES EN ACCESSOIRES

  Personaliseer uw Jaguar I-PACE met ons uitgebreide assortiment opties en accessoires en creëer de perfecte auto voor bij uw lifestyle.

 • VIJF STERREN-VEILIGHEID

  De Jaguar I-PACE heeft een Euro NCAP-score van vijf sterren ontvangen. Dit is een bevestiging dat hij een van de veiligste auto's in zijn klasse is en bewijst Jaguar's continue inspanningen voor het ontwikkelen van veiligere gezinsauto's.

 • JAGUAR I-PACE ALS BEDRIJFSWAGEN

  De Jaguar I-PACE biedt uiterst innovatieve technologieën, emissievrij rijden en een zee aan ruimte dankzij de slimme architectuur, en is daarmee de perfecte auto voor moderne bedrijven.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel.​


Officiële EU‑testcijfers uit fabrieksmetingen volgens EU‑wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Reëel opgetekende waarden en algehele EV‑prestatiedata kunnen verschillen al naar gelang de rij‑ en omgevingsomstandigheden.


Specifieke beschreven uitrusting is mogelijk optioneel of afhankelijk van de markt. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor meer informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM‑kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software‑updates, versiebeheer en andere systeem‑/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.