Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XF R-SPORT

Gedurfd en assertief. Ondubbelzinnig sportief, vanbinnen en vanbuiten.

R-Sport_XF_16MY_020_GEE-EXTERIOR-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

VANAF

€ 46.270

  • CO2-EMISSIES (g/km)
  • Vanaf 129 versie met manuele versnellingsbak
  • Vanaf 138 versie met automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK in gecombineerde cyclus (l/100 km)
  • Vanaf 4,9 versie met manuele versnellingsbak
  • Vanaf 5,3 versie met automaat

De XF R-Sport is een uitgesproken uiting van het sportieve karakter van de XF. De gespierde koetswerkstijl draagt bij tot het opvallende design terwijl de sportophanging1 een nauwkeurig rijgedrag biedt en de bestuurder heel wat feedback geeft.

Jaguar XF RSport Interior Design

GEÏNSPIREERD DOOR PRESTATIES

De sportieve persoonlijkheid van de XF komt ook tot uiting in zijn interieur. Een uniek sierelement in Dark Morse Aluminium loopt over het dashboard terwijl centrale designdetails zoals het R-Sport-logo een opvallende stijl creëren.

SPORTIEF INTERIEUR

Sportiviteit in combinatie met de luxe en het raffinement van de XF. Ergonomisch gevormde sportzetels met bekleding in generfd leder en Technical Mesh stof bieden perfecte ondersteuning op lange ritten en houden u stevig op uw plaats in snel genomen bochten. De R-Sport deurdrempelplaten en stuurwielbadge benadrukken het sportieve karakter van de auto.

SPORTIEF KOETSWERK

Het koetswerk van de R-Sport onderscheidt zich door zijn visuele impact. Deze versie valt op door haar unieke koetswerkstijl met een sportieve voorbumper, R-Sport-drempelverbreders in koetswerkkleur, een achterspoiler en een R-Sport-logo op de zijdelingse verluchtingsopeningen.

SPORTOPHANGING1

De sportophanging van de R-Sport omvat stijvere schroefveren en progressief sportievere dempers. Deze veren en dempers zijn afgesteld met het oog op een maximale wendbaarheid en behouden tegelijk de legendarische rijkwaliteiten van Jaguar.

STANDAARD VOORZIEN OP ALLE XF-MODELLEN

CONFIGUREER UW EIGEN XF

Met zijn uitgebreide keuze aan koetswerk- en interieuraccessoires sluit de XF perfect aan bij uw stijl en levensstijl.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_049_JDX-desktop-1366x769.jpg

1 Alleen beschikbaar i.c.m. de 2.0 liter Ingenium benzinemotoren van 200 en 250 pk met RWD en dieselmotoren van 180 en 240 pk met RWD.
2De beschikbaarheid van deze functies en systemen, al dan niet tegen meerprijs, verschilt per markt. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO₂‑emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.