Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

TAP TO INTERACT

VANAF

€ 44.370

 • CO2-EMISSIES (g/km)
 • Vanaf 136 voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 143 voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK in gecombineerde cyclus (l/100 km)
 • Vanaf 5,2 voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 5,4 voor de versie met automaat
 • CO2-EMISSIES (g/km)
 • Vanaf 134 g/km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 142 g/km voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK in gecombineerde cyclus (l/100 km)
 • Vanaf 5,1 l/100 km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 5,4 l/100 km voor de versie met automaat

TAP TO INTERACT

VANAF

€ 41.870

 • CO2-EMISSIES (g/km)
 • Vanaf 129 voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 138 voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK in gecombineerde cyclus (l/100 km)
 • Vanaf 4,9 voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 5,3 voor de versie met automaat
 • CO2-EMISSIES (g/km)
 • Vanaf 129 g/km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 138 g/km voor de versie met automaat
 • BRANDSTOFVERBRUIK in gecombineerde cyclus (l/100 km)
 • Vanaf 4,9 l/100 km voor de handgeschakelde versie
 • Vanaf 5,2 l/100 km voor de versie met automaat

De XF bouwt voort op het succes van een wagen die van alle Jaguars het vaakst in de prijzen is gevallen. Met zijn ongeëvenaarde mix van stijl en inhoud combineert hij op een bijzonder geslaagde manier design, dynamiek en verfijning tot een wagen die zowel opwindend als efficiënt is. Allemaal in de verf gezet door de nieuwste technologie die u veilig, verbonden met de buitenwereld, en ontspannen laat rijden.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

Play Video
X260_18MY_022_GLHD-desktop-1366x768.jpg

SEDAN OF SPORTBRAKE

Of u nu kiest voor de markante en zakelijke uitstraling van de sedan of de stijlvolle veelzijdigheid van de Sportbrake - de XF biedt altijd een dynamische rijbeleving.

Jaguar XF 300 sport - A quiet confidence and a distinctive look that commands attention.

XF 300 SPORT

Een zelfverzekerde houding en een opvallende verschijning die indruk maken. Geel gekleurde remklauwen, zijdelingse sierlijsten in Dark Satin Grey en fraaie 300 Sport badges. De XF 300 SPORT is klaar voor de start.

ONTDEK DE XF 300 SPORT

LICHTGEWICHT, INSTINCTIEF, ALERT

Dankzij de lichtgewicht aluminiumarchitectuur van Jaguar is de XF efficiënter, liggen zijn gebruikskosten lager en heeft hij een uitstoot vanaf slechts 129 g/km1. Tijdens het rijden bieden de lichtgewicht voorwielophanging met dubbele wishbones en de Integral Link achterwielophanging een schitterend rijcomfort en een sublieme wendbaarheid.

BEKIJK PRESTATIES

PERFECTIE EN VAKMANSCHAP

De XF is een wagen met keuzemogelijkheden en luxe op maat. Een plek waar verfijnde materialen met groot vakmanschap worden samengebracht tot een geheel dat concreet vormgeeft aan puur, allesomvattend comfort. Waar u ook plaatsneemt in de XF, het eigentijdse design, het overvloedige daglicht en het verfijnde vakmanschap creëren een sfeer van ontspannen raffinement.

ONTDEK HET INTERIEUR

INCONTROL

Blijf verbonden en entertained via het InControl infotainmentsysteem van de XF. Elke XF is standaard uitgerust met de krachtige Touch Pro-technologieën van de volgende generatie. Alert, intuïtief en naadloos geïntegreerd – Jaguar technologie biedt oplossingen die op innovatieve wijze uw rijbeleving verbeteren2.

ONTDEK INTERIEURTECHNOLOGIE

DESIGNED FOR LIFE

De XF sluit geen compromissen tussen assertieve stijl, veelzijdige functionaliteit en veiligheid. Met de geavanceerde rijhulpmiddelen kunt u ontspannen rijden, in de wetenschap dat in de XF uw veiligheid vooropstaat. De praktische bagageruimte en een scala aan innovatieve en handige functies ondersteunen uw lifestyle.

Getoonde uitvoering: XF Sportbrake S, uitgerust met opties

ONTDEK GEBRUIKSGEMAK EN VEILIGHEID

JAGUAR CARE

JAGUAR RIJDEN MET COMPLETE GEMOEDSRUST

De XF wordt aangeboden met een fabrieksgarantie en een gratis onderhoudsprogramma van 3 jaar/100.000 km (eerst bereikte limiet). Dankzij dit standaard voorziene ‘Jaguar Care’ programma, pakt de XF uit met één van de laagste eigendomskosten in zijn klasse. Daarenboven garandeert het uitgebreide bijstandsprogramma Jaguar Assistance u een absolute gemoedsrust, want het is 3 jaar geldig zonder kilometerbeperking.

MEER INFORMATIE
logo_5awards_2015_pos_SIGNPOST-device_desktop-683x340.jpg

EURO NCAP SCORE VAN 5 STERREN

De Jaguar XF behaalde 5 sterren bij de Euro NCAP 2015 veiligheidstesten. Dat is de hoogst mogelijke score.3

De wagen biedt uitstekende bescherming bij een aanrijding en scoort hoog in alle categorieën, waaronder ‘bescherming van inzittenden’ en ‘voetgangersveiligheid’. Hij behoort tot de modellen met de hoogste score in zijn segment.

De XF biedt ook een waaier aan actieve veiligheidssystemen waaronder Autonomous Emergency Braking. Zo wordt dit op zich al indrukwekkende veiligheidsniveau nog verhoogd.

BEZOEK DE EURO NCAP SITE

DE XF ALS BEDRIJFSWAGEN

Bij de ontwikkeling van de XF hebben we rekening gehouden met alle aspecten die een invloed hebben op de Total Cost of Ownership. Het resultaat is een CO2-uitstoot vanaf slechts 129g/km1 en een gecombineerd brandstofverbruik vanaf 4,9 l/100 km1, waarmee de XF een van de leiders is in zijn klasse. Reken daarbij het standaard voorziene Jaguar Care pakket met 3 jaar garantie en gratis onderhoud (beperkt tot 100.000 km), en 3 jaar Jaguar Assistance vanaf de eerste ingebruikname en zonder kilometerbeperking, dan is uw gemoedsrust aan boord van uw XF ongenaakbaar.

ONTDEK DE XF ALS BEDRIJFSWAGEN

ONTDEK HET XF-GAMMA

Elke uitvoering in het XF-gamma biedt een karakteristieke combinatie van efficiëntie, zuinigheid, prestaties en luxe.

ONTDEK XF SEDAN ONTDEK XF SPORTBRAKE

1De cijfers voor de motorprestaties, vebruik en uitstoot zijn alleen van toepassing op de XF Sedan.
2InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.
3Alleen XF Sedan.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO₂‑emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.