Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XF PURE

De essentie van de XF. Jaguar-prestaties in combinatie met efficiëntie.

Pure_XF_16MY_055_LHD-EXTERIOR-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

VANAF

€ 41.870

  • CO2-EMISSIES (g/km)
  • Vanaf 129 versie met manuele versnellingsbak
  • Vanaf 138 versie met automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK in gecombineerde cyclus (l/100 km)
  • Vanaf 4,9 versie met manuele versnellingsbak
  • Vanaf 5,3 versie met automaat

Een markant, aërodynamisch exterieur, met bijpassend, eigentijds interieur. De XF Pure is zeer comfortabel en is uitgerust met Jaguar's InControl infotainmentsysteem met 10" touchscreen om uw ritten nog aangenamer te maken. Of u nu de nadruk wilt leggen op prestaties of efficiëntie, het motorenpallet biedt voor elke wens een oplossing.

PURE_XF_16MY_086_LHD-desktop-1366x769.jpg

PUUR RAFFINEMENT

De recentste technologieën en eigentijds vakmanschap vindt u in de XF Pure. De 8/8-voudig verstelbare zetels en de handbewerkte glanzend zwarte fineerinleg verenigen comfort met stijl. Om elke rit aangenamer te maken beschikt deze versie over het 125 watt sterke Jaguar Sound Systeem met acht luidsprekers.

EEN WAAIER AAN PRESTATIES

De XF biedt een motorenpallet dat loopt van de 2.0 liter viercilinder E-Performance dieselmotor van 163 pk met CO2-emissies vanaf 129 g/km, tot de 2.0 liter viercilinder benzinemotor met een acceleratie van 0-100 km/h in 5,9 seconden. Of u nu kiest voor efficiëntie of prestaties, er is altijd een XF voor u.

TRANSMISSIEKEUZE

De XF is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak1 en een elektronisch gestuurde achttrapsautomaat. De handgeschakelde versnellingsbak koppelt soepele, nauwkeurige schakelovergangen aan een hoogstaand comfortpeil. De automaat schakelt erg vloeiend en snel voor moeiteloze acceleraties.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

We hebben de XF ontworpen met het oog op minimale gebruikskosten. Hij toont zich benijdenswaardig efficiënt met onovertroffen verbruiks- en uitstootcijfers van 4,9 l/100 km en 129 g/km CO2. En dat is nog niet alles. De XF biedt voortaan ook grotere onderhoudsintervallen voor optimale gemoedsrust en uiteraard lagere kosten.

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XF-MODELLEN

CONFIGUREER UW EIGEN XF

Met zijn uitgebreide keuze aan koetswerk- en interieuraccessoires sluit de XF perfect aan bij uw stijl en levensstijl.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_049_JDX-desktop-1366x769.jpg

1Handgeschakelde versnellingsbak enkel beschikbaar op de 2.0 liter viercilinder turbodiesel Ingenium-motoren van 163 pk (E-Performance) en 180 pk .
2De beschikbaarheid van deze functies en systemen, al dan niet tegen meerprijs, verschilt per markt. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.
3Alleen standaard i.c.m. automatische transmissie.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO₂‑emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.