De XF bouwt voort op het succes van een wagen die van alle Jaguars het vaakst in de prijzen is gevallen. Met zijn ongeëvenaarde mix van stijl en inhoud combineert hij op een bijzonder geslaagde manier design, dynamiek en verfijning tot een wagen die zowel opwindend als efficiënt is. Allemaal in de verf gezet door de nieuwste technologie die u veilig, verbonden met de buitenwereld, en ontspannen laat rijden.

ONTDEK HET EXTERIEUR VAN DE XF

enable.javascript.txt
enable.javascript.txt

ONTDEK HET INTERIEUR VAN DE XF

enable.javascript.txt

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TOUCH TO INTERACT

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XF SPORTBRAKE

SEDAN OF SPORTBRAKE

Of u nu kiest voor de markante en zakelijke uitstraling van de sedan of de stijlvolle veelzijdigheid van de Sportbrake - de XF biedt altijd een dynamische rijbeleving.

SPECIALE SERIES

Jaguar Grey XF Chequered Flag Model

DE NIEUWE XF CHEQUERED FLAG

Een markante interpretatie van een verleidelijke mix van design, dynamiek en verfijning van de XF. De XF Chequered Flag biedt unieke badges, lichtmetalen velgen en keuze uit onze populairste motoren, en combineert exclusiviteit met persoonlijke stijl.

DOORDACHT DESIGN

 • LICHTGEWICHT, INSTINCTIEF, ALERT

  Dankzij de lichtgewicht aluminiumarchitectuur van Jaguar is de XF efficiënter, liggen zijn gebruikskosten lager en heeft hij een uitstoot vanaf slechts 124 g/km1. Tijdens het rijden bieden de lichtgewicht voorwielophanging met dubbele wishbones en de Integral Link achterwielophanging een schitterend rijcomfort en een sublieme wendbaarheid.

 • PERFECTIE EN VAKMANSCHAP

  De XF is een wagen met keuzemogelijkheden en luxe op maat. Een plek waar verfijnde materialen met groot vakmanschap worden samengebracht tot een geheel dat concreet vormgeeft aan puur, allesomvattend comfort. Waar u ook plaatsneemt in de XF, het eigentijdse design, het overvloedige daglicht en het verfijnde vakmanschap creëren een sfeer van ontspannen raffinement.

 • INCONTROL

  Blijf verbonden en entertained via het InControl infotainmentsysteem van de XF. Elke XF is standaard uitgerust met de krachtige Touch Pro-technologieën van de volgende generatie. Alert, intuïtief en naadloos geïntegreerd – Jaguar technologie biedt oplossingen die op innovatieve wijze uw rijbeleving verbeteren2.

 • DESIGNED FOR LIFE

  De XF sluit geen compromissen tussen assertieve stijl, veelzijdige functionaliteit en veiligheid. Met de geavanceerde rijhulpmiddelen kunt u ontspannen rijden, in de wetenschap dat in de XF uw veiligheid vooropstaat. De praktische bagageruimte en een scala aan innovatieve en handige functies ondersteunen uw lifestyle.

  Getoonde uitvoering: XF Sportbrake S, uitgerust met opties.

EURO NCAP SCORE VAN 5 STERREN

De Jaguar XF behaalde 5 sterren bij de Euro NCAP 2015 veiligheidstesten. Dat is de hoogst mogelijke score.3

De wagen biedt uitstekende bescherming bij een aanrijding en scoort hoog in alle categorieën, waaronder ‘bescherming van inzittenden’ en ‘voetgangersveiligheid’. Hij behoort tot de modellen met de hoogste score in zijn segment.

De XF biedt ook een waaier aan actieve veiligheidssystemen waaronder Autonomous Emergency Braking. Zo wordt dit op zich al indrukwekkende veiligheidsniveau nog verhoogd.

Jaguar XF 5 Star Euro NCAP Rating.
Jaguar Growler on mesh grille.

ELEKTRISCH, BENZINE- OF NIEUWE EURO 6 DIESEL

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer met vaak starten en stoppen of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

ONTDEK HET XF-GAMMA

Elke uitvoering in het XF-gamma biedt een karakteristieke combinatie van efficiëntie, zuinigheid, prestaties en luxe.

Jaguar XF Range Parked.

1De cijfers voor de motorprestaties, vebruik en uitstoot zijn alleen van toepassing op de XF Sedan.
2InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.
3Alleen XF Sedan.

De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC2 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. NEDC2-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.