Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR

Uitmuntende kwaliteit en vakmanschap gecombineerd met eigentijds Brits design - de XF is een wagen met een markante schoonheid en een dynamische luxe.

Jaguar XF 300 sport exterior - Outstanding quality and craftsmanship together with contemporary British design.

DYNAMISCH ONTWERP

Geniet van een exterieur met strakke en atletische lijnen. Prachtig gelijnde welvingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. Het zelfverzekerde, rechte radiatorrooster en lange power-bulge op de motorkap kondigen zijn krachtige intenties aan.

THE LINE OF BEAUTY

Het perfect geproportioneerde silhouet van de XF sedan wordt gekenmerkt door een enkele, elegante boog die over de gehele lengte van de carrosserie loopt en eindigt in de markante, in de flanken doorlopende LED-achterlichten met door de F-TYPE geïnspireerd design.

BEWUST PRAKTISCH

De XF Sportbrake is een nog ruimere en extra praktische aanvulling op de XF sedan. Het design combineert elementen van een coupé met een krachtig gevoel van dynamiek. Met zijn aërodynamisch gevormde flanken, krachtige taillelijn, naadloos geïntegreerde achterspoiler en LED-achterlichten oogt de Sportbrake doelbewust en praktisch.

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

De vorm van de XF werd minutieus geoptimaliseerd voor een uitstekende aerodynamica en stabiliteit bij elke snelheid. Dankzij een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,26 klieft de XF haarscherp door de lucht, met een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot als resultaat. Elk element benut maximaal het aerodynamische potentieel van het koetswerk maar vrijwaart tegelijk de prachtige proporties van de XF.

X260_18MY_022_GLHD_Device-Desktop_1366x660.jpg
X260_18MY_031_GLHD_Device-Desktop_1366x660.jpg
X260_18MY_024_GLHD_FULLBLEED1-device_desktop-1366x660.jpg
Jaguar XF 300 sport exterior - The Dark Satin Grey Metallic wheels, available in 19” and 20”1, are exclusive to XF 300 SPORT.

XF 300 SPORT

De lichtmetalen velgen in Dark Satin Grey Metallic, beschikbaar in 19" en 20"1, zijn exclusief voor de XF 300 SPORT. De bijpassende exterieurdetails in Dark Satin Grey dragen bij aan de indrukwekkende uitstraling van de auto.

KIES UW UITVOERING

LEDDAGRIJLICHTEN MET KARAKTERISTIEKE "J BLADE" STYLING VAN JAGUAR

De dynamisch meedraaiende ledkoplampen1 met karakteristieke "J Blade" leddagrijlichten geven de XF een fantastische uitstraling.

VERCHROOMDE ZIJDELINGSE VENTILATIESLEUVEN

Verchroomde zijdelingse ventilatiesleuven met "Jaguar" opschrift verwijzen naar het dynamische design en het latente prestatievermogen van de XF.

GLAZEN PANORAMADAK

Het vaste, glazen panoramadak met een oppervlak van 1,6 m2 (optie) van de XF Sportbrake verschaft een ononderbroken zicht op de omgeving. Het is het grootste in zijn klasse en uit één plaat glas vervaardigd.

CONFIGURATOR

DOOR DE F‑TYPE GEÏNSPIREERDE ACHTERLICHTE

Een van de vele verfijnde details van de XF sedan is het unieke 'pinstripe'‑element van de markante, door de F‑TYPE geïnspireerde LED‑achterlichten.

PRACHTIGE LICHTEN

De LED‑achterlichten van de XF Sportbrake hebben een elegante, door de F‑TYPE geïnspireerde ronding in het midden van het design. Hierdoor zijn ze in het donker onmiddellijk herkenbaar.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.

1Optie.