Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Focus, precisie en groot vakmanschap. De XE is een schitterende plek voor bestuurder en passagiers.

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

OP DE BESTUURDERSZETEL

Zodra u zich in de goed aansluitende zetels laat glijden, wordt u één met de XE. In een Jaguar zit u steeds laag. Naast u draagt de hoge middenconsole bij aan het cockpitgevoel, terwijl het getrapt oplopende dashboard zich elegant voor u uitstrekt. Elke toets, schakelaar en hendel bevindt zich aan uw vingertoppen.

LUXUEUS INSTRUMENTENBORD

Het unieke getrapte instrumentenbord van de XE welft sierlijk van u weg en creëert zo een gevoel van elegantie en ruimte. Het is beschikbaar met zwartglanzende afwerking, of met een van de verschillende eigentijdse afwerkingen in aluminium of hout.

DE XE KOMT TOT LEVEN

Met zijn pulserende hartslag creëert de Start-knop van de XE een emotionele band tussen u en uw wagen. De 'double beat' van 72 slagen per minuut is gelijk aan die van een jaguar roofdier in rust. Druk op de Start-knop en de XE ontwaakt. De wijzers van de instrumenten zwaaien over de wijzerplaten, de motor komt grommend tot leven en de JaguarDrive Selector komt omhoog uit de middenconsole.

IMAGE_WRAPPER_MM_XE_16MY_099_INTERIOR_desktop_1366x650.jpg

DE VERFIJNDSTE MATERIALEN

Ons leder wordt aangekocht bij de beste leveranciers in het Verenigd Koninkrijk en Italië om te garanderen dat het natuurlijk en handschoenzacht aanvoelt. De dubbele stiknaden van het leder maken het geheel niet alleen sterker maar zijn ook beschikbaar in contrasterende kleuren die het luxueuze interieur van de XE accentueren.

PERSONALISERING

In het interieur van de XE creëert u uw eigen, unieke look-and-feel. Wij zorgen voor de kwaliteitsvolle, eigentijdse materialen en het perfecte vakmanschap. U vertelt ons hoe het ideale interieur er voor u uitziet. Behalve verschillende kleurthema's zijn er nog diverse geslaagde, eigentijdse interieurafwerkingen, en kwaliteitsvolle stoffen en ledersoorten waaruit u een keuze kunt maken.

DESIGNDETAILS

Door de hele XE lenen de natuurlijke vormen van de interieurarchitectuur zich perfect voor de uitgebreide keuzemogelijkheden uit eigentijdse of traditionele materialen en afwerkingen. Ventilatieopeningen in chroom met satijnglans die doorlopen in de deurpanelen, interpuncteren beide uiteinden van het instrumentenbord van de XE. Met hun achtergrondverlichting in combinatie met de optionele sfeerverlichting van de XE zetten ze zowel de breedte van het interieur als onze aandacht voor elk detail in de verf.

ZITCOMFORT

Met een lengte van 4.672 mm en een breedte van 1.850 mm (zonder spiegels) biedt de XE achteraan comfortabel plaats aan drie volwassenen. En met een koffervolume van 455 liter is er ook ruim voldoende plaats voor bagage.

STANDAARDUITRUSTING

Het XE-gamma combineert prestaties met geavanceerde technologie en een opvallend design, allemaal onderbouwd door de lichte aluminiumarchitectuur. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.