UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
White XF long wheelbase and Grey XF short wheelbase driving togehter

NIEUWE JAGUAR XF

Een verbluffende combinatie van uitstraling en prestaties. Voor de Jaguar XF is een nieuwe reeks dieselmotoren leverbaar die zijn uitgerust met semi-hybride technologie (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle).

VANAF

 53.100

CO2-uitstoot gecombineerde cyclus (WLTP TEL-TEH) in g/km

Vanaf 130 - 146††

Brandstofverbruik gecombineerde cyclus (WLTP TEL-TEH) in l/100 km

Vanaf 4,9 - 5,6††

DESIGN

enable.javascript.txt

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE SEDAN

Met royale beenruimte, aanpasbare zitposities en nieuwe massage-instellingen (optie) is uw XF echt uw oase van rust.

KLIK VOOR INTERACTIE

TIK VOOR INTERACTIE

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE SEDAN

De XF trekt de aandacht vanuit elke hoek. Eigentijdse kenmerken, waaronder het met warmfoliedruk veredeld radiatorrooster, maken deel uit van het verbeterde exterieur van de XF.

enable.javascript.txt

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE SPORTBRAKE

Nieuwe XF Sportbrake. Ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar meer ruimte. Van zakelijke bijeenkomsten tot een dagje shopping en zelfs een weekendje weg. Waar u ook naartoe gaat, er is ruimte voor alles en iedereen.

enable.javascript.txt

PRESTATIES

rear view of XF driving on road

RIJPRESTATIES

Ervaar de befaamde rijbeleving van een Jaguar. Ons assortiment omvat nu nieuwe dieselmotoren met semi-hybridetechnologie voor efficiëntere ritten.

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Het Jaguar AWD-systeem (All Wheel Drive) is een unieke vierwielaandrijving en omvat Intelligent Driveline Dynamics, met voorspelling van tractielimieten en verdeelbaar koppel, voor behoud van de controle en een evenwichtig rijgedrag.

 • White XF in motion on an extra urban road.

  TORQUE VECTORING BY BRAKING

  Torque Vectoring by Braking zorgt voor gecontroleerd onafhankelijk remmen voor maximale capaciteiten, zelfs in de krapste bochten. Onderstuur wordt verminderd en de wendbaarheid is vergelijkbaar met die van een sportauto.

 • Blue XF parked on side of the road

  AANDRIJFLIJNEN

  Geniet van een grotere efficiëntie in combinatie met Jaguar prestaties. Naast een reeks efficiënte benzinemotoren is voor de XF een nieuwe reeks dieselmotoren leverbaar die zijn uitgerust met semi-hybridetechnologie; een slim regeneratief systeem dat wordt opgeladen tijdens vertragen en remmen.

 • White XF driving round bend in the road

  DYNAMIC HANDLING PACK

  Dit pack biedt Configurable Dynamics, Adaptive Dynamics, rode remklauwen, een achterspoiler op het kofferdeksel, remschijven van 355 mm vooraan en 325 mm achteraan.

INTERIEURTECHNOLOGIE

GEBRUIKSGEMAK ALS STANDAARD

Tot de standaardkenmerken van Pivi behoren:

• 11,4" touchscreen
• Digitale radio-ontvangst (DAB+)
• Nieuw ontworpen interface
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote App3

In het geval van een upgrade naar Pivi Pro4 wordt u begeleid door de nieuwste artificiële intelligentie in de auto, met functies zoals het zelflerende navigatiesysteem, zodat u tijdens de rit altijd geconnecteerd blijft.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende indelingen, waaronder 3D-navigatiesysteem op volledig scherm, rij-informatie of snel zien wat er wordt afgespeeld, allemaal op een nieuw 12,3" Interactive Driver Display met hoge resolutie.

Head-Up Display5, beschikbaar in optie, projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit. U kunt op eenvoudige wijze de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies aflezen - het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie. U kunt ook zien wie er belt of wat het volgende muzieknummer is.

MERIDIAN™ AUDIOSYSTEEM

Bij het Britse Meridian Audio draait alles om de muzikale beleving. Wij hebben het niet alleen over het verhogen van het volume. Het gaat meer over het intensiveren van diepteniveaus, helderheid en realisme van muziek door gebruik van een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Het resultaat is een audioplatform of het zogenaamde 'geluidsbeeld', dat perfect is voor het interieur van uw XF. Kies uit de MeridianTM of MeridianTM Surround Sound audiosystemen (opties). ​

RUST EN STILTE

Met ons innovatieve Active Road Noise Cancellation (ARNC)6 is het interieur een stillere omgeving waarin inzittenden minder snel moe worden, voor nog meer raffinement.

XF cream interior, facing dashboard
XF interior, facing dashboard
XF side door interior, meridian audio speakers
XF cream interior, facing dashboard
Autoplay Stop
 • media streaming on screen

  BLIJF VERBONDEN

  Het Online Pack7 biedt nog meer geconnecteerde diensten via een ingebouwde SIM-kaart, die toegang biedt tot:

  • Onbeperkte streamingmedia
  • Online spraakherkenning
  • Weervoorspellingen
  • Online agendasynchronisatie

 • 3-Way Split dashboard screen; Navigation, Phone, Music

  ENTERTAINMENT VOOR IEDEREEN

  Kies in optie voor de WiFi-verbinding aan boord met data-abonnement8 om de volgende functies te gebruiken:

  • Mediastreamingservices naar keuze
  • Tot 20 GB data per maand
  • Een via externe antenne geoptimaliseerde verbinding
  • Mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten

 • DRAADLOOS OPLADEN

  Draadloos opladen van apparaten (optie) met signaalversterker voor de telefoon maakt het mogelijk compatibele smartphones op te laden zonder dat u kabels of een oplaadstation nodig hebt. In de auto gebruikt uw telefoon de antenne van de auto voor een beter signaal en duidelijkere gesprekken.

 • IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT MET PM2.5-FILTER

  De optionele Nanoe™-ionisatietechnologie draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Door het activeren van het systeem schakelt u een speciaal ontworpen filter in, dat fijne deeltjes (tot PM2.5) en allergenen zoals stof en pollen uit de buitenlucht aantrekt en vasthoudt.

GEBRUIKSGEMAK EN VEILIGHEID

 • Dog in parked XF loadspace

  BAGAGERUIMTE

  Veel ruimte voor alles wat u nodig hebt tijdens uw reizen. Of het nu gaat om een zaterdag met het gezin of een langere reis, de Sportbrake kan aan uw behoeften voldoen.

 • Activity key on wrist

  ACTIVITY KEY

  Gebruik de water- en schokbestendige, compleet nieuwe Activity Key9 (optie) om uw auto te ontgrendelen, vergrendelen en starten. Welke buitenactiviteiten u ook gepland hebt met vrienden, u hebt niet langer een conventionele autosleutel nodig.

 • XF in clearsight rearview mirror

  CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  Uw Jaguar XF Sedan biedt deze state-of-the-art technologie (optie) voor een onbelemmerd zicht op de weg achter u10. Een camera in de dakantenne stuurt live beelden naar uw achteruitkijkspiegel, waardoor constant zicht op de weg achter u is gegarandeerd, ongeacht of uw zicht door de achterruit wordt belemmerd door personen of spullen in de auto.

 • RIJHULPMIDDELEN

  De Jaguar XF is gebouwd met diverse rijhulpmiddelen waarmee manoeuvreren en parkeren in de stad eenvoudiger en rijden op de snelweg nog plezieriger worden. Deze technologieën verbeteren uw rijbeleving door te helpen de stress weg te nemen.

BLIJF ONTDEKKEN

 • SELECTEER UW JAGUAR XF

  Het volledige modellengamma is hier te vinden, met een uitgebreide selectie ongeëvenaarde designs, prestatiehulpmiddelen en technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail heeft altijd het fundament voor onze auto's gevormd. De nieuwe Jaguar XF is dé rijderskeuze bij uitstek, een prachtige auto die als geen ander voelt.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

UW JAGUAR XF

 • CONFIGURATOR

  Luxueuze zakenauto met markant design, dynamisch rijgedrag en state-of-the-art technologieën. Gebruik de configurator om uw ideale Jaguar XF te creëren.

 • JAGUAR APPROVED: JONGE TWEEDEHANDSWAGENS

  Wanneer u een Jaguar Approved koopt, is onze belofte aan de klant van kracht om u de zekerheid te geven dat uw auto is geverifieerd en verjongd om met volledige gemoedsrust de meest opwindende rijbeleving mogelijk te maken.

JAGUAR ACCESSOIRES

Personaliseer uw XF in functie van uw eigen smaak, uw lifestyle en uw interesses.

JAGUAR COLLECTION

Ons exclusief gamma kleding, accessoires en geschenken is geïnspireerd op onze auto's en hun design.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. TEL (Test Energy Low, energietest licht) en TEH (Test Energy High, energietest zwaar) worden getoond als een gemeten bandbreedte onder WLTP-testomstandigheden. TEL geeft de zuinigste cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de lichtste set opties). TEH geeft de minst zuinige cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de zwaarste set opties). WLTP-wetgeving schrijft voor dat wanneer er een verschil van minder dan 5 g/km CO2 is tussen TEL en TEH, alleen TEH wordt vermeld.​


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

3Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Jaguar Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

5Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met Pivi Pro.

6ARNC-functie alleen beschikbaar i.c.m. Meridian-audiosysteem (optie).

7Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

8Illustratie van Jaguar Click & Go-accessoire dat afzonderlijk beschikbaar is. Tablet niet meegeleverd. Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op www.jaguar.be/nl/incontrol/incontrol-support/terms-and-conditions voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat bij deze functie hoort. Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's. Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.

9De Activity Key kan in ongeveer twee uur worden opgeladen, zodat de batterij tot tien dagen meegaat.

10Alleen voor sedan. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.​ ​

Het bekijken van video’s, die in dit gedeelte van onze website worden weergegeven, vereist het gebruik van cookies. Als u deze inhoud wilt bekijken, moet u uw cookievoorkeuren aanpassen om toestemming te geven voor de volgende soorten cookies:
 • FUNCTIONELE COOKIES