Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XF SPORTBRAKE S

De meest sensationele en performante XF. De XF met V6 motor.

MODEL_DISPLAY_XFSB_18MY_S_1366x650_jpg

VANAF

€ 70.850

  • CO2-EMISSIES (g/km)
  • Vanaf 164 versie met automaat
  • BRANDSTOFVERBRUIK in gecombineerde cyclus (l/100 km)
  • Vanaf 6,2 versie met automaat

De XF S combineert V6-kracht en sportieve luxe in een sublieme stijl. Geniet van een nauwkeurig rijgedrag dankzij de uitzonderlijke rijkwaliteiten van zijn Adaptive Dynamics-ophanging met Configurable Dynamics. Hij paart zijn prestaties bovendien aan een assertieve 'S'-stijl met rode remzadels, 19" lichtmetalen velgen, een dubbele uitlaat, een gestroomlijnde achterspoiler en een unieke interieurstijl.

Jaguar XF S Interior Design

SPORTIEF GEÏNSPIREERDE LUXE

De XF S paart luxe aan een sportwagenstijl. De sportzetels in leder en Suède, de metalen drempelplaatjes en het multifunctionele stuur zijn stuk voor stuk getooid met het exclusieve 'S'-logo.

ADAPTIVE DYNAMICS

Voor een maximaal comfort en nauwkeurige controle regelt Adaptive Dynamics de elektronisch gestuurde schokdempers van de XF automatisch bij. Het systeem analyseert het stuurgedrag tot 500 keer per seconde en de koetswerkbewegingen tot 100 keer per seconde. Het volgt ook de input van de bestuurder om de ophanging perfect af te stemmen op de rijomstandigheden en zijn wensen.

SPORTIEVE STIJL

Met zijn gespierde stijl vanbinnen en vanbuiten laat de look van de XF S geen twijfel bestaan over zijn prestaties. De S-koetswerkstijl geeft het al dynamische koetswerk van de XF een extra gespierde toets, met een sportieve voorbumper, een spoiler en glanzend zwarte drempelverbreders. Binnenin creëren de sportzetels en de unieke donkere aluminiumafwerking een interieur dat prestaties centraal stelt.

MACHTIG VERMOGEN

De 3.0 liter V6 twin-turbo dieselmotor biedt ongekend hoge vermogens- en koppelwaarden, plus een uitzonderlijke souplesse. De motor maakt gebruik van twee parallel geplaatste, sequentiële turbocompressoren - een innovatief concept van Jaguar Land Rover – zodat het vermogen bij elk toerental soepel en direct beschikbaar is. Daarnaast zorgt een tweetraps vloeistofkoeling voor een lager energieverbruik.

STANDAARDUITRUSTING VAN ALLE XF SPORTBRAKE-MODELLEN

CONFIGUREER UW EIGEN XF

Met zijn uitgebreide keuze aan koetswerk- en interieuraccessoires sluit de XF perfect aan bij uw stijl en levensstijl.

ONTDEK DE ACCESSOIRES

CONFIGUREER UW XF

Creëer een XF die perfect past bij uw lifestyle, rijstijl en persoonlijke smaak.

build_X260_18MY_043_JDX_EXT-desktop-1366x769.jpg

1Optionele uitrusting.
2Standaard alleen met het automatische transmissie.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO₂‑emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.