Primaire navigatie overslaan
skip.tertiary.navigation

INTERIEURTECHNOLOGIE

De geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen van de XJ houden u veilig en verbonden en entertainen u.

De XJ is uitgerust met een reeks standaard en als optie verkrijgbare InControl- en bestuurdersassistentiesystemen die het rijden eenvoudiger en veiliger maken. Elke XJ is standaard uitgerust met InControl Touch Pro, het snelste en meest geavanceerde infotainmentsysteem van Jaguar. En met InControl Touch Pro kunt u desgewenst ook InControl Connect Pro toevoegen, een uitgebreid pakket Pro-services dat de mogelijkheden van InControl Touch Pro verder uitbreidt.

GECONNECTEERDE WAGEN

Alle uitvoeringen van de XJ zijn uitgerust met InControl Touch Pro, Jaguar's state-of-the-art infotainmentsysteem. Aangestuurd door een Intel quad core System on a Chip (SOC) tilt dit het concept van de 'connected car' naar een nieuw niveau. Dit systeem integreert naadloos met uw smartphone en biedt zo een programma diensten die uw rijbeleving verbeteren doordat u onderweg complete connectivity geniet.

BEDIENING VIA HET AANRAAKSCHERM

Het commandocentrum van de XJ is het aanraakscherm. De nieuwe, zeer intuïtieve multitouchinterface ervan kan worden gepersonaliseerd, reageert snel en precies, en laat zich op dezelfde manier bedienen als een smartphone of tablet met de vertrouwde tik-, knijp- en veegbewegingen.

VIRTUEEL INSTRUMENTENPANEEL

Het virtuele high-definition instrumentenpaneel van de XJ brengt informatie tot leven. Hierbij vervangt een 12,3'' HD TFT-display het conventionele instrumentenpaneel. Dit krachtige, multi-layer, virtuele display combineert een gebruiksvriendelijke grafische interface met een geavanceerde functionaliteit om het rijplezier verder te vergroten. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen navigatie met 3D-kaarten – al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

MULTIMEDIA ENTERTAINMENT ACHTERIN

Het optionele Rear Seat Entertainment-systeem omvat individueel uitklapbare, uiterst scherpe 10,2"-schermen in hoge resolutie. Dankzij de 16:9-beeldverhouding zijn ze perfect om films te bekijken. En aangezien het systeem over draadloze hoofdtelefoons, een afstandsbediening, en USB- en HDMI-aansluitingen voor meerdere tablets en smartphones beschikt, houdt de XJ iedereen bovendien moeiteloos verbonden met de buitenwereld.

MERIDIANTM AUDIOSYSTEMEN

Jaguar en Meridian, Britse merken die bekendstaan om hun design, innovaties en prestaties, zijn de perfecte samenwerking aangegaan om u een audiobeleving van concertkwaliteit te bieden. Meridian’s algoritme biedt u en uw passagiers een audiobeleving die altijd van de allerhoogste kwaliteit is.

MEER WETEN

RIJHULPSYSTEMEN

EEN NOG BETERE BEVEILIGING

De XJ voorziet in een maximale beveiliging, zowel stilstaand als rijdend. Een alarm en startonderbrekingssysteem zijn standaard. De deuren vergrendelen en dubbel vergrendelen kunt u vanop afstand met de afstandsbediening, of met een discrete knop op de deurgreep. Wanneer u vertrekt, gaan de deuren bij een vooraf ingestelde rijsnelheid automatisch op slot.

De XJ is de topberline van Jaguar. Hij vormt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie, sportieve dynamiek en overvloedige luxe. Creëer uw perfecte XJ met onze configurator.

*Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg uw landspecifieke Jaguar website of lokale Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.