EIGENTIJDS VAKMANSCHAP

Binnenin de XF wordt een scala aan eigentijdse materialen op perfecte wijze gecombineerd om een uitzonderlijk comfort en gevoel van welzijn te creëren.

AAN HET STUUR

Druk de startknop in. De XF ontwaakt. Perfect gechoreografeerd draaien de ventilatieroosters open, de JaguarDrive Selector in eigentijds gesatineerd zwart1 rijst vloeiend uit de middenconsole omhoog, de motor gromt – het doet u uitkijken naar de rit die gaat volgen.

/

SPECIALE SERIES

DESIGN

 • Jaguar XF Finest Materials Options.

  DE VERFIJNDSTE MATERIALEN

  Dankzij met de grootste zorg geselecteerde ledervariëteiten en interieurafwerkingen voelt alles in de XF luxueus aan. Of u nu de voorkeur geeft aan carbon fibre of hout als aanvulling op het prachtige leder, u kunt uw XF altijd exact de look-and-feel geven die u wenst.

 • Inteiror Design Details.

  DESIGNDETAILS

  De XF combineert zorgvuldig vakmanschap met eigentijdse materialen tot royale keuzemogelijkheden voor interieurcombinaties. Uiterst soepel generfd Windsor2 leder met dubbele stiknaden kan worden gekozen als aanvulling op prachtig houtfineer en hoogwaardige stoffen in verschillende tinten.

 • Jaguar XF Personalised Interior.

  PERSONALISERING

  Dankzij fraaie, moderne interieurafwerkingen, hoogwaardige stoffen en lederen zetelbekledingen, en een uitgebreid gamma kleurcombinaties creëert u een XF die exact bij u past. U kunt zelfs een eigen tekst kiezen voor de verlichte instapsierdrempels2.

 • Jaguar XF Interior Spacious Design.

  RUIMTE VOOR ONTSPANNING

  Het interieur van de XF is het summum van luxe, keuzemogelijkheden en royale ruimte. De riante hoofd- en beenruimte achterin bieden toonaangevend comfort voor passagiers. De sfeerverlichting2 versterkt de ambiance in het interieur van de XF, en LED-leeslampjes bieden heldere, individuele verlichting.

 • Jaguar XF Fresh Air Flow Ionisation System Diagram.

  EEN FRISSE WIND

  Om de kwaliteit van de interieurlucht te verbeteren, biedt de XF Sportbrake een ionisatiesysteem, beschikbaar in optie. Bij dit systeem wordt de ventilatielucht door een ionisator gefilterd en gezuiverd voordat de lucht via de ventilatieroosters in het interieur komt. Dit neutraliseert geuren en minimaliseert de hoeveelheid bacteriën en verontreiniging, voor een aangenamere en gezondere interieurambiance.

 • Jaguar XF Panoramic Glass Roof Light Wave.

  EEN GOLF VAN LICHT EN RUIMTE

  Het vaste, glazen panoramadak (optie) 3 van de XF Sportbrake, beschikbaar in optie, maakt het interieur nog lichter en ruimer. Met een oppervlak van 1,6 m2 is dit het grootste, uit één glasplaat gemaakte dak in zijn klasse. Als optie is ook een zonnescherm met handenvrije bediening beschikbaar, dat kan worden geopend en gesloten met een simpele zwaaibeweging van uw hand. Zo kunt u altijd uw aandacht bij weg en verkeer houden.

Het eigentijdse en bekroonde design, de geavanceerde rijdynamiek en het gesofistikeerde infotainment van Jaguar onderscheiden de XF van de concurrentie. Creëer de voor u perfecte XF met onze configurator.

1Alleen i.c.m. automatische transmissie.
2Opties en beschikbaarheid variëren per model. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.
3Standaard met elektrisch bediend zonnescherm.