Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation
in_car_technolgy-MODEL-DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

INTERIEURTECHNOLOGIE

De geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen van de XJ houden u veilig en verbonden en entertainen u.

Elke XJ is standaard uitgerust met Touch Pro*, Jaguar's snelste en meest geavanceerde infotainmentsysteem ooit. Kies Connect Pro* en voeg een uitgebreid pakket diensten* toe om de capaciteiten van Touch Pro nog verder te vergroten.

Play Video

GECONNECTEERDE WAGEN

Alle uitvoeringen van de XJ zijn uitgerust met Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem. Aangestuurd door een Intel quad core System on a Chip (SOC) tilt dit het concept van de 'connected car' naar een nieuw niveau. Dit systeem integreert naadloos met uw smartphone en biedt zo een programma diensten die uw rijbeleving verbeteren doordat u onderweg complete connectiviteit geniet.

XJ touchscreen control

TOUCHSCREEN-BEDIENING

Het touchscreen is het commandocentrum van de Jaguar XJ. Deze nieuwe, sterk intuïtieve multi-touch interface kan worden gepersonaliseerd en kan worden gebruikt met bekende smartphone- en tablet-commando's, zoals tik, swipe, stretch en pinch voor snelle en nauwkeurige bediening.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het virtuele high-definition Interactive Driver Display van de XJ brengt informatie tot leven. Hierbij vervangt een 12,3'' HD TFT-display het conventionele instrumentenpaneel. Dit krachtige, multi-layer, virtuele display combineert een gebruiksvriendelijke grafische interface met een geavanceerde functionaliteit om het rijplezier verder te vergroten. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen navigatie met 3D-kaarten - al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

REAR SEAT ENTERTAINMENT

Het optionele Rear Seat Entertainment (RSE) systeem biedt twee individueel bruikbare 10,2" HD-schermen. De 16:9 beeldverhouding betekent dat ze perfect zijn afgestemd op het full-screen bekijken van films. En aangezien het systeem is uitgerust met draadloze hoofdtelefoons en afstandsbediening, maar ook met USB- en HDMI-poorten die verschillende tablets en smartphones ondersteunen, kan de XJ iedereen probleemloos verbonden houden met de buitenwereld.

XJ meridian audio system

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Jaguar en Meridian, Britse merken die bekendstaan om hun design, innovaties en prestaties, zijn de perfecte samenwerking aangegaan om u een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden. Meridian’s algoritme biedt u en uw passagiers een audiobeleving die altijd van de allerhoogste kwaliteit is.

ONTDEK MERIDIAN
XJ driving on open road

EEN NOG BETERE BEVEILIGING

De XJ voorziet in een maximale beveiliging, zowel stilstaand als rijdend. Een alarm en startonderbrekingssysteem zijn standaard. De deuren vergrendelen en dubbel vergrendelen kunt u vanop afstand met de afstandsbediening, of met een discrete knop op de deurgreep. Wanneer u vertrekt, gaan de deuren bij een vooraf ingestelde rijsnelheid automatisch op slot.

De XJ is de topberline van Jaguar. Hij vormt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, sportieve dynamiek en overvloedige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

* Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg onze website of een Jaguar dealer voor beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.