Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

ORIGINELE JAGUAR ACCESSOIRES

Behalve vijf XE modellen met elk een iets andere persoonlijkheid is er nog een uitgebreid assortiment accessoires om uit te kiezen. Op die manier kunt u een XE creëren die tot in het kleinste detail perfect bij u past.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Met Jaguar accessoires kunt u uw XE personaliseren in overeenstemming met uw smaak, lifestyle en interesses. De populairste accessoires hebben wij gecombineerd in vier handige packs: Exterior, Styling, Convenience en Driver. Bestudeer ze en configureer daarna uw eigen XE of ga naar onze online accessoirecatalogus om het complete programma te bekijken.

CARBONFIBREPACK_018_016_Device-Desktop_1366x600.jpg

CARBON FIBRE PACK

Vervolmaak de performance-uitstraling van de XE met hoogwaardige Carbon Fibre accessoires.

HET CARBON FIBRE PACK OMVAT:

Hoogwaardige, uit Carbon Fibre vervaardigde buitenspiegelkappen en zijroosters*.

*Nicht in Verbindung mit Allradantrieb.

CONFIGUREER
IMG_WRAPPER_MM_STYLINGPACK_165_Device-Desktop_1366x600.jpg

STYLING PACK

Verfraai het fraaie, stijlvolle design van uw XE.

HET STYLING PACK OMVAT:

Zijroosters en buitenspiegelkappen in Gloss Black.

ONTDEK DE XE ACCESSOIRES
IMG_WRAPPER_MM_LIFESTYLEPACK_014_026_Device-Desktop_1366x600.jpg

CONVENIENCE PACK

Een ritje naar bos of strand, of zelfs gewoon boodschappen doen, kan zijn sporen achterlaten in uw auto – help uw XE schoon en netjes te houden.

HET CONVENIENCE PACK OMVAT:

Dwarsdragers met Jaguar logo om alles mee te kunnen nemen, van sportartikelen tot bagage; slijtvaste rubber matten met Jaguar logo om het tapijt schoon te houden en een op maat gemaakte rubber bagagevloermat (niet afgebeeld) die gemakkelijk uit de koffer genomen kan worden om schoon te maken.

ONTDEK DE XE ACCESSOIRES
BUSINESSPACK_027_005_Device-Desktop_1366x600.jpg

DRIVER PACK

Van een weekendje weg tot een zakenreis – houd uw tassen, kleding en andere spullen veilig en opgeruimd.

HET DRIVER PACK OMVAT:

Een Jaguar kledinghanger die aan de hoofdsteun gemonteerd kan worden om uw kleren kreukvrij te houden en een unieke rugleuningtas in premium leder met extra ruimte om spullen netjes op te bergen.

CONFIGUREER

Selecteer de XE uitvoering van uw keuze en voeg naar wens opties en accessoires toe bij het configureren van uw XE. En wanneer u verder wilt gaan dan onze vier hier besproken packs, kunt u uw XE natuurlijk ook verder personaliseren met individuele items uit ons uitgebreide online accessoiresoverzicht.