KIES UW UITVOERING

Jaguar XE R-Dynamic HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

– Black Exterior Pack
– 19" velgen in Diamond Turned afwerking met Gloss Silver contrast
– Interieurafwerking in Gloss Grey Figured Ebony houtfineer
– Verwarmbare, 16-voudig elektrisch verstelbare sportzetels vooraan met geheugenfunctie aan bestuurderszijde en geperforeerde Windsor lederen bekleding
– Interactive Driver Display: virtueel interactief instrumentenpaneel
– 10" touchscreen met Pivi Pro infotainmentsysteem (incl. navigatie1 en draadloze Apple CarPlay®2 en Android Auto™3 applicaties)
– Meridian™ audiosysteem van 400W met 13 luidsprekers (incl. subwoofer)

Jaguar XE R-Dynamic SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

– Black Exterior Pack
– 19" velgen in Diamond Turned afwerking met Gloss Dark Grey contrast
– Gloss Black interieurafwerking
– Verwarmbare, 12-voudig elektrisch verstelbare sportzetels vooraan met geheugenfunctie aan bestuurderskant en bekleding in geperforeerd duo-leder
– 10" touchscreen met Pivi Pro infotainmentsysteem (incl. navigatie1 en draadloze Apple CarPlay®2 en Android Auto™3 applicaties)
– Meridian™ audiosysteem van 400W met 13 luidsprekers (incl. subwoofer)

Jaguar XE

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

– Bright Exterior Pack
– 18" velgen in Diamond Turned afwerking met Gloss Dark Grey contrast
– Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels met geheugenfunctie en naderingsverlichting, automatisch dimmend aan bestuurderszijde
– Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting en automatische grootlichten (Automatic High Beam Assist)
– Gloss Black interieurafwerking
– 12-voudig elektrisch verstelbare sportzetels vooraan met geheugenfunctie aan bestuurderskant en bekleding in geperforeerd duo-leder
– 10" touchscreen met Pivi Pro infotainmentsysteem (incl. navigatie1 en draadloze Apple CarPlay®2 en Android Auto™3 applicaties)
– Standaard audiosysteem van 140W met 6 luidsperekers

EXTERIEURDESIGN

De Jaguar XE accentueert zijn zelfverzekerde design, van zijn gespierde houding en fraai gevormde motorkap, tot de bumpers, radiatorrooster en lichtmetalen velgen.

Slanke en elegante LED-koplampen met kenmerkende LED-signatuur als dagrijverlichting en dynamische richtingaanwijzers voor- en achteraan zijn standaard op de Jaguar XE. De smalle LED-achterlichten dragen bij aan de sportieve uitstraling van de auto.

De Jaguar XE staat voor alles waar wij in geloven: fraai en stijlvol design, precisietechniek en een tastbaar gevoel van opwinding.

INTERIEURDESIGN

Een interieur met cockpitgevoel biedt een zeer hoog comfortniveau. Geniet van de comfortabele, ergonomisch gevormde zetels bekleed in duo-leder of kies voor het luxueuze gevoel van Windsor leder.

De premium interieurverlichting geeft u volledige controle over de sfeer in uw Jaguar XE, met een keuze aan kleuren om u te helpen de perfecte ambiance te creëren.

De Jaguar SportShift Selector, JaguarDrive Control en de verhoogde middenconsole belichamen de sportieve essentie van de Jaguar XE.

KENMERKEN

De Jaguar XE combineert dynamisch rijgedrag met geavanceerde rijtechnologieën voor betere prestaties.

Boordevol intuïtieve en responsieve technologieën, waaronder het Pivi Pro infotainmentsysteem (inclusief navigatie)1.

De hulpfuncties voor de bestuurder maken het rijden eenvoudiger en veiliger, zonder de flexibele laadruimte van 394 liter te vergeten, voor nog meer gebruiksgemak. En uw kleinere spullen heeft u steeds bij de hand dankzij de diverse bergvakken verspreid in de auto, o.m. in de middenconsole en de portieren.

VIND EEN XE DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Jaguar XE

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe XE, direct beschikbaar bij onze dealers.

 

JAGUAR APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige XE occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

closeup view of headlight

JAGUAR XE UITVOERINGEN

Bekijk alle beschikbare modellen.

Jaguar F-Pace Shock Absorber

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Woman driving Jaguars XE

FOTOGALERIJ

Bekijk de foto's van de Jaguar XE.

††Klik hier om de XE WLTP-waarden te bekijken.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.


1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_be/auto/ voor meer informatie.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteiten zijn afhankelijk van smart home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.


MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.


Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.