DYNAMISCH ONTWERP

Geniet van een exterieur met strakke en atletische lijnen. Prachtig gelijnde welvingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. Het zelfverzekerde, rechte radiatorrooster en lange power-bulge op de motorkap kondigen zijn krachtige intenties aan.

 • THE LINE OF BEAUTY

  Het perfect geproportioneerde silhouet van de XF sedan wordt gekenmerkt door een enkele, elegante boog die over de gehele lengte van de carrosserie loopt en eindigt in de markante, in de flanken doorlopende LED-achterlichten met door de F‑TYPE geïnspireerd design.

 • Jaguar XF Sportbrake - Practical on Purpose.

  BEWUST PRAKTISCH

  De XF Sportbrake is een nog ruimere en extra praktische aanvulling op de XF sedan. Het design combineert elementen van een coupé met een krachtig gevoel van dynamiek. Met zijn aërodynamisch gevormde flanken, krachtige taillelijn, naadloos geïntegreerde achterspoiler en LED-achterlichten oogt de Sportbrake doelbewust en praktisch.

 • Jaguar XF Driving On Road - Advanced Aerodynamics.

  GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

  De vorm van de XF werd minutieus geoptimaliseerd voor een uitstekende aerodynamica en stabiliteit bij elke snelheid. Dankzij een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,26 klieft de XF haarscherp door de lucht, met een lager brandstofverbruik en een lagere uitstoot als resultaat. Elk element benut maximaal het aerodynamische potentieel van het koetswerk maar vrijwaart tegelijk de prachtige proporties van de XF.

SPECIALE SERIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Jaguar XF - Signature J Blade LED Lights.

  LED-DAGRIJLICHTEN MET KARAKTERISTIEKE ‘J-BLADE’ JAGUAR SIGNATUUR

  De dynamisch meedraaiende LED-koplampen1 met karakteristieke ‘J-blade’ LED-dagrijlichten geven de XF een fantastische uitstraling.

 • Jaguar XF -Panoramic Roof

  GLAZEN PANORAMADAK

  Het vast, glazen panoramadak2 van de XF Sportbrake, beschikbaar in optie, is het grootste in zijn klasse, uit één plaat glas vervaardigd, heeft een oppervlak van 1,6 m2 en verschaft de inzittenden een ononderbroken zicht op de hemel.

 • Jaguar XF Striking Light LED Tail Light.

  PRACHTIGE LICHTEN

  De LED‑achterlichten van de XF Sportbrake hebben een elegante, door de F‑TYPE geïnspireerde ronding in het midden van het design. Hierdoor zijn ze in het donker onmiddellijk herkenbaar.

 • Jaguar XF F-Type Inspired Tail Lights.

  DOOR DE F‑TYPE GEÏNSPIREERDE ACHTERLICHTEN

  Een van de vele verfijnde details van de XF sedan is het unieke 'pinstripe'‑element van de markante, door de F‑TYPE geïnspireerde LED‑achterlichten.

 • Jaguar XF - Chrome Side Vents.

  VERCHROOMDE ZIJDELINGSE VENTILATIESLEUVEN

  Verchroomde zijdelingse ventilatiesleuven met "Jaguar" opschrift verwijzen naar het dynamische design en het latente prestatievermogen van de XF.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.

1Specificaties, opties en beschikbaarheid variëren per land. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.
2Standaard met elektrisch bediend zonnescherm.