Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

XJ ACCESSORIES

Pas de XJ aan aan uw levensstijl. Maak uw keuze uit het uitgebreide gamma praktische en stijlvolle accessoires.

De wagens die worden getoond in de video's op deze website, zijn niet altijd volgens de recentste specificaties. Uw Jaguar concessiehouder geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

Maak hem helemaal de uwe door hem nog stijlvoller, praktischer en veelzijdiger te maken met officiële XJ accessoires van uw plaatselijke Jaguar verdeler.

COMFORT

Voeg een persoonlijke toets toe aan het luxueuze interieur van uw XJ, met een reeks fijn vormgegeven accessoires.

COMFORTACCESSOIRES

Keuze uit onder meer de Jaguar iPad-houder of de Jaguar kleerhanger, die eenvoudig en veilig op stangen van de voorste hoofdsteunen bevestigd worden.

STIJL

Voeg meer individuele stijl toe aan uw XJ met deze accessoires.

STIJLACCESSOIRES

Accessoires die het raffinement van uw XJ volledig tot zijn recht laten komen, met onder meer: verlichte deurdrempelplaten, wielmoeren met Jaguar 'Growler' logo, en chromen buitenspiegelkappen.

GEBRUIKSGEMAK

Praktische accessoires die u nog meer van uw XJ doen genieten.

NUTTIGE ACCESSOIRES

De accessoires omvatten onder meer een sneeuwtractiesysteem en een sneeuwsok - wintertractiehulp, die voor meer grip zorgen op sneeuw, ijs of in modder.

Kies een XJ model en voeg opties en accessoires toe om uw eigen perfecte XJ samen te stellen met onze configurator. Als u uw XJ nog verder wilt personaliseren, kunt u door onze volledige online catalogus bladeren.