Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEUR

Het interieur van de XF biedt uiterst luxueuze keuzevrijheid en royale ruimte.

Play Video

De in de video's getoonde voertuigen kunnen licht verschillen van de recentste specificaties. Raadpleeg uw Jaguar concessiehouder voor meer informatie.

EIGENTIJDS VAKMANSCHAP

Binnenin de XF wordt een scala aan eigentijdse materialen op perfecte wijze gecombineerd om een uitzonderlijk comfort en gevoel van welzijn te creëren.

Jaguar XF 300 sport exterior - every part of XF 300 SPORT’s cockpit has been meticulously designed and beautifully executed.

ONGEËVENAARD

Van de aluminium schakelhendels aan het stuur tot het zachtgenerfd lederen stuurwiel is elk element van het interieur van de XF 300 SPORT zorgvuldig ontworpen en prachtig uitgevoerd.

IN DE BESTUURDERSZETEL

Druk de startknop in. De XF ontwaakt. Perfect gechoreografeerd draaien de ventilatieroosters open, de JaguarDrive Selector in eigentijds gesatineerd zwart1 rijst vloeiend uit de middenconsole omhoog, de motor gromt – het doet u uitkijken naar de rit die gaat volgen.

IMAGE_WRAPPER_MM_XE_16MY_099_INTERIOR_desktop_1366x650.jpg

DE VERFIJNDSTE MATERIALEN

Dankzij met de grootste zorg geselecteerde ledervariëteiten en interieurafwerkingen voelt alles in de XF luxueus aan. Of u nu de voorkeur geeft aan carbon fibre of hout als aanvulling op het prachtige leder, u kunt uw XF altijd exact de look-and-feel geven die u wenst.

XF 300 SPORT SPORTZETELS

Deze 14-voudig elektrisch verstelbare sportzetels zijn voorzien van opvallende, dubbele, gele contrasterende stiknaden en 300 SPORT logo in reliëf op de hoofdsteunen.

MEER WETEN

DESIGNDETAILS

De XF combineert zorgvuldig vakmanschap met eigentijdse materialen om talrijke keuzemogelijkheden voor het interieur te bieden. Uiterst soepel generfd Windsor leder met dubbele stiknaden kan worden aangevuld met prachtige interieurafwerkingen en hoogwaardige stoffen in verschillende tinten.

PERSONALISERING

Dankzij fraaie, moderne interieurafwerkingen, hoogwaardige stoffen en lederen zetelbekledingen, en een uitgebreid gamma kleurcombinaties creëert u een XF die exact bij u past. U kunt zelfs een eigen tekst kiezen voor de verlichte instapsierdrempels2.

CONFIGURATOR

RUIMTE OM TE ONTSPANNEN

Het interieur van de XF is het summum van luxe, keuzevrijheid en royale ruimte. De ruime hoofd- en beenruimte achterin bieden toonaangevend comfort voor passagiers. De sfeerverlichting versterkt de ambiance in het interieur van de XF, terwijl de ledleeslampjes een heldere, persoonlijke verlichting bieden.

FRESH AIR THINKING

Om de luchtkwaliteit in het interieur te verbeteren, biedt de XF Sportbrake een nieuw ionisatiesysteem (optie). Bij dit systeem wordt de ventilatielucht door een ionisator gefilterd en gezuiverd voordat het via de ventilatieroosters in het interieur komt. Dit neutraliseert geuren en minimaliseert de hoeveelheid bacteriën en verontreiniging, voor een aangenamere en gezondere interieurambiance.

SWIPE OPEN, SWIPE DICHT

Geniet van nog meer natuurlijk licht en een ruimer gevoel in het interieur van de XF Sportbrake met het vaste glazen panoramadak (optie) met een oppervlak van 1,6 m2. Dit is het grootste, uit één glasplaat gemaakte glazen dak in zijn klasse. Als optie is ook een zonwering met handsfree-bediening beschikbaar, die kan worden geopend en gesloten met een simpele zwaaibeweging van uw hand. Zo kunt u altijd uw aandacht bij weg en verkeer houden.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.

1Enkel in combinatie met automatische versnellingsbak.
2Optie op alle modellen; niet beschikbaar op Pure.