Jaguar XE drivers view enhanced with the latest technology.

GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIE

De XE is uitgerust met de nieuwste technologie - voor nog meer veiligheid, beveiliging en connectiviteit.

Jaguar XE Touch Pro Duo with a 10 inch upper screen and a 5.5 inch lower screen.

TOUCH PRO DUO

Met de combinatie van een 10" touchscreen boven en een tweede, lagergeplaatst 5,5" Touchscreen maakt Touch Pro Duo dual tasking mogelijk, zodat u gemakkelijk alle functies van de auto kunt bedienen. Gebruik het navigatiesysteem, terwijl u tegelijkertijd bijvoorbeeld het entertainmentsysteem kunt bedienen via het extra onderste scherm1.

INCONTROL

 • Jaguar XE Online Pack.

  ONLINE PACK

  Alle passagiers blijven geconnecteerd met de buitenwereld - ons Online Pack2 biedt een 4G WiFi-hotspot waarbij tegelijkertijd acht apparaten kunnen worden gebruikt. Het Pack omvat tevens Smart Settings; ontworpen om een echt persoonlijke rijbeleving te bieden.

 • Jaguar XE Navigation Pro Map Displayed.

  CONNECTED NAVIGATION PRO

  Ontvang live updates van verkeersinformatie en houd vrienden op de hoogte van uw verwachte aankomsttijd. Connected Navigation Pro2 omvat Door-to-Door Routing vanaf uw smartphone, satellietweergave en informatie over beschikbare parkeerplekken.

 • Jaguar InControl infotainment system displaying accessible apps.

  SMARTPHONE PACK

  Door het scherm van uw smartphone te delen met het InControl infotainmentsysteem blijft u op een veilige manier verbonden met uw smartphone. Apple CarPlay® is een van de beschikbare apps.

  Apple CarPlay is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen.

 • InControl Apps in car experience.

  INCONTROL APPS

  InControl Apps omvat een programma interactieve apps, ontworpen om uw beleving in de auto te verrijken. Geniet van meer dan 40 miljoen muzieknummers en vier miljoen on-demandprogramma's en -podcasts.

 • Jaguar XE Remote accessed via smartwatch.

  REMOTE

  Communiceer met uw XE, waar u ook bent. Remote biedt u de mogelijkheid om het brandstofniveau te controleren, de exacte positie van de auto te bepalen, uw portieren te ver- of ontgrendelen en de verlichting in te schakelen.

 • Silver Jaguar XE driven on road at night.

  SECURE TRACKER

  Bij diefstal wordt de locatie van de XE door Secure Tracker3 (optie) naar de meldkamer gestuurd, die de politie kan waarschuwen zodat uw wagen sneller kan worden teruggehaald.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

Met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar XE geleverd met een SIM-kaart die is uitgerust met een essentieel data-abonnement van 500 MB per maand gedurende de initiële garantieperiode. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Aanvullende data kan worden aangeschaft.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.

GEBRUIKSGEMAK

XE optional wireless device charging.

DRAADLOOS APPARATEN OPLADEN

Blijf altijd geconnecteerd in uw XE. Draadloos apparaten opladen (optie) laadt de batterij van uw telefoon moeiteloos op, voor compleet gebruiksgemak.

XE Clearsight interior rear view mirror.

CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

State-of-the-art technologie in uw Jaguar XE* zorgt voor een onbelemmerd zicht op de weg achter u. Een camera in de dakantenne stuurt live beelden naar uw achteruitkijkspiegel, waardoor constant zicht op de weg achter u is gegarandeerd, ongeacht of uw zicht door de achterruit wordt belemmerd door personen of spullen in de auto.

* Optie. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.

INFOTAINMENT

 • Jaguar XE Head Up Display Graphic projected on windscreen.

  HEAD-UP DISPLAY

  De Head-Up Display technologie projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit, zodat u uw aandacht nog beter bij weg en verkeer kunt houden. U kunt op eenvoudige wijze de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies aflezen - het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

 • Jaguar XE Interactive Driver Display.

  INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  Het 12,3" HD Interactive Driver Display2 biedt u keuze voor weergave op het volledige display van een 3D-kaart of het informatiepaneel met relevantie informatie over uw rit, navigatie en welk muzieknummer wordt afgespeeld.

 • MERIDIANTM AUDIO

  Breng uw muziek tot leven door te kiezen uit twee Meridian™ audiosystemen. Kies voor de geweldige definitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen van het Meridian™ audiosysteem4. Of kies voor het Meridian™ Surround Sound audiosysteem met TrifieldTM technologie, en geniet van de diepte en helderheid van een live concert.

1Optie op S en SE.
2Optie op S.
3Secure Tracker vereist een geschikt datacontract dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.
4Standaard op HSE.

Voor online-functies en WiFi-connectiviteit is een micro-SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist. Het Connect Pro Pack omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.