Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Focus, precisie en groot vakmanschap. De XE is een schitterende plek voor bestuurder en passagiers.

Play Video

De wagens die worden getoond in de filmpjes op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw lokale Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

IN DE BESTUURDERSZETEL

Zodra u zich in de goed aansluitende zetels laat glijden, wordt u één met de XE. In een Jaguar zit u steeds laag. Naast u draagt de hoge middenconsole bij aan het cockpitgevoel, terwijl het getrapt oplopende dashboard zich elegant voor u uitstrekt. Elke toets, schakelaar en hendel bevindt zich aan uw vingertoppen.

Jaguar XE Interior Design
XE 300 SPORT Interior Design

HET VERSCHIL ZIT IN DE DETAILS

De XE 300 SPORT volgt geen trends, maar bepaalt ze. De gele contrasterende stiknaden zorgen voor een opvallende visueel accent in het interieur, voor een unieke, sportieve uitstraling.

LUXUEUS INSTRUMENTENBORD

Het unieke getrapte instrumentenbord van de XE welft sierlijk van u weg en creëert zo een gevoel van elegantie en ruimte. Het is beschikbaar met zwartglanzende afwerking, of met een van de verschillende eigentijdse afwerkingen in aluminium of hout.

DE XE KOMT TOT LEVEN

De verlichte Start-/Stopknop pulseert als een hartslag; de XE creëert een emotionele band tussen u en uw auto. De 'double beat' van 72 slagen per minuut is gelijk aan die van een jaguar roofdier in rust. Druk op de Start-knop en de XE ontwaakt. De wijzers van de instrumenten zwaaien over de wijzerplaten1 en de motor komt grommend tot leven. Bij auto's met automatische transmissie komt de JaguarDrive Selector omhoog in de palm van uw hand.

DE VERFIJNDSTE MATERIALEN

Ons leder wordt aangekocht bij de beste leveranciers in het Verenigd Koninkrijk en Italië om te garanderen dat het natuurlijk en handschoenzacht aanvoelt. De dubbele stiknaden van het leder maken het geheel niet alleen sterker maar zijn ook beschikbaar in contrasterende kleuren die het luxueuze interieur van de XE accentueren.

PERSONALISERING

In het interieur van de XE creëert u uw eigen, unieke look-and-feel. Wij zorgen voor de kwaliteitsvolle, eigentijdse materialen en het perfecte vakmanschap. U vertelt ons hoe het ideale interieur er voor u uitziet. Behalve verschillende kleurthema's zijn er nog diverse geslaagde, eigentijdse interieurafwerkingen, en kwaliteitsvolle stoffen en ledersoorten waaruit u een keuze kunt maken.

300 SPORT SPORTZETELS

Dankzij nauw aansluitende sportzetels met 300 SPORT logo en opvallende, gele contrasterende stiknaden heeft het interieur van de XE 300 SPORT niet alleen een exclusieve uitstraling, maar voelt het ook zo.

ONTDEK DE XE 300 SPORT

DESIGNDETAILS

Door het hele interieur van de XE lenen de natuurlijke vormen van het interieurdesign zich perfect voor de uitgebreide keuzemogelijkheden uit eigentijdse of traditionele materialen en afwerkingen. De overgangen van dashboard naar portierpanelen worden geaccentueerd door ventilatieroosters in Satin Chrome. Ze benadrukken de breedte van het interieur en onze aandacht voor detail. Bij de optionele sfeerverlichting worden ze van achteren verlicht.

ZITCOMFORT

Met een lengte van 4.672 mm en een breedte van 1.850 mm (zonder spiegels) biedt de XE achteraan comfortabel plaats aan drie volwassenen. En met een koffervolume van 455 liter is er ook ruim voldoende plaats voor bagage.

STANDAARDUITRUSTING

Het XE-gamma combineert prestaties met geavanceerde technologie en een opvallend design, allemaal onderbouwd door de lichte aluminiumarchitectuur. Creëer uw perfecte XE met onze configurator.

1Niet het geval wanneer Interactive Driver Display in optie aanwezig is.