Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
XJ at night

EXTERIEUR XJ

Met zijn mix van uitgepuurde dynamische lijnen en gesculpteerde elegantie heeft de XJ alles van het prachtige, zuivere en ongecompliceerde design dat nu eenmaal van een Jaguar wordt verwacht.

De elegante en krachtige XJ dwingt respect af. Zijn druppelvorm werd tot in de puntjes uitgekiend voor een optimale aerodynamische efficiëntie, een minimale luchtweerstand, betere acceleraties en lagere verbruiks- en CO2-cijfers.

XJ rear on road

MAAK EEN STATEMENT

Een XJ in beweging is prachtig om te zien. En ook als hij stilstaat, gaat uw hart er sneller van slaan. Zijn lage, brede postuur en lange, strakke gordellijn geven hem heel wat karakter. Met zijn mix van uitgepuurde lijnen en gesculpteerde elegantie heeft de XJ alles van het spectaculaire, dynamische en zuivere design dat nu eenmaal van een Jaguar wordt verwacht.

INTELLIGENTIE IN BEWEGING

In de XJ komen design en techniek tot leven. De voorzijde van de wagen oogt krachtig en assertief, met een imposant verticaal radiatorrooster met rasterdesign. Aan weerszijden van het radiatorrooster bevinden zich energiezuinige LED-koplampen met Jaguar's unieke 'Double J'-dagrijverlichting.

ONMIDDELLIJK HERKENBAAR VANUIT ELKE HOEK

Aan de achterzijde accentueren markante achterlichten met karakteristieke 'J' LED-achterlichten en ellipsvormige uitlaatpijpen de kracht en wendbaarheid van de XJ.

ZWEVENDE DAKLIJN

De achterruit wikkelt zich naadloos rond de hoeken van de wagen waardoor een zwevende daklijn ontstaat die het lange, lage en brede profiel van de XJ accentueert.

XJ front grille in black

XJ R-SPORT

De XJ R-Sport onderscheidt zich door een aantal dynamische stijlelementen, zoals een radiatorrooster en bumperschort achteraan met zwartglanzende afwerking, een splitter vooraan, 'R'-zijschorten en een kofferspoiler.

De XJ is de topberline van Jaguar. Hij vormt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, sportieve dynamiek en overvloedige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.