Jaguar XE Driver Focused Interior Design.

INTERIEUR

Het volledig op de bestuurder afgestemde interieur van de XE kreeg een upgrade en combineert luxe met functionaliteit.

XE EN XE R‑DYNAMIC

Geniet van luxueuze details in het interieur van uw XE, zoals het zachtgenerfd lederen stuur. Benadruk het sportieve karakter met XE R-Dynamic sportzetels en keuze uit een gamma levendige interieurkleuren.

enable.javascript.txt

DESIGNKENMERKEN

 • Jaguar XE Passenger Comfort.

  COMFORT VOOR INZITTENDEN

  De XE heeft een lengte van 4.672 mm en een breedte van 1.850 mm (buitenspiegels ingeklapt) zodat u comfortabel reist, zelfs met drie volwassenen op de achterbank. En met een bagageruimte van wel 455 liter is er royaal ruimte voor al uw bagage.

 • Interior Ambient Lighting.

  SFEERVERLICHTING

  Stem de interieurambiance af op uw smaak en stemming. Verander de kleur en de intensiteit van de verlichting in de hemelconsole, de voetenruimten, de middenconsole, de opbergvakken in de portieren en de portiergrepen met behulp van de personaliseerbare sfeerverlichting.

 • Driver View of Jaguar XE Interior Design Detail.

  DESIGNDETAILS

  Het interieurdesign is ontworpen met aandacht voor detail en accentueert de moderne uitstraling van de XE - van de toepassing van premium materialen tot de waaier aan verschillende interieurafwerkingen. Een voorbeeld hiervan is de in de portieren startende “Riva Hoop” lijn, die boven het dashboard onder de voorruit vloeiend doorloopt.

 • R-Sport badge on XE wheel.

  PERSONALISATIE

  Personaliseer uw XE en voeg uw eigen, individuele touch toe aan het interieur van de XE. U kunt kiezen uit strakke, moderne hout- en interieurafwerkingen die, in combinatie met hoogwaardige ledersoorten, een fraaie aanvulling vormen op onze keuze aan interieurkleuren.

 • Jaguar XE Cabin Air Ionisation

  IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

  Ionisatie van interieurlucht verbetert de luchtkwaliteit in het interieur van uw XE door allergenen, virussen, bacteriën en de bijbehorende geuren uit de lucht te verwijderen. Hiervoor worden deeltjes in de lucht geïoniseerd, waardoor de lucht schoner wordt, wat bijdraagt aan het welzijn van u en uw passagiers.

 • Jaguar XE Interior Stowage.

  OPBERGRUIMTE

  Dankzij elegante en intelligente verfijningen in het interieur beschikt de XE over extra praktische opbergruimtes. De XE biedt royale, handige opbergmogelijkheden voor waterflessen, smartphones en andere voorwerpen.