De elegante en krachtige XJ dwingt respect af. Zijn druppelvorm werd tot in de puntjes uitgekiend voor een optimale aerodynamische efficiëntie, een minimale luchtweerstand, betere acceleraties en lagere verbruiks- en CO2-cijfers.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • INTELLIGENTIE IN BEWEGING

  In de XJ komen design en techniek tot leven. De voorzijde van de auto oogt krachtig en assertief, met een imposant verticaal radiatorrooster met rasterdesign. Aan weerszijden van het radiatorrooster bevinden zich energiezuinige LED-koplampen met Jaguar's unieke 'Double J'-dagrijverlichting.

 • Jaguar XJ Rear Light.

  ONMIDDELLIJK HERKENBAAR VANUIT ELKE HOEK

  Aan de achterzijde accentueren markante achterlichten met karakteristieke 'J' LED-achterlichten en ellipsvormige uitlaatpijpen de kracht en wendbaarheid van de XJ.

 • BUMPERDESIGN

  De XJ50 heeft XJ Autobiography-bumpers voor en achter om zijn assertieve stijl te benadrukken. De voorbumper wordt verder verfraaid met chromen luchtinlaten, die prachtig aansluiten bij radiatorrooster met zwart rasterpatroon.

 • Jaguar XJ Driving On Road Near Water.

  ZWEVENDE DAKLIJN

  De achterruit wikkelt zich naadloos rond de hoeken van de wagen waardoor een zwevende daklijn ontstaat die het lange, lage en brede profiel van de XJ accentueert.

XJ R-SPORT

De XJ R-Sport onderscheidt zich door een aantal dynamische stijlelementen, zoals een radiatorrooster en bumperschort achteraan met zwartglanzende afwerking, een splitter vooraan, 'R'-zijschorten en een kofferspoiler.

/

De XJ is Jaguar's ultieme luxeberline. De perfecte combinatie van baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.