Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De XE bulkt van de nieuwste technologie die u veilig, geëntertaind en verbonden met de buitenwereld laat rijden.

Jaguar XE In Car Technology

JAGUAR INNOVATIE

Met een uitgebreide multimediatechnologie, audio-installaties met een haarscherpe geluidsweergave en intelligente rijhulpsystemen bulkt de XE van de innoverende en perfect geïntegreerde technologie.

Jaguar XE InControl Touch Screen

TOUCH PRO

Touch Pro brengt de technologie in de XE op het allerhoogste niveau en biedt een 10" touchscreen met razendsnelle respons. Touch Pro biedt een personaliseerbaar startscherm en natuurlijke spraakherkenning.

img_wrapper_MM_dual_view_X761_18MY_023_JDX-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x769.jpg

DUAL VIEW1

Dual View stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld een film op DVD bekijken (met weergave van audio via de draadloze hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder simultaan en over het volledige scherm aanwijzingen van het navigatiesysteem volgt.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY1

Het 12,3" HD Interactive Driver Display van de XE heeft een grafische interface met geavanceerde functionaliteit om rijden nog plezieriger te maken. U hebt de keuze uit vier verschillende thema's en een kaartmodus om het scherm naar uw eigen smaak in te stellen.

WIFI-HOTSPOT

Door verbinding te maken met een 4G-netwerk via de krachtige externe antenne van de XE, kan de WiFi-hotspot u en uw passagiers altijd verbonden houden. Tot acht apparaten kunnen tegelijkertijd gebruikmaken van de hotspot, zodat iedereen onderweg kan werken of van entertainment kan genieten.

HEAD-UP DISPLAY1

Head-Up Display met lasertechnologie projecteert belangrijke informatie zoals de rijsnelheid, de ingeschakelde versnelling en de aanwijzingen van het navigatiesysteem helder op de voorruit. De technologie zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk naar beneden naar de instrumenten hoeft te kijken en kan u helpen u constant bewust te zijn van de rijsnelheid.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIOSYSTEMEN

De XE biedt een gamma geavanceerde audiosystemen, inclusief het 125W Jaguar audiosysteem met 6 luidsprekers. MeridianTM-audiosystemen zorgen voor een nog betere luisterbeleving. Kies voor het Meridian of het Meridian Surround Sound audiosysteem. Het 825 W Meridian Surround Sound audiosysteem met 16 luidsprekers en een subwoofer levert krachtig, helder geluid voor een onovertroffen audiobeleving op elke zitplaats.

ONTDEK MERIDIAN

RIJHULPSYSTEMEN BIJ HET PARKEREN EN IN HET VERKEER

De XE is voorzien van een heel scala aan bestuurderondersteunende systemen, om elke rit veiliger te maken. Dit programma met functies helpt botsingen voorkomen en ondersteunt de bestuurder tijdens het rijden bij een groot aantal verschillende scenario's. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste, innovatieve technologieën.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING4

Indien gevaar voor een potentiële frontale botsing wordt gedetecteerd, geeft de XE een geluidssignaal. Dit wordt gevolgd door een visuele waarschuwing op het instrumentenpaneel. Indien de bestuurder niet ingrijpt, dan remt het systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren.

Het XE-gamma combineert prestaties met geavanceerde technologie en een opvallend design, allemaal onderbouwd door de lichte aluminiumarchitectuur. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.

1Optie.
2Opties. Beschikbaarheid kan per land verschillen.
3Optionele voorzieningen, beschikbaarheid en plaatsing verschillen van markt tot markt.
4Standaarduitrusting (verschilt per land).
5Opties. Beschikbaarheid kan per land verschillen. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om de juiste snelheid aan te houden.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motor. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar concessiehouder voor meer informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.