Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

JAGUAR GEAR ACCESSOIRES

Pas de XJ aan aan uw levensstijl. Maak uw keuze uit het uitgebreide gamma praktische en stijlvolle accessoires.

Play Video

De wagens die worden getoond in de video's op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Maak uw XJ helemaal persoonlijk door te kiezen voor extra stijl, functionaliteit of veelzijdigheid met de accessoires uit het officiële Jaguar accessoiregamma, beschikbaar bij uw Jaguar concessiehouder.

Jaguar Accessory iPad Holder

COMFORT

Voeg een persoonlijke toets toe aan het luxueuze interieur van uw XJ, met een reeks fijn vormgegeven accessoires.

Jaguar Accessories Coat Hanger for Headrest

COMFORTACCESSOIRES

Click and Go-accessoires zijn ontworpen om u en uw passagiers nog meer gebruiksgemak te bieden. Het gamma omvat onder meer de Jaguar iPad-houder, waarmee achterpassagiers onderweg kunnen genieten van handsfree entertainment. Voor formele gelegenheden kiest u wellicht voor de Jaguar kledinghanger om overhemden, jassen of vesten kreukvrij mee te kunnen nemen.

CONFIGURATOR
Jaguar Script Illuminated Treadplates

STIJL

Voeg meer individuele stijl toe aan uw XJ met deze accessoires.

Jaguar Growler Wheel Nuts

STIJLACCESSOIRES

Accessoires omvatten: verlichte deurdrempelplaten en Jaguar 'Growler' wielmoeren om uw XJ een fraaie finishing touch te geven.

CONFIGURATOR
Jaguar XJ utility accessory chain on wheels for driving on snow

GEBRUIKSGEMAK

Praktische accessoires die u nog meer van uw XJ doen genieten.

NUTTIGE ACCESSOIRES

De accessoires omvatten onder meer een sneeuwtractiesysteem en een sneeuwsok - wintertractiehulp, die voor meer grip zorgen op sneeuw, ijs of in modder.

CONFIGURATOR

Kies een XJ model en voeg opties en accessoires toe om uw eigen perfecte XJ samen te stellen met onze configurator. Als u uw XJ nog verder wilt personaliseren, kunt u door onze volledige online catalogus bladeren.