Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

EXTERIEUR XJ

Met zijn mix van uitgepuurde dynamische lijnen en gesculpteerde elegantie heeft de XJ alles van het prachtige, zuivere en ongecompliceerde design dat nu eenmaal van een Jaguar wordt verwacht.

Dark Sapphire Jaguar XJ driving on Road

De elegante en krachtige XJ dwingt respect af. Zijn druppelvorm werd tot in de puntjes uitgekiend voor een optimale aerodynamische efficiëntie, een minimale luchtweerstand, betere acceleraties en lagere verbruiks- en CO2-cijfers.

Dark Sapphire XJ driving on road

MAAK EEN STATEMENT

Een XJ in beweging is prachtig om te zien. En ook als hij stilstaat, gaat uw hart er sneller van slaan. Zijn lage, brede postuur en lange, strakke gordellijn geven hem heel wat karakter. Met zijn mix van uitgepuurde lijnen en gesculpteerde elegantie heeft de XJ alles van het spectaculaire, dynamische en zuivere design dat nu eenmaal van een Jaguar wordt verwacht.

INTELLIGENTIE IN BEWEGING

In de XJ komen design en techniek tot leven. De voorzijde van de auto oogt krachtig en assertief, met een imposant verticaal radiatorrooster met rasterdesign. Aan weerszijden van het radiatorrooster bevinden zich energiezuinige LED-koplampen met Jaguar's unieke 'Double J'-dagrijverlichting.

XJ detailed rear light

ONMIDDELLIJK HERKENBAAR VANUIT ELKE HOEK

Aan de achterzijde accentueren markante achterlichten met karakteristieke 'J' LED-achterlichten en ellipsvormige uitlaatpijpen de kracht en wendbaarheid van de XJ.

Jaguar XJ50 Autobiography Assertive Style Bumper with Chrome Grille

BUMPERDESIGN

De XJ50 heeft XJ Autobiography-bumpers voor en achter om zijn assertieve stijl te benadrukken. De voorbumper wordt verder verfraaid met chromen luchtinlaten, die prachtig aansluiten bij radiatorrooster met zwart rasterpatroon.

Side View of Jaguar XJ

ZWEVENDE DAKLIJN

De achterruit wikkelt zich naadloos rond de hoeken van de wagen waardoor een zwevende daklijn ontstaat die het lange, lage en brede profiel van de XJ accentueert.

XJ front grille in black

XJ R-SPORT

De XJ R-Sport onderscheidt zich door een aantal dynamische stijlelementen, zoals een radiatorrooster en bumperschort achteraan met zwartglanzende afwerking, een splitter vooraan, 'R'-zijschorten en een kofferspoiler.

ONTDEK XJ R-SPORT

De XJ is Jaguar's ultieme luxeberline. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.