Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

ORIGINELE JAGUAR ACCESSOIRES

Behalve vijf XE modellen met elk een iets andere persoonlijkheid is er nog een uitgebreid assortiment accessoires om uit te kiezen. Op die manier kunt u een XE creëren die tot in het kleinste detail perfect bij u past.

Red and Blue Jaguar XE with compatible Jaguar Gear Roof Accessories

Met Jaguar accessoires kunt u uw XE personaliseren in overeenstemming met uw smaak, lifestyle en interesses. De populairste accessoires hebben wij gecombineerd in vier handige packs: Exterior, Styling, Convenience en Driver. Bestudeer ze en configureer daarna uw eigen XE of ga naar onze online accessoirecatalogus om het complete programma te bekijken.

XE Carbon Fibre Mirror

HET CARBON FIBRE PACK OMVAT:

Hoogwaardige, uit Carbon Fibre vervaardigde buitenspiegelkappen en zijroosters1.

HET STYLING PACK OMVAT:

Zijroosters en buitenspiegelkappen in Gloss Black.

ONTDEK DE XE ACCESSOIRES
IMG_WRAPPER_MM_LIFESTYLEPACK_014_026_Device-Desktop_1366x600.jpg

CONVENIENCE PACK

Een ritje naar bos of strand, of zelfs gewoon boodschappen doen, kan zijn sporen achterlaten in uw auto – help uw XE schoon en netjes te houden.

HET CONVENIENCE PACK OMVAT:

Dwarsdragers met Jaguar logo om alles mee te kunnen nemen, van sportartikelen tot bagage; slijtvaste rubber matten met Jaguar logo om het tapijt schoon te houden en een op maat gemaakte rubber bagagevloermat (niet afgebeeld) die gemakkelijk uit de koffer genomen kan worden om schoon te maken.

ONTDEK DE XE ACCESSOIRES

Personaliseer uw XE in overeenstemming met uw smaak en lifestyle. Wij hebben de populairste accessoires verzameld in handige Packs, zodat u gemakkelijk kunt kiezen uit en combineren met de Carbon Fibre, Styling en Lifestyle Packs. Personaliseer uw XE door te klikken op de link naar de configurator of klik op 'Zoek accessoires' om het volledige gamma van Jaguar Gear accessoires te ontdekken.

1Nicht in Verbindung mit Allradantrieb.