Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

VOERTUIGTECHNOLOGIE

De intuïtieve technologieën van de XF maken elke rit veiliger, sterker verbonden en aangenamer.

X260_18MY_025_GLHD_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

JAGUAR INNOVATIE

Van uitgebreide multimedia-technologie tot hoogwaardige sound systems en intelligente bestuurderondersteunende systemen - elke XF is uitgerust met Jaguar's innovatieve en naadloos geïntegreerde InControl technologieën.

Play Video

The vehicles shown in the filmed content on this website may not be exact representations of recent upgrades and enhancements. Please refer to your local Jaguar Retailer for the latest specifications.

INCONTROL*

Geniet van het nieuwste infotainment en blijf verbonden met uw XF en de buitenwereld via InControl, een pakket geavanceerde technologieën van Jaguar. De intelligente oplossingen van InControl laten zich naadloos integreren met uw smartphone, data en media, en verbeteren en verrijken zowel uw eigendoms- als rijbeleving.

TOUCH

Het Touch infotainmentsysteem is de centrale plek in de XF voor connectiviteit, instellingen en entertainment. Het 8" aanraakscherm met intuïtieve "touch & swipe"-bediening geeft u de volledige controle over een scala aan functies, zoals het audiosysteem, de klimaatregeling en het navigatiesysteem.

Het optionele Connect pack breidt het Touch verder uit en geeft u de mogelijkheid om in het interieur van de wagen een wifihotspot te creëren die gebruikmaakt van de antenne van de wagen. Een ander element uit het pack is een multifunctionele app waarmee u via uw smartphone een aantal zaken van uw XF kunt controleren en ermee in interactie kunt gaan.

ONTDEK TOUCH

TOUCH PRO

Touch Pro brengt de technologie in de XF op het allerhoogste niveau en biedt een 10,2" touchscreen met razendsnelle respons. Touch Pro biedt spraakbediening met natuurlijke dialoog, 10 GB aan opslag voor uw persoonlijke media en een compleet nieuw navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten en een voorspellende navigatiefunctie.

Het bijbehorende, optionele Connect Pro Pack biedt naast de functionaliteit van Connect nog extra functies die alleen beschikbaar zijn in combinatie met Touch Pro. Unieke functies zijn onder meer satellietweergaven en Online Routing, die live verkeerscondities evalueert, zodat u uw reis in de kortst mogelijke tijd kunt afleggen.

ONTDEK TOUCH PRO

DUAL VIEW

Het optionele Dual View beeldscherm stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10,2" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld naar een film kijken (en naar het geluid luisteren via een draadloze surround sound-hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder naar het navigatiesysteem kijkt.

dual_view_X260_18MY_016_JDX_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x769.jpg

INCONTROL

WIFI IN DE WAGEN

De optionele InControl Connect en InControl Connect Pro packs omvatten wifi hotspot dat gebruikmaakt van de krachtige buitenantenne van de XF. Inzittenden kunnen er tot acht apparaten draadloos mee verbinden met het wifinetwerk van de XF.

HEAD-UP DISPLAY MET LASERTECHNOLOGIE

Meer aandacht voor weg en verkeer met het geavanceerde Head-Up Display met lasertechnologie* voor de XF. Dit optionele, geavanceerde systeem projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. De weergave is haarscherp en helder, en blijft ook goed leesbaar in fel zonlicht. Het systeem toont de rijsnelheid, de aanwijzingen van het navigatiesysteem, de meldingen van de snelheidsregelaar, en de verkeersborden die werden herkend (als de wagen is uitgerust met verkeersbordenherkenning).

De in de video's getoonde voertuigen kunnen licht verschillen van de recentste specificaties. Raadpleeg uw Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het 12,3" HD digitale instrumentenpaneel** van de XF heeft een compleet nieuwe grafische interface met geavanceerde functionaliteit om rijden nog plezieriger te maken. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen 3D-navigatie - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

** Alleen beschikbaar als onderdeel van Touch Pro.

De wagens die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

AUDIOSYSTEMEN

De fantastische audiosystemen van de XF brengen uw muziek tot leven. De standaard Jaguar audio-installatie geeft muziek diepgang met 8 luidsprekers. Upgrade naar Touch Pro voor een nog betere luisterbeleving en geniet van het 380 W audiosysteem met 11 luidsprekers of het optionele 825 W Surround Sound audiosysteem met 17 luidsprekers, dat klinkt alsof u in een concertzaal zit. Alle systemen zorgen dat alle inzittenden van de XF kunnen genieten van een rijke, 'omhullende' audiobeleving.

MEER WETEN

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.

* Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.