Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De XE bulkt van de nieuwste technologie die u veilig, geëntertaind en verbonden met de buitenwereld laat rijden.

IMAGE_WRAPPER_MM_X760_18MY_019_GLHD_desktop-1366x650.jpg

JAGUAR INNOVATIE

Met een uitgebreide multimediatechnologie, audio-installaties met een haarscherpe geluidsweergave en intelligente rijhulpsystemen bulkt de XE van de innoverende en perfect geïntegreerde technologie.

TOUCH

Touch is het commandocentrum van de XE. Het 8" touchscreen met intuïtieve 'touch & swipe'-bediening, geeft u het volledige commando over een scala aan functies, inclusief audio, climate control en navigatiesysteem.

ONTDEK TOUCH

TOUCH PRO*

Touch Pro brengt de technologie in de XE op het allerhoogste niveau en biedt een 10,2" touchscreen met razendsnelle respons. Touch Pro biedt een compleet nieuw, voorspellend navigatiesysteem, natuurlijke spraakbediening en 10 GB mediageheugen voor de bestuurder.

ONTDEK TOUCH PRO
img_wrapper_MM_dual_view_X761_18MY_023_JDX-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x769.jpg

DUAL VIEW

Dual View is alleen beschikbaar als optie op Touch Pro. Het stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10,2" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

VIRTUEEL INSTRUMENTENPANEEL**

Het 12,3" HD digitale instrumentenpaneel van de XE heeft een compleet nieuwe grafische interface met geavanceerde functionaliteit om rijden nog plezieriger te maken. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen 3D-navigatie - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

**Optie en alleen beschikbaar als onderdeel van Touch Pro.

WIFI IN DE WAGEN**

Via de krachtige externe antenne van de XE biedt de wifi-hotspot draadloos toegang tot internet, waarbij tegelijkertijd acht apparaten kunnen worden gebruikt. Inzittenden kunnen contact maken met het draadloze netwerk van de wagen om te surfen, te werken, social media te updaten of online te genieten van entertainment.

** Optie

HEAD-UP DISPLAY**

Het optionele Head-Up Display met lasertechnologie van de XE projecteert belangrijke informatie zoals de rijsnelheid, de ingeschakelde versnelling en de aanwijzingen van het navigatiesysteem helder op de voorruit. De technologie zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk naar beneden naar de instrumenten hoeft te kijken en kan u helpen u constant bewust te zijn van de rijsnelheid.

**Optie.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIOSYSTEMEN

De XE biedt een waaier aan geavanceerde audiosystemen, waaronder een 80 watt sterk audiosysteem met zes luidsprekers van Jaguar. Of kies, voor een nog betere luisterbeleving, voor een van de optionele Meridian audiosystemen, inclusief het nieuwe 825 W Surround Sound System met 17 luidsprekers. Deze systemen garanderen dat, ongeacht waar u of uw passagiers zitten in de XE, iedereen geniet van een rijke, omhullende audiobeleving.

MEER WETEN

RIJHULPSYSTEMEN BIJ HET PARKEREN EN IN HET VERKEER

De XE is voorzien van een heel scala aan bestuurderondersteunende systemen, om elke rit veiliger te maken. Dit programma met functies helpt botsingen voorkomen en ondersteunt de bestuurder tijdens het rijden bij een groot aantal verschillende scenario's. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste, innovatieve technologieën.

AUTONOOM NOODSTOPSYSTEEM*

Als een mogelijke aanrijding wordt gedetecteerd, waarschuwt de XE met een geluidssignaal. Visuele waarschuwingen volgen. Doet u niets, dan remt het systeem automatisch om de ernst van een eventuele impact te verminderen.

* Standaarduitrusting.

RIJHULPSYSTEMEN

Het XE-gamma combineert prestaties met geavanceerde technologie en een opvallend design, allemaal onderbouwd door de lichte aluminiumarchitectuur. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.