Jaguar XF Head-Up Display.

VOERTUIG -TECHNOLOGIE

De intuïtieve technologieën van de XF maken elke rit veiliger, sterker verbonden en aangenamer.

INCONTROL

Geniet van het nieuwste infotainment en blijf verbonden met uw XF en de buitenwereld via InControl1, een pakket geavanceerde technologieën van Jaguar. De intelligente oplossingen van InControl laten zich naadloos integreren met uw smartphone, data en media, en verbeteren en verrijken zowel uw eigendoms- als rijbeleving.

 • JAGUAR INNOVATIE

  Van uitgebreide multimedia-technologie tot hoogwaardige sound systems en intelligente bestuurderondersteunende systemen - elke XF is uitgerust met Jaguar's innovatieve en naadloos geïntegreerde InControl technologieën.

 • TOUCH PRO

  De XF biedt standaard geavanceerde Touch Pro-technologie, inclusief een 10" touchscreen en snelle reactietijden. Touch Pro biedt spraakherkenning met natuurlijke dialoog, een compleet nieuw navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten en een voorspellende navigatiefunctie1.

 • SMARTPHONE PACK

  Blijf op een veilige manier verbonden met uw smartphone, ook in de auto. Bedien voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps, zoals Spotify®, via het touchscreen van de XF, waarbij u uw Apple®-smartphone aansluit via een USB-verbinding.

 • Jaguar XF Dual View Display.

  DUAL VIEW

  Het optionele Dual View-systeem2 stelt bestuurder en voorpassagier in staat om tegelijkertijd twee verschillende functies te gebruiken op hetzelfde 10" touchscreen. Zo kan de voorpassagier bijvoorbeeld naar een film kijken (en naar het geluid luisteren via een draadloze surround sound-hoofdtelefoon), terwijl de bestuurder simultaan en eveneens op het volledige scherm naar het navigatiesysteem kijkt.

CONNECTIVITEIT

 • CONNECT PRO PACK

  Het in optie beschikbare Connect Pro Pack1 maakt het mogelijk om tot acht apparaten draadloos te verbinden met internet via een WiFi-hotspot in de auto. Met de functie Remote Premium uit het Connect Pro Pack kunt u op afstand via de InControl Remote-app op uw smartphone de status van uw XF controleren en een aantal functies bedienen.

 • PROTECT

  Protect1, dat standaard is op elke XF, zorgt voor gemoedsrust met SOS Noodoproep en Jaguar Assistance. De Remote Essentials Smartphone App geeft u bovendien belangrijke informatie over uw XF, waar u ook bent. Controleer vanop afstand hoeveel brandstof er nog in de tank zit, vind uw XF terug in een drukke parking, registreer uw ritten en controleer zelfs of u geen raam open hebt gelaten.

 • SECURE TRACKER

  Secure Tracker3, optie op de XF, detecteert diefstal en ongeautoriseerde beweging van uw auto. Het bepaalt de locatie van de XF en geeft deze door aan de Secure Tracker-meldkamer, zodat de auto snel kan worden teruggevonden. Zelfs wanneer uw auto is gestolen inclusief sleutels, kunt u het systeem activeren door de meldkamer te bellen via de Remote App1.

BLIJF VERBONDEN OP DE WEG

Met 'Pro Services en WiFi-hotspot' wordt uw nieuwe Jaguar XF geleverd met een SIM-kaart die is uitgerust met een essentieel data-abonnement van 500 MB per maand gedurende de initiële garantieperiode. U bent beter verbonden en ontvangt live verkeersinformatie en nog veel meer. Aanvullende data kan worden aangeschaft.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.

INFOTAINMENT

 • Jaguar XF Driving On Road.

  WIFI AAN BOORD

  Het Connect Pro Pack4 biedt een WiFi-hotspot die gebruikmaakt van de krachtige antenne van de XF, zodat inzittenden tot acht apparaten draadloos kunnen verbinden met internet via het WiFi-netwerk1 van de XF.

 • HEAD-UP DISPLAY

  Meer aandacht voor weg en verkeer met het geavanceerde Head-Up Display5 met lasertechnologie voor de XF. Dit optionele, geavanceerde systeem projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. De weergave is haarscherp en helder, en blijft ook goed leesbaar in fel zonlicht. Het systeem toont de rijsnelheid, de aanwijzingen van het navigatiesysteem, de meldingen van de snelheidsregelaar, en de verkeersborden die werden herkend (als de wagen is uitgerust met verkeersbordenherkenning).

  De in de video's getoonde voertuigen kunnen licht verschillen van de recentste specificaties. Raadpleeg uw Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

 • INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

  Het 12,3" HD Interactive Driver Display4 toont relevante informatie tijdens uw ritten, inclusief een 3D-kaart van het navigatiesysteem op het volledige display, precies waar u deze het beste kunt bekijken. De hoge resolutie garandeert maximale helderheid en de geavanceerde processor zorgt voor soepel bewegende, haarscherpe beelden.

 • AUDIO

  Het Jaguar audiosysteem (180 W) biedt luisterplezier via 8 luidsprekers. Voor een nog betere luisterbeleving kiest u voor het Meridian™ audiosysteem (380 W) met 10 luidsprekers en tweekanaals subwoofer of het Meridian Surround Sound audiosysteem (825 W) met 16 luidsprekers en tweekanaals subwoofer (opties). Alle inzittenden, ongeacht hun zitplaats in de XF, genieten van een rijke, indrukwekkende audiobeleving.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.

1Voor online-functies en WiFi-connectiviteit is een micro-SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist. Het Connect Pro Pack omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient bedieningen aan boord alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
2Alleen i.c.m. Navigation Pro, CD/DVD-speler en MeridianTM of Meridian™ Surround Sound audiosysteem.
3Secure Tracker omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.
4Alleen i.c.m. Navigation Pro.
5Alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit.

Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Raadpleeg uw Jaguar concessiehouder voor de meest actuele informatie voor uw land.
De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.