Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XF SPORTBRAKE PURE

De essentie van de XF. Op de bestuurder gerichte Jaguar prestaties in combinatie met efficiency.

MODEL_DISPLAY_XFSB_18MY_PURE_1366x650_jpg

VANAF

€ 40.725

  • CO2-EMISSIES g/km
  • Vanaf 118 versie met manuele versnellingsbak
  • Vanaf 119 versie met automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerde cyclus)
  • Vanaf 4,5 versie met manuele versnellingsbak
  • Vanaf 4,5 versie met automaat

Een opvallend, aerodynamisch koetswerk met een bijpassend, eigentijds interieur. De XF Pure staat in het teken van comfort en beschikt over het nieuwe InControl-infotainmentsysteem van Jaguar met 8"-aanraakscherm om elke rit nog aangenamer te maken. Prestaties of zuinigheid? Maak uw keuze uit een brede waaier aan motoren en transmissies.

PURE_XF_16MY_086_LHD-desktop-1366x768.jpg

PUUR RAFFINEMENT

De recentste technologieën en eigentijds vakmanschap vindt u in de XF Pure. De 8-/8-voudig verstelbare zetels en de handbewerkte glanzend zwarte fineerinleg verenigen comfort met stijl. Om elke rit aangenamer te maken beschikt deze versie over het 80 watt sterke Jaguar Sound Systeem met acht luidsprekers.

UITGEBREIDE PRESTATIES

De XF Sportbrake biedt een heel gamma aan motoren, van de 2.0 liter 4-cilinder E-Performance (163 pk) met een gecombineerd brandstofverbruik vanaf 4,5 l/100km, tot de 3.0 V6-dieselmotor (300 pk) met een indrukwekkend koppel van 700 Nm. Of u nu efficiëntie of prestaties verkiest, er is steeds een XF voor u.

TRANSMISSIEKEUZE

De XF is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak* en een elektronisch gestuurde achttrapsautomaat. De handgeschakelde versnellingsbak koppelt soepele, nauwkeurige schakelovergangen aan een hoogstaand comfortpeil. De automaat schakelt erg vloeiend en snel voor moeiteloze acceleraties.

*De handgeschakelde transmissie is verkrijgbaar op volgende twee Ingenium turbodieselmotoren: de 2.0 liter 4 cilinder E-Performance van 163 pk en de 2.0 liter 4 cilinder van 180 pk.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

We hebben de XF ontworpen met het oog op minimale gebruikskosten. Hij toont zich benijdenswaardig efficiënt met onovertroffen verbruiks- en uitstootcijfers van 4.5 l/100 km en 118 g/km CO2. En dat is nog niet alles. De XF bxiedt voortaan ook grotere onderhoudsintervallen voor optimale gemoedsrust en uiteraard lagere kosten.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF SPORTBRAKE-MODELLEN

CONFIGUREER UW EIGEN XF

Met zijn uitgebreide keuze aan koetswerk- en interieuraccessoires sluit de XF perfect aan bij uw stijl en levensstijl.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_043_JDX_EXT-desktop-1366x769.jpg